Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.11.1978

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:20.11.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt interesat de a obține o poziție care îmi va permite să utilizez abilitățile mele puternice de organizare, mediul educațional, precum și capacitatea de a lucra bine cu oamenii; o poziție în care pot maximiza abilitățile mele de management, asigurarea calității, dezvoltarea de programe, și experiență de formare, în cadrul unei companii de renume și să contribui prin experiența mea, la creșterea cotei de piață a acesteia.

Beneficii: Mașină de serviciu, telefon, laptop, diurnă.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Transport / Distributie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Timisoara, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: lider echipa

Responsabilitati:

Rolul meu în echipa de Commercial Activities din care fac parte, este de a ma asigura ca sînt îndeplinite obiectivele trimestriale si anuale ale departamentului, de a ajuta totodata la cresterea cifrei de vanzari a companiei, de a oferi suport in diferite proiecte care trebuiesc implementate la nivelul magazinului si participarea la diferite sesiuni de training oferite, pentru dezvoltarea personala a mea si a colegilor din echipa.

01.06.2016 - 31.10.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: director filiala

Responsabilitati:

Pozitia mea a constat în reorganizarea punctului de lucru în ceea ce priveste partea de depozit, timpul de sosire a livrarilor de la depozitul central si de la furnizori, îmbunatatirea livrarilor pe plan local catre clientii companiei, întarirea echipei de vânzări, precum si consolidarea efectiva a întregii echipe din filiala(comenzi, logistica), în numar de 22 de oameni, cu scopul de a atinge criteriile de performanță asumate, care au constat în realizarea cifrei de vânzări, a marjei de profit, a obiectivelor stabilite lunar și anual precum si dezvoltarea continua a imaginii companiei in piata de profil.

01.11.2013 - 31.03.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

Poziţia mea implică furnizarea de soluţii de mobilare a casei, acţionând în conformitate cu valorile IKEA, printr-un mecanism foarte eficient de vânzări.
Alături de directorul meu, lucrez pentru a îmbunătăţi gama de prezentare, asigurându-ne ca venim în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri, sînt atent permanent la clienţii din departamentul meu şi le ofer consiliere atunci cînd sistemul de vânzări nu satisface nevoile acestora.
Obiectivul meu general este de a maximiza vânzările, în acelaşi timp cu menţinerea profitabilităţii.
Colaborez de asemenea cu celelalte departamente pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărături a clienţilor noştri, în scopul de a genera mai multe vânzări.
Cunosc planul de acţiune al departamentului, ca atare particip activ la atingerea obiectivelor primite de la director, în vederea realizării planului nostru de acţiune.
În acelaşi timp mă asigur că activitatea mea are ca rezultat creşterea vânzărilor şi ajută la menţinerea profitabilităţii.

01.07.2012 - 21.12.2012

Departament: service / reparatii

Titlu Job: director service

Responsabilitati:

În calitate de Director Service, m-am ocupat de relațiile cu clienții, atît persoane fizice cît și companii, m-am asigurat că mașinile lor sunt întreținute și reparate în mod corespunzător, spre satisfacția acestora.
De asemenea, m-am ocupat de partea administrativă, de echipa de mecanici din subordine, pentru a atinge obiectivele asumate, pentru a crește încrederea clienților și a depăși așteptările acestora.

05.01.2011 - 20.12.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier clienti

Responsabilitati:

Am fost responsabil cu oferirea de informații și beneficii despre produse și servicii către clienții companiei, a trebuit să mă asigur că marfa este prezentată în conformitate cu standardele IKEA și este etichetată în mod corespunzător și am răspuns de asemenea la diferite solicitări din partea companiei.

01.02.2010 - 31.08.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator logistica

Responsabilitati:

Am fost responsabil de procesarea și livrarea comenzilor primite de la clienții companiei.

01.02.2008 - 30.12.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: asociat unic

Responsabilitati:

Alături de o echipă entuziastă,cu foarte multă experiență în domeniul pieselor auto, m-am ocupat de promovarea unei bune imagini a companiei pe piață, de fidelizarea clienților existenți și de atragerea de noi clienți prin dezvoltarea permanentă a produselor și serviciilor oferite de către companie, din dorința de a veni în întîmpinarea nevoilor și de a satisface cerințele chiar și celor mai exigenți clienți, la cele mai înalte standarde și de a depăși așteptările acestora.

01.05.2006 - 31.01.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: director filiala

Responsabilitati:

În calitate de Director, am condus filiala în scopul de a atinge criteriile de performanță asumate care au constat în realizarea cifrei de vânzări, a marjei de profit și a obiectivelor stabilite lunar și anual.
Am stabilit o relație puternică cu clienții bazată pe încredere, am crescut numărul și loialitatea clienților cu peste 50% și am crescut cifra de afaceri a filialei de peste 9 ori. De asemenea m-am ocupat de bugetul de marketing al filialei.
Am promovat în mod constant o imagine bună a companiei pe piață, insistînd asupra faptului ca toți membrii echipei din filială să mențină permanent o atitudine profesională și am creat de asemenea o rețea solidă de distribuție în cele trei județe arondate filialei.
Am folosit rapoartele furnizate pentru a gestiona profitabilitatea și performanța filialei și am raspuns cu promptitudine la toate celelalte solicitări, în conformitate cu politica companiei.
Diurnă, telefon, bonuri de masă, mașină, laptop.

01.06.2003 - 30.04.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Rolul meu a implicat vizite regulate la clienți, prezentarea și actualizarea acestora cu dezvoltarea de noi produse și prețuri, stabilirea și menținerea relațiilor de afaceri cu clienții existenți și potențiali. Am promovat și am vîndut produsele și serviciile companiei printr-o abordare bazată pe relații.

01.07.2002 - 01.04.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

Am fost responsabil cu identificarea pieselor potrivite, consilierea clienților cu privire la înlocuirea sau modificarea pieselor, procesarea și gestionarea comenzilor, atît prin telefon cît și prin email, precum și soluționarea altor cereri de la clienți pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Realizari:

Prin munca mea în echipa respectivă, am contribuit la dezvoltarea filialei din Arad a companiei și la creșterea cifrei de afaceri.

01.03.2002 - 01.07.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

Identificare piese în programe originale, procesare oferte și comenzi, consiliere telefonică a clienților.

Realizari:

Prin munca mea în echipa respectivă, am contribuit la creșterea cifrei de afaceri și la dezvoltarea activității firmei.

studii

 

Facultati:

1997 - 2002 Facultate: Mașini și Echipamente Termice la POLITEHNICA, Facultatea de Mecanică din Timisoara.

Premii

Cursuri de vânzări oferite de companiile la care am lucrat.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close