Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.10.1981

obiectiv

 

Punerea in practica a cunostintelor acumulate precum si asimilarea altora noi, in vederea indeplinirii sarcinilor de serviciu.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 18.12.2013

experienta profesionala

 

21.06.2000 - 23.12.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial,vanzator

Responsabilitati:

Vanzari produse, aranjarea marfii pe raft, controlarea produselor pentru data limita, primire marfa, ,depunera banilor la banca la sfarsitul zilei,intocmirea necesarului in functie de stoc si asigurarea curateniei la locul de munca .

Realizari:

Am crescut vanzarile prin atragerea clientilor, mentinandu-i pe acestia

studii

 

Facultati:

Scoala Profesionala - profil Croitorie - 1997-1999
Curs de perfectionare profesionala eliberat de catre MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII IN COLABORARE CU T.S. TICKET SERVICES S.A
Curs de masaj- (Maraviglia).Masaj somatic ,anticelulitic si relaxare.

Premii

-Curs de Buna Conduita in relatiile cu clientii - 2000

-Curs de Maseur (masaj somatic) oferit de Centrul Maraviglia,cursuri acreditate si autorizate de CNFPA, Minister Educatiei si Ministerul Muncii.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20