Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.04.1965

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.08.1991

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2010 - 31.05.2017

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: manager proiecte instalatii frig comercial

Responsabilitati:

Activitate in cadrul Departamentului Constructii_Amenajari_Mentenanta - Kaufland HQ Romania prin care am asigurat managementul tehnic al proiectelor de instalatii de frig comercial (echipare magazine, depozite) din partea beneficiarului investitiei incepand cu faza de proiectare si pana la receptia finala a instalatiilor din fiecare magazin nou deschis. In acelasi timp, am gestionat activitatea de mentenanta si service a acestor instalatii, executata in colaborare cu firme specializate, pentru toate magazinele functionale din tara, asigurandu-ma de calitatea si conformitatea tehnica si economica a lucrarilor atat prin verificarea documentelor primite cat si prin deplasari personale la obiective. Am participat la realizarea proiectelor de constructie si deschidere a peste 60 de magazine Kaufland si la reamenajarea unui numar important de magazine active din cele peste 110 unitati existente la nivelul anului 2016.
Beneficii: bonuri de masa, telefon, laptop, masina, asigurare

01.06.2005 - 31.12.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef departament montaj electric

Responsabilitati:

Coordonarea din punct de vedere logistic si suport tehnic a echipelor de tehnicieni in vederea realizarii montajului si punerii in functiune a automatizarii instalatiilor de frig industrial si comercial. Responsabilitatile mele erau: analiza documentatiei tehnice pentru pregatirea lucrarilor, optimizarea resurselor, asigurarea asistentei tehnice necesare, colaborarea cu toate partile implicate in proiect, vizite in santier, urmarirea derularii contractelor si a decontarii acestora. Am condus din punct de vedere tehnic si logistic un colectiv de 20 tehnicieni organizati in echipe de lucru cu activitate distribuita simultan in toata tara. Am predat catre beneficiar, la termenele fixate, proiectele de montaj si PIF realizate la importante obiective, cum ar fi: depozite frigorifice de refrigerare si congelare, fabrici de mezeluri si lactate, abatoare de pasari, supermarket-uri.
Beneficii: bonuri de masa, telefon, laptop, masina, asigurare

01.10.2001 - 30.06.2005

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: subinginer principal telecomunicatii

Responsabilitati:

Activitate in cadrul Serviciului Telecomunicatii al Filialei Electrica Muntenia Sud dedicata coordonarii departamentelor de telecomunicatii din cele trei sucursale subordonate, Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Sucursalele realizau lucrari de dezvoltare, intretinere, revizii si reparatii a instalatiilor si sistemelor de comunicatie prin fir (centrale telefonice, terminale voce) si comunicatii radio in sistem trunking (terminale fixe, mobile si portabile). Serviciul Telecomunicatii EMS gestiona totodata si relatiile cu furnizorii de echipamente si servicii, functionarea in sistem interconectat a comunicatiilor dintre sucursale si acoperirea eficienta a comunicatiilor radio mobile in teritoriu , asigurarea suportului tehnic si monitorizarea teleconferintelor si videoconferintelor.
Realizari personale: monitorizarea si mentinerea functionarii in parametri nominali a sistemului radio trunking.

01.03.1997 - 31.10.2001

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: tehnician pram-telecomunicatii

Responsabilitati:

Revizii si interventii la solicitari pentru defecte echipamente redresoare si invertoare aferente instalatiilor PRAM din statiile electrice de transformare din Bucuresti, verificari si reparatii echipamente pentru comanda functionarii iluminatului stradal, programari si reparatii in laborator statii radiotelefon, interventii si diagnoza defecte instalatii radio emisie-receptie la beneficiar, instalari echipamente radio fixe si mobile la centrele de interventii rapide.
Realizari personale: reducerea costurilor cu mentenanta echipamentelor de incarcare si functionare tampon a bateriilor de acumulatori prin interventiile calificate la deranjamente si rezolvarea operativa a problemelor care ar fi necesitat apelarea la firme specializate.

01.08.1992 - 31.01.1997

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: tehnician electroenergetica

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele au constat in coordonarea in teren a echipelor de electricieni la lucrari noi de JT si MT la retele electrice aeriene, subterane, iluminat public, echipare posturi de transformare, puncte de alimentare 20 kV ale IDEB, inclusiv circuite secundare PRAM. Am asigurat calitatea si termenele de executie a lucrarilor. De asemenea, m-am ocupat de analiza si raportarea tehnico-economica a lucrarilor executate.

01.09.1983 - 31.08.1992

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: electronist, subinginer

Responsabilitati:

Activitate de realizare prototipuri conform unei teme solicitate sau imbunatatiri echipamente existente din domeniul actionarilor electrice reglabile cu tiristoare de putere, in cadrul unui colectiv format din colegi cu specialitati complementare, subordonat unui sef de proiect. Ulterior fazei de proiectare, etapele de dezvoltare, testare si acceptanta a echipamentelor se executau pe standuri special amenajate in cadrul societatii Electrotehnica Bucuresti, care era principalul beneficiar al acestor proiecte si care le introducea apoi in fabricatia de serie. Am participat la proiecte de realizare de redresoare, invertoare si convertizoare statice de frecventa de puteri mari (1kW -- 1MW), echipamente ce erau integrate in sisteme electrice complexe (actionari motoare cu rotor in scurtcircuit, incalzire inductiva si tratamente termice, incarcare si supraveghere baterii acumulatori, alte aplicatii). Am proiectat cablaje imprimate si am realizat fizic blocuri electronice de tip modular utilizate la echiparea sertarelor de comanda de tip rack.
Realizari personale: am conceput unele scheme electronice ce intrau in componenta comenzii si controlului echipamentelor de nitrurare ionica si acoperiri metalice pentru beneficiari ca IFTAR (IFA) Bucuresti si Universitatea A.I.Cuza Iasi, laboratorul de fizica.

studii

 

Facultati:

1984 - 1988 Facultate: Electronica Aplicata la Facultatea Electronica si Telecomunicatii, IPB din Bucuresti. Subinginer, Diploma absolvire 1988
1979 - 1983 Liceu / Școală profesională: Electrotehnica / Electroenergetica la Liceul Energetic din Buftea. Electroenergetician CSR, Diploma absolvire 1983

Premii

Calificari
Sep 2016: Curs Manageri Energetici Industrie, Universitate, Craiova

Feb 2015: Project Management si Comunicare, TRENDCONSULT, Bucuresti

Mar 2008: Electrician autorizat ANRE grad 2B, valabilitate 2008-2013, Bucuresti

May 2003: Programare si service statii radio trunking KENWOOD, ELECTRICA Romania

Jan 2002: Telecomunicatii moderne, TRANSELECTRICA Bucuresti

Dec 2001: Comunicatii de date, TRANSELECTRICA Bucuresti

Nov 2001: Electrician autorizat ANRE grad 2B, valabilitate 2001-2003, Bucuresti

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close