Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.08.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.11.2018

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obținerea de noi cunoștințe care vor reflecta rezultatele la nivel profesional. Am abilități bune de comunicare, atitudine încrezătoare și pozitivă, gândindu-mă în afara cutiei când este necesar. O manieră bună de a lucra cu oamenii, întotdeauna acolo pentru a da o mână în ajutorul colegilor mei. Adept ușor de tehnologie, am abilitățile tehnologice necesare pentru a efectua introducerea și cercetarea datelor. Lucrez în companii multinaționale în care obțin abilitățile de a lucra ca parte a echipei sau de unul singur. Așa cum ați observat în experiența mea, am lucrat în multe companii naționale unde am fost responsabil pentru buna funcționare a magazinelor unde am lucrat în comerț, unde am avut ocazia să-mi dezvolt abilitățile de manager, asistent manager, în echipă, îndeplinirea sarcinilor. Sunt o persoană muncitoare, înțelegătoare, ascultătoare. Îmi place să lucrez cu oameni care știu ce fac, lucrez foarte bine, atât singur, cât și în echipă. Îi manifest compasiune și ascult oamenii când au nevoie să vorbească. Abilități ambientale în ceea ce privește comunicarea cu orice tip de oameni. Cu simțul umorului deschis și serios și conștient de cum să faci treaba în conformitate cu legislația și procedurile interne.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Achizitii, Import - export, Protectia mediului, Alimentatie / HoReCa, MLM / Vanzari directe, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, STRAINATATE, Predeal

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: support supervisor

Responsabilitati:

Coordonarea si supravegherea stafului in zonele alocate.mentinerea unui climat favorabil intre echipele de lucratori,raspunderea si solutionarea seziserilor venite din celelalte departamente,asigurarea stocului de substante si matierale necesare decontaminari si sanitarizari spatilor destinare,efectuarea de vizite si controale in zonele alocate pentru verificarea standardelor de curatenie si igiena,organizarea turelor si programarea concedilor angajatilor.

01.02.2016 - 30.04.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: lucrator bucatarie

Responsabilitati:

Pregatirea compozitiilor pentru blaturile de pizza ,cantarirea si formarea blaturilor ,depozitarea blaturilor de pizza in dospitoare si frigidere,montarea blaturilor de pizza pe forme,montarea comenzilor venite de pe sala respectand cantitatile aferente fiearui model de blat si a fiecarei retete de pizza,,prepararea de supe,paste ,salate,topinguri,montarea produselor pentru a fi servite clientilor

01.12.2015 - 31.01.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: functionar informatii client

Responsabilitati:

Responsabil pentru coordonarea si controlul solicitarilor venite din partea clientilor si implica rezolvarea problemelor cu privire la serviciul de asistenta clienti. Activiteatea zilnica operatiunile specifice call- center-ului pentru clienti, precum si sa se asigure ca nevoile clientilor.Completarea profilului clientilor bazat de date a companiei.
Pastrarea unui contact permanent cu clientii verificarea si rezolvarea oricaror discrepante.

01.06.2014 - 31.10.2014

Departament: management

Titlu Job: sef magazin

Responsabilitati:

Respectarea principilor companiei,asigurarea incasarilor productive,realizarea comenzilor ,optimizarea stocurilor de marfa,utilizarea si intretinerea sistemelor informatice,realizarea modificarilor de preturi,efectuarea controalelor de calitate periodice ,receptionarea marfurilor trasnsmise de catre depozit/furnizori,verificarea asezari ,arfi la raftconform regulilor interne,preluarea si rezolvarea reclamatilor primite de la clienti,respectarea si aplicarea proceduri de arhivare a documentelor.
Consilierea clientilor.

01.07.2013 - 31.10.2013

Departament: management

Titlu Job: sef departament marfuri alimentare/nealimentare

Responsabilitati:

Deschiderea magazinului,verificarea personalului si a aparatelor,utilajelor din dotarea magazinului,organizarea si supervizarea echipei de lucru la intrarea in tura,pregatirea magazinului pentru deschidere,receptia marfi venite din depozit,emiterea comenilor in sistem,analizarea rapoartelor de vanzare si pierdere la nivel de magazin,rezolvarea reclamatilor venite din partrea clientilor,verificarea termenelor de valabilitate.
Reducerea pierderilor la nivel de departament.
Bonuri de masa

01.04.2010 - 31.07.2013

Departament: management

Titlu Job: adj. raion carne si preparate din carne

Responsabilitati:

Coordonarea activitati raionului,realizeara indicatorilor(vanzari,corecti)rotati de stoc.Mentinerea permanenta a legaturi cu clienti si furnizori,gestionarea eficienta a stocurilor,coordonarea echipei din subordine pentru optimizarea operatiunilor desfasurate in cadrul raionului.Efectuarea inventarelor periodice.Promovarea produselor din cadrul raionului in fata clientilor oferindule detali si specificati despre acestea.
Reducerea pierderilor la nivel de raion,cresterea vanzarilor si aducerea de clienti noi in cadrul companiei.
feliere,dezosare,transare carcase ,piese, porc,vita,oaie

Bonuri de masa,bonus targhet.

01.10.2009 - 31.01.2010

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: agent de paza

Responsabilitati:

Verificarea rapoartelor,verificarea angajatilor,asigurarea produselor a magazinului,verificarea inregistrarilor video,coordonarea agentilor.

01.05.2007 - 31.07.2008

Departament: publicitate

Titlu Job: organizari evenimente

Responsabilitati:

Organizator evenimente :prezentari de moda,prezentari de colectii vestimentare,diverse evenimente private.
Coordonarea echipei de aranjare a locatiei,contactarea furnizorilor si emiterea comenzilor catre acestie,receptia produselor comandate.

studii

 

Facultati:

2003 - 2008 Colegiu / Studii postliceale: Resurse Naturale si Protectia Mediului la Colegiul Tehnologic Viaceslav din Bucuresti. Diploma Bac, Sector Tehnologic, Profil Resurse Naturale și Protecția Mediului, Specialist Tehnician Veterinar

Certificat de absolvire a Liceului Tehnic Specializare în sectorul tehnologic Veterinar

Certificat certificat de calificare Domeniu III Domeniu resurse naturale și protecția mediului Specializare tehnician veterinar

Certificare profesională Nivel de calificare II Domeniu Agricultură Specializare zootehnie

Certificare profesională Nivelul I de calificare Domeniul I Specializarea silvicultor Muncitor forestier

Premii

Hobby-uri
fotografie, arta, film

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close