Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.01.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.09.1986

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Productie, Inginerie, Service / Reparatii

Oras de lucru: Caracal, Craiova, Slatina

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2014 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: lider de echipa

Responsabilitati:

Asistenta Tehnica pentru Implementarea si Supervizarea lucrarilor pentru proiectul „Executie bransamente si racorduri in vederea atingerii gradului de conformare pentru localitatile din judetul Dolj in care se realizeaza investitii in perioada de programare 2007 - 2013”, avand ca obiective urmatoarele:

• “Proiectare si executie de bransamente si racorduri in vederea atingerii gradului de conformare pentru localitatile Ciupercenii Vechi, Calarasi, Bechet si Dabuleni”, in valoare de 11.000.000 lei

• “Proiectare si Executie de bransamente si racorduri in vederea atingerii gradului de conformare pentru localitatile Segarcea, Bailesti, Filiasi si Poiana Mare”, in valoare de 32.000.000 lei

01.03.2013 - 31.05.2014

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: lider adjunct de echipa

Responsabilitati:

Asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor in cadrul proiectului "Modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Caras Severin" - valoare totala 492.847.686 lei.
Responsabilitatea Supervizarii Lucrarilor pentru Contractele:
- CS-CL-01 - Constructia si reabilitarea surselor de apa si a statiilor de tratare apa potabila in Resita, Bocsa, Anina si Oravita.
- CS-CL-02 - Constructia si reabilitarea surselor de apa si a statiilor de tratare apa potabila in Otelu Rosu, Moldova Noua, Caransebes si Baile Herculane.
-CS-CL-03 - Constructia si reabilitarea statiilor de epurare in Resita, Bocsa, Anina si Oravita
- CS-CL-04 - Constructia si reabilitarea statiilor de epurare in Otelu Rosu, Moldova Noua si Baile Herculane.
- CS-CL-05 - Constructia si reabilitarea statiei de epurare in Caransebes
- CS-CL-06 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Resita
- CS-CL-07 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Caransebes si Baile Herculane
- CS-CL-08 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Bocsa
- CS-CL-09 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Moldova Noua
- CS-CL-10 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Oravita
- CS-CL-11 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Otelu Rosu
- CS-CL-12 - Reabilitarea si extinderea conductelor de transmisie, reteaua de distributie si de canalizare in Anina

01.11.2011 - 01.03.2013

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: inginer responsabil cu calitatea lucrarilor - in perioada implementarii contractelor de lucrari din cadrul proiectului „reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si apa uzata in judetul olt”

Responsabilitati:

Responsabil cu asigurarea calitatii lucrarilor pentru supervizare in perioada implementarii contractelor de lucrari din cadrul proiectului „Reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si apa uzata in judetul Olt”, proiect finantat din fonduri UE (POS MEDIU 2007-2013) ce are ca obiect:
• Extinderea si reabilitarea retelei de alimentare cu apa si canalizare in orasul Slatina,– FIDIC Rosu, valoare 36.008.472 lei
• Extinderea si reabilitarea retelei de alimentare cu apa si canalizare in orasele Scornicesti si Potcoava – FIDIC Rosu, valoare 22.888.538 lei
• Extinderea si reabilitarea retelei de alimentare cu apa si canalizarer in orasele Piatra Olt si Draganesti Olt– FIDIC Rosu, valoare19.304.541 lei
• Surse de apa si statii de tratare apa in orasul: Slatina– FIDIC Galben , valoare 9.802.950 lei
• Surse de apa si statii de tratare apa in orasele: Scornicesti, Potcoava, Piatra Olt si Draganesti Olt– FIDIC Galben, valoare 9.301.773 lei
• Reechiparea Statiei de tratare a apei uzate Slatina– FIDIC Galben, valoare 59.372.831 lei, 71.700 LE
• Statii noi de tratare a apei uzate in orasele: Potcoava, Piatra Olt si Draganesti Olt–FIDIC Galben, valoare 21.550.666 lei, 12.200 LE
Manager UIP - Magdalena Dorobantu

