Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.02.1978

obiectiv

 

Integrarea in cadrul unei companii care sa imi ofere posibilitatea de a-mi pune la dispozitie calitatile dobandite pe parcursul carierei.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salariu direct proportional cu efortul depus si pe baza performantelor profesionale.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Productie, Transport / Distributie, Achizitii, Import - export, Financiar / Contabilitate, Confectii / Design vestimentar

Oras de lucru: Pitesti, Mioveni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2012 - 31.10.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Relationare clienti, prezentare produse, identificare produse cerute de clienti, monitorizare stocuri; incasari.

07.06.2011 - 07.04.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial - casier

Responsabilitati:

Relationare clienti, prezentare produse, identificare produse cerute de clienti, monitorizare stocuri; incasari si registru de casa.

01.02.2010 - 01.07.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: consilier senior

Responsabilitati:

Prospectare piata asigurari de viata/sanatate/pensi private/locuinta. Identificare potentiali clienti atat prin utilizarea bazelor de date interne cat si prin prospectare proprie; alcatuirea unui portofoliu de clienti activi si permanenta dezvoltare a acestuia; prezentare produse si adaptarea lorpentru fiecare client in parte; contractare si monitorizare contracte in desfasurare.
Prezentare produse de asigurare la sediul clientilor pentru a putea veni in intampinarea acestora si a dezvolta astfel o relatie durabila.

01.02.2006 - 14.07.2009

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: inspector resurse umane

Responsabilitati:

Compania "mama" inglobeaza alte doua subsidiare care asigura distributia, logistica, desfacerea si marketarea produselor realizate sub brandul propriu.

Supervizarea din punct de vedere al Resurselor Umane a intreg personalului, intocmirea si evidenta dosarelor de personal si a carnetelor de munca la 400 de salariati. Intocmirea statelor de salarii, fise personal, monitorizare si inregistrare activitati curente, declaratii lunare, managementul conflictelor ce munca.

Mentinerea relatiilor cu instutiile statului: Inspectoratul Teritorial de Munca , Casa Judeteana de Pensii, Casa de Asigurari de Sanatate, Agentia Locala de Ocupare a Fortelor de Munca.
Membrul Comitetului de Siguranta si Sanatate in Munca. Responsabil cu protectia muncii si P.S.I.


Realizari:

relizarea bazei de date cu informatiile de personal pentru companie.
imbunatatire relatiei management angajati prin stabilirea unui flux al comunicarii eficient

01.05.2005 - 31.01.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Asigurarea management-ului societatii de distributie a produselor alimentare, gestionarea portofoliului de clienti, gasirea celor mai eficiente modalitati de aprovizionare si distributie, pastrarea si mentinerea relatiilor cu institutiile administratiei fiscale, coodonarea logistica a societatii, urmarirea conturilor, rezolvarea oricaror situatii conflictuale, monitorizarea evidentei financiare, gestionarea rulajelor de lichiditati (24.000 euro lunar), plata taxelor, impozitelor si a TVA-ului aferent, inventarierea mijloacelor fixe.

Realizari:

Administrarea unei firme proaspat infiintata care a inregistrat un rulaj de 24.000 euro din prima luna de functionare.

01.07.2001 - 01.05.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: asistent manager - contabil

Responsabilitati:

Preluarea intregilor responsabilitati manageriale alaturi de Area Manager, gestionrea stocurilor (peste 300 produse), asigurarea unui flux optim de marfa de la/catre clienti, intocmirea rapoartelor zonale de distributie saptamanal si lunar tinand cont de evolutia vanzarilor, agent, client, rulaj de marfa, coordonarea logistica a celor 13 agenti si a parcului auto, gestionarea conturilor si extraselor bancare, intocmirea intregii documentatii legata de salariati, salarii, societate.

Responsabilitatea in fata organelor de control si de semnatura in Registrul Unic de Control, mentinerea unei bune relatii si rezolvarea posibilelor situatii conflictuale cu clientii, urmarirea incasarilor, promovarea, promotia produselor din portofoliu, evidenta contabila.

Administrarea documentatiei privind Certificatele de Calitate si Conformitate, participarea la sedinte lunare desfasurate la sediul central-Bucuresti, operare facturare.

Realizari:

Desi titulatura era de Asistant Manager am asigurat impreuna cu area managerul coeziunea si eficienta unei echipe care realiza rulaje lunare in medie de 300.000 euro.

Castigarea exclusivitatii asupra unor game de produse (in special panificatie) in Arges si Valcea in relatia cu marii producatori din sector.

24.01.2000 - 30.05.2001

Departament: altele

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Coordonarea intregului sistem de joc, a incasarilor si platilor, urmarirea chash-flow-ului, rapoarte zilnice de activitate, monitorizarea agentilor stradali (18 agenti), urmarirea biletelor in baza seriilor, decontarea castigurilor.

01.02.1999 - 31.12.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Asigurarea contabilitatii primare pentru punctul de lucru din Mioveni, inregistrarea stocurilor intrari/iesiri, evidenta fiselor tehnice a produselor existente, gestionarea magazinului de desfacere.

01.08.1998 - 31.01.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Intocmirea documentatiei pentru infiintarea firmei, asigurarea contabilitatii primare , urmarire furnizori si stocuri de marfa, relatia directa cu banca.

01.01.1997 - 19.11.1997

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

contabilitate primara, gestiune, secretariat, traducere

01.01.1997 - 31.08.1998

Departament: vanzari

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Intocmirea documentatiei pentru infiintarea firmei, asigurarea contabilitatii primare , urmarire furnizori si stocuri de marfa, relatia directa cu banca.

studii

 

Activitati extracurriculare

Capacitate de adaptare rapida la situatii diferite, devotament, loialitate, seriozitate diplomatie.

Premii

1996-Atestat de "comerciant-merceolog"-Liceul Economic “ Maria Teiuleanu “ –Pitesti
1996-Certificat de absolvire a cursului de formare in specialitatea " contabilitate informatizata" -A.T.P.-Arges
2001-Diploma de absolvire a cursului de "operator calculator" -International Computer School-Arges
2006- Certificat de atestare "inspector de personal" -I.T.M.-Arges
2006- Certificat de absolvire "igiena si securitatea muncii" - S.C.Principio Consulting - Pitesti
Cursuri de perfectionare profesionala asigurate de S.C. MARATHON DISTRIBUTION GROUP S.R.L. in cadrul training-urilor desfasurate la sediul central din Bucuresti si Iasi sustinute de traineri specializati – IRECSSON CONSULTING
Marketing si comunicare
Dezvoltarea sistemului de vanzari in companiile de distributie
Tehnici de vanzare
Managementul societatilor de panificatie

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close