Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.05.1997

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.09.2016

obiectiv

 

Sunt proaspăt absolventă de pe băncile Universității Tehnice din Cluj Napoca, unde, în cadrul profilului "Măsurători Terestre și Cadastru", mi-am obținut cu succes diploma de licență, şi mi-ar face mare plăcere să aduc atât entuziasmul meu într-o echipă de dezvoltare, cât și experienţa pe care am acumulat-o în cei 4 ani de studiu, unde, de asemenea, să o pot aprofunda.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - 29.02.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial h&m

Responsabilitati:

– Oferirea de ajutor și informații clienților în legatură cu produsele oferite de magazin, mod în care mi-am îmbunătățit calitățile de oratorie și de a îndruma oamenii

– Realizarea stocului, activitate în urma căreia am dobândit abilitatea de a lucra sub presiunea dead-lineurilor și obișnuința cu finalizarea sarcinilor în termen cat mai scurt

studii

 

Facultati:

2016 - 2020 Facultate: Măsurători Terestre și Cadastru la Universitatea Tehnică - Facultatea de Construcții din Cluj Napoca. Experiență practică acumulată prin participarea la prima ediție a workshop- ului: "Topografii Milienului III" (Cluj Napoca, 9 mai 2019), și la seminariile susținute în cadrul "GIS day 2019" (Cluj Napoca, 10 aprilie 2019).
– Competențele digitale includ o vastă experiență în programe utilizate frecvent în domeniul Geodeziei și Topografiei, programe precum: AutoCAD, Agisoft Metashape Professional, Global Mapper.
Licență
– Prin intermediul lucrării de diplomă "Considerații generale privind determinările volumetrice al depozitului de deșeuri nepericuloase Sânpaul, jud. Mureș" am aprofundat experiența acumulată la facultate, în special în ceea ce privește tehnologia GNSS, a fotogrammetriei digitale și prin stabilirea posibilitatilor de utilizare a tehnicii UAV la colectarea datelor geospatiale în vederea întocmirii unei hărți topografice în format digital.
2012 - 2016 Liceu / Școală profesională: Stiinte sociale la Colegiul Național „Unirea” din Târgu Mureș. – Am absolvit un liceu teoretic care este clasat în top 5% din Romania, obținând la examenul de Bacalaureat media de 9,46. (din 10)

– Certificat de limba engleză obținut în cadrul examenului IELTS organizat de British Council IELTS Test.

Premii

Voluntariat
Sep 2019 - Sep 2019: "Zain Design Expressions", Zain Studio SRL
– "Zain Design Expressions", un festival organizat de o echipă de arhitecți, inițiază în fiecare an un dialog în jurul fenomenului de design românesc în Cluj. Responsabilitățile mele au presupus:

– Supravegherea exponatelor, a creațiilor designerilor

– Interacțiunea cu vizitatorii,care m-a ajutat să transmit cu ușuriță informații în mod cât mai clar și coerent

– Lucrul în echipă, prin care am dobândit abilități manageriale și de comunicare
May 2015 - May 2016: Fundația "Alpha Transilvana"
–Fundația "Alpha Transilvana" este o organizație umanitară ce oferă servicii sociale, urmărind să îmbunătățească viața copiilor cu dizabilități, dobândind prin intermediul acesteia

– Abilități de comunicare, dar mai ales abilități sociale, precum răbdare și empatie, prin experiența organizării jocurilor educative alături de copiii cu dizabilități

– Abilități organizaționale, de planificare și atribuire a sarcinilor
Sep 2014 - Nov 2015: Fundația "Livada Orphan Care"
– Abordarea centrului "Livada Orphan Care" începe prin îngrijirea orfanilor de mici, până la devenirea lor în membrii interdepenenti ai societății. Platforma reprezintă un intens proces de voluntariat și un mod de implicare a comunității în îmbunătățirea calității vieții persoanelor în nevoiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close