01.03.2010 - 08.05.2011

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: expert -inginer alimentari cu apa si canalizare - in cadrul proiectului „reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si apa uzata in judetul olt"

Responsabilitati:

Expert in cadrul proiectului „Reabilitarea si extinderea sistemelor de alimentare cu apa si apa uzata in judetul Olt”. Beneficiar Compania de apa Olt.Principalele activitati :
• Suport in managementul Proiectului
• Implementarea unui sistem GIS pentru sistemele de alimentare cu apa si canalizare: 190 km pentru reteaua de alimentare cu apa si 110 km pentru canalizare
• Dezvoltarea unui sistem de modelare hidraulica a sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare.
• Dezvoltarea unui management eficient de detectare a pierderilor de apa din retelele de distributie
• Elaborarea unei scheme functionale pentru managementul informatiilor colectate prin sistemul SCADA
• Managementul apelor uzate industriale
• Managementul namolurilor si reziduurilor
• Campanie de publicitate si promovare a Proiectului
• Actualizarea Master Planului

01.07.1998 - 04.04.2009

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie utilitati

Responsabilitati:

- Producerea si/sau distributia fara intrerupere a utilitatilor necesare productiei : aer comprimat, apa industriala, gaz natural, apa potabila, apa calda menajera, abur tehnologic, agent termic pentru incalzire.
- Asigurarea exploatarii si mentenantei utilajelor.
- Intocmire BVC sectie si incadrarea in cheltuielile planificate.
- Propuneri imbunatatire activitate si reducere cheltuieli.
- Propuneri investitii si urmarire derulare pina la PIF.

Realizari:

- Dupa unificarea ALRO-ALPROM am condus sectiile de utilitati din ambele societati( 205 oameni, din care 4 ingineri, 1 tehnician si 10 maistrii).
- Am propus si realizat modernizarea instalatiei de producere aer comprimat avind si functia de manager de proiect, cu beneficiu imediat, reducerea costurilor de exploatare.
- Am propus si realizat modernizarea instalatiei de captare, tratare si distributie apa potabila, cu beneficiu imediat, reducerea costurilor de exploatare.
- Am propus si realizat modernizarea instalatiei de producere energie termica( apa calda menajera si agent termic pentru incalzire), avind si functia de manager de proiect, cu beneficiu imediat, reducerea costurilor de exploatare.

studii

 

Facultati:

2009 - 2009 Facultate: Manager de Proiect – cod COR 241919 la Dotis Training din Ploiesti.
2003 - 2003 Facultate: Studii postuniversitare de management industrial la Universitatea Politehnica - Academia de Studii Economice Bucuresti din Bucuresti.
2000 - 2002 Facultate: Studii academice postuniversitare la Universitatea Politehnica Bucuresti, Romania - Facultatea de Metalurgie din Bucuresti.
1999 - 1999 Facultate: Certificare in Management la Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor Bucuresti din Bucuresti.
1985 - 1991 Facultate: Masini Termice la Facultatea de Mecanica din Bucuresti.

