Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.07.1978

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:09.08.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

 Imbunatatirea permanenta a pregatirii sale profesionale si de specialitate  Pastrarea confidentialitatii informatiilor si a documentelor legate de firma  Utilizarea resurselor existente exclusiv in interesul firmei  Respectarea prevederilor normativelor interne si a procedurilor de lucru privitoare  la post  Adopta permanent un comportament in masura sa promoveze imaginea si interesele firmei  Se implica in vederea solutionarii situatiilor de criza care afecteaza firma

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Agricultura, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Alba Iulia

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2010 - 31.07.2015

Departament: productie

Titlu Job: măcelar

01.08.2003 - 30.09.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Inginer sectia tratare termica a produselor din carne
-urmarirea defectelor de natură fizică şi chimică care afectează proprietăţile
senzorialele produselor care rămân încă comestibile;
urmarirea defectelor de natură microbiologică care afectează proprietăţile senzoriale
şi/sau inocuitatea lor.
 Urmarirea parametrilor termici

studii

 

Facultati:

1997 - 2002 Facultate: Secția zootehnie la Universitatea de științe agricole și medicina veterinara din Cluj Napoca.
1997 - 2002 Facultate: SECTIA ZOOTEHNIE la UNIVERSITATEA de STIINTE AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA din CLUJ NAPOCA.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close