Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.03.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.04.2017

obiectiv

 

- am experiența muncii în echipă încă din facultate, participând la activitățile presupuse de proiectele practice și de cercetare derulate în cadrul facultății; - am continuat să consolidez această experiență ca angajat comercial; - capacitate de argumentare şi convingere, participând la dezbateri pe diferite teme de interes, organizate în cadrul facultății; - sunt o persoană comunicativă, sociabilă, perseverentă ; - bune competențe organizaționale; - capacitatea de adaptare, autodezvoltare profesională, creativitate, comunicare; - o bună cunoaștere a pachetului Microsoft Office;

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Altele, Functii publice, Protectia muncii, Management

Oras de lucru: Sibiu, Medias

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - 31.10.2018

Departament: marketing

Titlu Job: lucrĂtor comercial

Responsabilitati:

- relații funcșionale cu lucratorii comerciali de la depozit pentru preluarea comenzilor;
- asigurarea necesarului de marfă;
- asigurarea prețurilor produselor;
- răspunderea asupra asigurării volumului de marfă corespunzător;
- răspunderea asupra valabilității produselor;
- răspunderea asupra raportării pierderilor de orice fel (rebuturi, furturi);
- răspunderea asupra informarii clienților;

01.08.2014 - 30.09.2014

Departament: marketing

Titlu Job: muncitor necalificat

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE - ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ EUROPEANĂ la FACULTATEA ,,SIMION BĂRNUȚIU'' DIN SIBIU din SIBIU.
2015 - 2018 Facultate: ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE - ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ la FACULTATEA ,,SIMION BĂRNUȚIU'' DIN SIBIU din SIBIU.
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: PROFIL UMAN - SPECIALIZARE FILOLOGIE la LICEUL TEORETIC ,,AXENTE SEVER'' DIN MEDIAȘ din MEDIAȘ.
2003 - 2011 Școală generală: - la ȘCOALA GENERALĂ CU CLASELE I-VIII, ,,CORNEIU PĂCURARIU'' din MICĂSASA. JUDEȚUL SIBIU.

Premii

Conferinte
May 2018 - May 2018: CONFERINȚA PRIVIND POLITICA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DIN CADRUL FACULTĂȚII DE DREPT ,,SIMION BĂRNUȚIU'' DIN SIBIU

Voluntariat
Jul 2017 - Sep 2017: ADMITERE FACULTATEPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close