Activitati extracurriculare

Activitatile desfasurate in domeniile: gaz natural, instalatii apa-canal, termic si electric au fost in principal urmatoarele:
Instalatii gaz natural
Instalator autorizat ANRE gradul II DA din anul 2004.
Coordonare activitate de verificare si exploatare instalatie de distributie si utilizare a gazului natural.
Coordonare activitate verificare si exploatare a statiilor de masura si reglare gaz natural.
Coordonare echipa multidisciplinara autorizata ANRE, privind proiectarea si executia instalatiilor de distributie si utilizare gaz natural.
Stabilirea solutiei tehnice, coordonarea tehnica ca manager de proiect si executia instalatiei de gaz natural ce alimenteaza centralele termice ( 33 buc de 250 Kw fiecare montate in 14 puncte termice).
Instalatii apa-canal
Stabilirea solutiei tehnice si coordonarea echipei multidisciplinare ca manager de proiect a executiei lucrarilor privind modernizarea instalatiei de captare, tratare, distributie si utilizare apa potabila constind in pricipal in :
- Inlocuirea a 21 buc. puturi apa potabila din zona riului Olt cu 10 buc puturi forate pe teritoriul societatii, in vederea eficientizarii sistemului.
- Realizarea sistemului de aductiune apa potabila (aprox 5 Km), prin conducte PEHD cu diametre de pina la 280 mm, de la puturi la bazinele de stocaj.
- Inlocuirea instalatiei de tratare cu clor a apei potabile, cu instalatii moderne de dozare automata.
- Inlocuirea intregului sistem de conducte de distributie a apei potabile, prin conducte PEHD cu diametre de pina la 320 mm.
- Inlocuirea tuturor echipamentelor de utilizare a apei potabile, si a celor de evacuare a apei uzate menajere.
Stabilirea solutiei tehnice si executia/supervizarea lucrarilor privind modernizarea instalatiilor de captare, tratare, distributie si utilizare a apei industriale constind in principal in:
- Modernizarea statiei de pompare apa industriala in zona de captare ( Priza Olt)
- Inlocuirea sistemului de conducte si armaturi din zona de captare (aprox 0,7 Km), cu dimensiuni de pina la 800 mm.
- Stabilirea solutiei tehnice si executia inlocuirii unui tronson de conducta subterana cu alta supraterana cu dimensiunea de 400 mm pe o lungime de aprox. 0,8 Km.
- Responsabil cu managementul tehnic in cadrul proiectului “ Modernizarea instalatiilor, echipamentelor si utilajelor de utilizare apa industriala”.
Stabilirea solutiei tehnice, urmarirea executiei si supervizarea lucrarilor privind reabilitarea sistemului de canalizare a apelor uzate industriale si menajere pe o lungime de aprox. 24 Km, lucrare constind in investigatii cu CCTV, curatirea si inlocuirea zonelor degradate.
Urmarirea executiei si supervizarea lucrarilor privind extinderea cu aprox. 1,2 Km a canalizarii de apa recirculata, cu dimensiuni de pina la 800 mm.
Instalatii termice
Coordonare exploatare, verificare , intretinere si reparare a echipamentelor de producere, distributie si utilizare energie termica ( abur, apa calda menajera, agent termic pentru incalzire).
Stabilirea solutiilor tehnice si coordonarea echipei multidisciplinare ca manager de proiect, la inlocuirea sistemului centralizat de producere energie termica, cu unul insular ( la utilizator).
Stabilirea solutiilor tehnice si executia instalatiilor de utilizare energie termica, pentru asigurarea unui mediu de munca si igiena coresunzator.
Instalatii electrice
Stabilirea solutiei tehnice si supervizarea lucrarilor privind inlocuirea echipamentelor electrice de 6 Kv si 0,4 Kv de la statia de captare apa industriala.
Executia/supervizarea lucrarilor de alimentare cu energie electrica de 0,4 Kv la proiectul “ Modernizarea apa potabila”.
Executia/supervizarea lucrarilor de alimentare cu energie electrica de 0,4 Kv la proiectul “ Inlocuire sistem centralizat de producere energie termica”.
Executia/supervizarea lucrarilor de alimentare cu energie electrica de 0,4 Kv la proiectul “ Compresoare 100 Nmc/min, 8 bar – 2 buc “
Executia/supervizarea lucrarilor de modernizare a instalatiilor electrice de automatizare la compresoarele de aer.

Premii

-Manager Proiect/29.10-01.11.2009/DOTIS TRAINING
- Instalator autorizat gaze naturale/ grad II DA/2004/ANRE
- Managementul mentenantei/15.10.2003-15.06.2004/ATTR
- Studii academice postuniversitare de metalurgie/ 2000-2002/UPB
- Calculatia costurilor si a rezultatelor/7-11.05.2001/WBB-PDI
- Managementul stocurilor/aprilie 2001/ASEBUSS
- Certificatre in management/1999/Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor Bucuresti
- Managementul Mediului / 23-26.05.2000/ASEBUSS
- Specializare in domeniul evaluarii analitice a complexitatii muncii/septembrie 1996-martie 1997/ICEM S.A.
- Management financiar pentru nespecialisti/6-10.05.1996Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close