Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.06.1960

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.03.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Ocuparea unui post cu specific administrativ, de preferat in care sa fie necsare si cunostinte de limba engleza. În perioada decembrie 2015 – noiembrie 2018 am lucrat în Marea Britanie, loc în care am plecat pentru a mă alătura soției și fiului cel mare, care deja erau acolo de 5, respectiv 3 ani. Din cauza unor probleme medicale ale soției am hotarât să revenim în țară. Sunt convins că vârsta de 59 de ani îmi permite să-mi continui activitatea pentru o perioada semnificativă și de aceea sunt interesat de un nou loc de muncă, în care aș putea valorifica experiența dobândită până în prezent. Pe timpul carierelor anterioare, atât în viața civilă cât și cea militară, consider ca am dobândit anumite deprinderi precum și o atitudine corectă față de muncă cum ar fi: un înalt nivel de disciplină, simț al responsabilității, experiență în actul de conducere bazată pe lucrul în echipă, concentrarea asupra nevoilor clienților, flexibilitate, managementul riscurilor, protectia și siguranța în muncă, integritate și loialitate. Sunt încrezător, bazându-mă atât pe experiența anterioară din mediile civil și militar, din țară și străinătate cât şi pe experienţa dobândită în mediile de lucru multinaţionale, că am capacitatea de adaptabilitate la o mare varietate de cerințe sau atribuțiil funcționale, fiind dispus oricând să mă pregătesc în vederea dobândirii de noi cunoștințe oricând este necesar.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Altele, Administrativ / Logistica, Traduceri, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Braila

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 01.11.2010

experienta profesionala

 

01.04.2016 - 30.11.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: kitchen assistant

Responsabilitati:

• Responsabil pentru curățenia și igiena spațiului de lucru, cu respectarea cu strictețe a tuturor regulilor de siguranța alimentației și de protecția muncii;
• Raportarea către manager a tuturor problemelor referitoare la aspectele de întreținere și funcționare a echipamentelor din dotare;
• Completarea zilnică a intregii documentații cerute și ținerea evidenței a modului de îndeplinire a tuturor procedurilor specifice;
• Actualizarea permanentă a cunoștințelor teoretice și practice, prin parcurgerea cursurilor din platforma de pregătire a companiei și participarea la ședințele de pregătire practică.

01.05.2008 - 31.12.2015

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector asigurari

Responsabilitati:

• Consilierea clienților în vederea achiziționării celor mai adecvate produse de asigurare, în funcție de cerințele acestora;
• Conducerea propriei echipe de lucru: recrutarea, constituirea, coordonarea și pregătirea propriei rețele de agenți de vânzări (peste 100 de agenți);
• Controlul permanent al modului de gestionare a resurselor umane, financiare și al riscurilor aferente domeniului asigurărilor;
• Îndeplinirea la timp a obiectivelor individuale și de echipă;
• Actualizarea permanentă a cunoștințelor teoretice, prin participarea la programele de pregătire continuă.

01.08.1982 - 29.02.2008

Departament: management

Titlu Job: ofiter comanda si stat major

Responsabilitati:

• Ca ofițer de comandă: comanda și controlul subunităților din subordine;
• Ca ofițer de stat major: asigurarea conducerii, coordonării și cooperarării, la nivelul funcției deținute în cadrul statului major în care am fost încadrat (inclusive comandamente multinaţionale cu limba engleză ca limbă de lucru), precum și gestionarea cooperării cu alte structuri de stat major din țară și străinătate.

studii

 

Facultati:

2012 - 2013 Colegiu / Studii postliceale: Limba engleza, nivel avansat la Școala europeană de cursuri prin corespondență din Bucuresti.
1999 - 2002 Facultate: Management Orgazational la ACADEMIA FORTELOR TERESTRE din SIBIU. Licență în managementul organizational; deprinderi dobândite: managementul grupurilor, deprinderi de organizare și planificare, lucru în condiţii de presiune, lucru în echipă, rezolvare de probleme organizaționale complexe.

Premii

curs avansat de operatii intunite pentru ofiteri de stat major (apr-iulie 2005); curs limba engleza PRACTICAL ENGLISH, prin corespondenta, Cambridge Tutorial College (iulie 95-iulie 1996); curs de limba engleza (sept 1989-iunie 1990); curs de limba rusa (oct 2002-mar 2003)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close