Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.05.1971

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Medicina umana, Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2001 - 30.06.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: laborant și cadru didactic asociat

Responsabilitati:

Predare Tehnica Îngrijirii Bolnavului - Nursing. Evaluarea cunoștințelor teoretice și practice la disciplina menționată.. Coordonare practica studenților (Orar practică, întocmire documente, verificare).

01.04.2001 - 30.09.2001

Departament: altele

Titlu Job: secretară

Responsabilitati:

Activitate secretariat și de vânzare produse cablu-satelit.

01.05.1991 - 31.03.2001

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical mg

Responsabilitati:

Activitate medicală specifică medicinii comunitare (participare la consultația medicală, administrarea tratamentului oral și parenteral - la cabinet și/sau la domiciliu, completare rețete, concedii medicale, bilete de trimitere) și de urgență adresată rezidenților și turiștilor din Poiana Brașov (preluare apeuri telefonice de urgență, deplasarea la domiciliu/ hotel/ pensiune turistică/restaurant cu ambulanța, acordarea primului ajutor, însoțirea pacienților gravi la spital).

01.10.1990 - 30.04.1991

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical mg

Responsabilitati:

Asistent medical generalist - secția Interne (participare la vizita medicală, administrare medicație pe cale orală, parenterală, recoltare produse biologice și patologice, supravegherea bolnavilor, prim ajutor în caz de urgență medicală, completarea foii de observație, completare alte documente medicale)

01.09.1989 - 30.09.1990

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical debutant

Responsabilitati:

Participare la vizita medicală, recoltare produse biologice și patologice, administrare medicație pe cale orală, parenterală, supravegherea travaliului, participarea la naștere, supravegherea lăuzelor, prim ajutor în caz de urgență medicală, participare la consult ginecologic, completarea foii de observație, completare alte documente medicale

studii

 

Facultati:

2006 - 2009 Masterat: Urgențe medico-chirurgicale la Universitatea Transilvania din Brașov din Brașov.
2001 - 2005 Facultate: Asistență medicală generală la Universitatea Lucian Blaga - Facultatea de Medicină din Sibiu.
1985 - 1989 Liceu / Școală profesională: Soră medicală la Liceul Sanitar Brașov din Brașov.

Premii

Proiecte
Dec 2007 - Dec 2014: Inima mea se deschide pentru tine
Proiect umanitar adresat persoanelor fără adăpost, copiilor defavorizați și persoanelor vârstnice. Proiectul a fost realizat împreună cu studenții și a constat în oferirea de ajutor material - bani, alimente, haine, rechizite și spiritual - activități artistice
Hobby-uri
Compoziție muzicală, FotografiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close