Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

16.11.1997

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.07.2016

obiectiv

 

Numele meu este Tompea Valentin și sunt născut Miercurea Ciuc, județul Harghita. Am terminat Colegiul Național “Octavian Goga” din Miercurea Ciuc la profilul filologie. Am absolvit Facultatea de Educație Fizica și Sport. Câteva aspecte care mă caracterizează sunt comunicativitatea, perseverența și voința. Printre abilitațile de care dau dovadă se enumară în special bunele competențe de adaptare la contextul social și de comunicare cu cei din jur. Experiența profesională acumulată până în acest moment a facilitat dobândirea și dezvoltarea unor competențe extrem de benefice lucrului cu oamenii, precum controlul emoțional, capacitatea de a empatiza cu cei din jur și abilitatea de convingere. Toate activitățile la care am luat parte pănă în prezent și locurile de muncă pe care le-am ocupat au reprezentat un imbold semnificativ pentru îmbunătățirea cunoștințelor, a gestionării timpului, a lucrului în echipă și a rezistenței la stres. De asemenea, am dobândit reale aptitudini, precum atenția la detalii, atenția distributivă, capacitatea analitica, capacitatea rapidă de luare a deciziilor și perspicacitatea. Multumesc anticipat!

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2021 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor bucătar

Responsabilitati:

În primul rând ca ajutor de bucătar aveam responsabilitatea de a păstra curățenia în zona de lucru și în bucătărie,să debarasez și să spăl vasele și să mă asigur că ingredientele sunt proaspete.
În al doilea rând trebuie să respect rețetele, să ajut la procesul de aprovizionare și să despachetez marfa, dar săși depozitez corect marfa la temperaturile potrivite.
În al treilea rând trebuie să utilizez corect echipamentele din bucătărie și să le mențin curate.
Și nu în ultimul rând să respect regulamentul intern și să respect normele de igienă.

01.10.2020 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: Șofer livrator

Responsabilitati:

Ca șofer livrator trebuie să sortezi comenzile pe care trebuie să le livrezi după care trebuie să le distrubui într-un timp util fără să pun în pericol viața mea sau a celor din jur.
Încasarea banilor este o altă responsabilitate pe care o am ca șofer livrator împreună cu eliberarea de chitanțe și facturi, unde este cazul.
La fel de important era să încarc comenzile, să le descarc și sa le transport la ușa clientului.
În altă ordine de ide ca șofer livrator trebuie să ai cunoștințe legate de transport în sine și trebuie să cunoști și elemente de bază de logistică și contabilitate.

01.01.2019 - 30.04.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: Șofer livrator

Responsabilitati:

În poziția de șofer livrator aveam responsabilitatea de a transporta in timp util si in deplina siguranta corespondența , expedițiille (coletele, bagajele etc.), sumele de bani, mesajele sau informatiile, de la diverși expeditori către destinatarii sau destinațiile stabilite.

01.06.2018 - 31.10.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

În poziția de ospătar la compania de ciocolata Ghiradelli din San Francisco, California, am avut în primul rând responsabilitatea de a servi clienții la mese cu atitudine cât mai pozitivă.
În al doilea rând a trebuit să am grijă ca sala de mese să fie în permanență curată.
Odata cu trecerea timpului datorită capacității de a învăța rapid, am primit și alte atribuții și anume de a tasta comenzile și de a le pregăti pentru a fi servite de alți ospătari.

01.06.2018 - 31.10.2018

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: customer service

Responsabilitati:

În poziția de promotor la cea mai veche și cea mai mare firma de închiriat biciclete din San Francisco
am avut responsabilitatea de a le prezenta clienților părțile componente ale bicicletei și modul de funcționare a acestora.
Mai mult, trebuia să le ofer clienților căști de protecție în funcție de mărime și biciclete în conformitate cu înalțimile acestora.
La finalul programului am obținut un bonus de performanță,. datorită volumului mare de clienți satisfăcuți și în urma feedbackului pozitiv oferit de aceștia.

01.01.2015 - 31.01.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman/ajutor de barman

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Masterat: Antrenament și performanță sportivă la Universitatea "Babeș Bolyai" din Cluj Napoca.
2017 - 2019 Facultate: Sport și performanța motrică la Babeș Bolyai din Cluj Napoca.
2013 - 2017 Liceu / Școală profesională: Filologie la Colegiul Național “Octavian Goga” din Miercurea Ciuc.

Premii

Calificari
Dec 2019: Instructor Ski & Snowboard

Premii si Distinctii
Jun 2017: Vicecampion Național la Fotbal de Sală

Jun 2015: Campion Național la Fotbal de SalăPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close