Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.12.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectiv propus : - un loc de munca stabil, un salariu motivant, un mediu de lucru placut, posibiliatati de avansare si de acumulare de cunostinte noi . Beneficii dorite : un loc de munca stabil si propice dezvoltarii , un cadru placut, o salarizare buna si motivanta . Tip job dorit : full time . Departamentul dorit : Sales/Vanzari/Comert , Marketing , Administratie , Achizitii Oras de lucru dorit : Bucuresti . Nivel Cariera dorit : 1-2 ani experienta . Calatorii : sunt dispus sa fac calatorii de afaceri . Castigarea unei experiente mai vaste in domeniu . Îmbunătățirea tacticilor specifice domeniului .

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

01.09.2017 - 30.04.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Activitati principale:

• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:

• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:

• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala.
• prezentarea la fiecare masa a bonului fiscal si al notei de plata.
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:

• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Specificatiile postului:

• diploma de calificare in domeniu;
• experienta de minim 1 an ca ospatar;
• cunostinte medii de limba engleza;
• aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate pentru compromisul constructiv

01.06.2017 - 30.09.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman-ospatar

Responsabilitati:


Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Activitati principale:

• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:

• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:

• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala.
• prezentarea la fiecare masa a bonului fiscal si al notei de plata.
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:

• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Specificatiile postului:

• diploma de calificare in domeniu;
• experienta de minim 1 an ca ospatar;
• cunostinte medii de limba engleza;
• aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
• disponibilitate pentru compromisul constructiv

01.04.2016 - 31.12.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Activitati principale:

• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:

• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:

• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala.
• prezentarea la fiecare masa a bonului fiscal si al notei de plata.
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:

• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Specificatiile postului:

• diploma de calificare in domeniu;
• experienta de minim 1 an ca ospatar;
• cunostinte medii de limba engleza;
• aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii.

01.06.2015 - 30.09.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: Șef de sală

Responsabilitati:


Supervizare: Supervizeaza activitatea picolilor si a personalului responsabil de curatenie
Relatii functionale: cu bucatarul, barmanul, ceilalti ospatari.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Activitati principale:

• preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista;
• acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor;
• cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi.
Sarcini si indatoriri specifice:

• servirea exemplara a clientilor;
• indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii.
Responsabilitati ale postului:

• asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata si predarea sumelor incasate la sfarsitul turei catre seful de sala.
• prezentarea la fiecare masa a bonului fiscal si al notei de plata.
• raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
Autoritatea postului:

• Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele/mancarurile/bauturile comandate de catre acestia.
Specificatiile postului:

• diploma de calificare in domeniu;
• experienta de minim 1 an ca ospatar;
• cunostinte medii de limba engleza;
• aspect fizic placut, prezenta agreabila, amabilitate, solicitudine;
• atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii.

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Liceu / Școală profesională: Filologie la C.N. "Gib Mihaescu", Dragasani din Dragasani.

Premii

Hobby-uri
Fotografie, Desen



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close