Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 12.02.1991

obiectiv

 

Mă descriu ca fiind o persoană comunicativă, sufletistă, muncitoare, creativă, veselă, perseverentă, iubitoare de oameni și dornică de a învăța lucruri noi. Imi place sa ajut oamenii si sa fac tot ce pot pentru a-i vedea mai bine, mai sanatosi si mai plini de speranta. Cea mai mare bucurie a mea este atunci când pacientul intră în cabinet cu dureri, iar la finalul tratametului pleacă sănătos, mulțumit și fericit. Pacienții mei spun despre mine “pui atâta dragoste și suflet când lucrezi cu noi cum rar am întâlnit”, “vorba ta caldă ne vindecă” sau “acolo unde pui tu mâna pune și Dumnezeu mila”. Am experienţa in a lucra cu publicul, sunt un bun organizator, am capacitate de analiză, sinteză şi decizie; Am experienta 10 ani in vanzari si negociere. Am abilități de coordonare a echipelor de lucru si imi doresc sa fac toate lucrurile cu profesionalism și dedicare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2020 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical generalist

Responsabilitati:

Recoltare de analize de laborator
Efectuarea de tratamente medicale, de pansamente medicale, de electrocardiograme la indicația medicului.
Pregătirea pacienților pentru intervenții chirurgicale

01.02.2013 - 28.02.2015

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent medical generalist

Responsabilitati:

Pregătirea cabinetului și a documentelor necesare pentru desfășurarea consultațiilor şi tratamentelor în cadrul cabinetelor de Medicină Internă, Neurologie, Cardiologie, Chirurgie Generală, Urologie şi Alergologie;
Pregătirea pacientului și a materialelor necesare pentru ecografie și efectuarea electrocardiogramei la indicația medicului;
Efectuarea de tratamente intramusculare, subcutanate, intravenoase, pansamente la indicația medicului;
Acordarea primului ajutor medical în cazul urgențelor medicale;

01.10.2012 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: kinetoterapeut

Responsabilitati:

Recuperarea pacienților cu afecțiuni reumatologice, neurologice, cardio-vasculare și ortopedico-traumatice prin gimnastică medicală;
Efectuarea procedurilor de balneo-fizioterapie în cadrul tratamentului de recuperare medicală;
Învățarea mersului pentru pacienții cu afecțiuni neurologice, dar și cu afecțiuni ortopedico-traumatice la nivelul membrelor inferioare;
Efectuarea de mobilizări pasive, pasivo-active, elongații cervicale manuale;
Gimnastica medicală pentru bebeluşi;
Efectuarea elongatiilor cervicale manuale.
Recuperarea pacientului utilizând programul Williams, metoda Bobath, metoda Kabat, scripetoterapia, mecanoterapia, terapia ocupațională, dar și a Kinetec-ului;

studii

 

Facultati:

2020 - 2021 Colegiu / Studii postliceale: Asistent medical generalist la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Certificat de reatestare profesională absolvit in 09 Februarie 2021 cu nota 9,50
Institutul Clinic Fundeni, București, Secția Chirurgie Generală.
2013 - 2015 Masterat: Kinetoterapia în afecţiuni locomotorii. la Universitatea ”Spiru Haret”, Bucureşti, Facultatea de Educație fizică și sport, din Bucuresti.
2009 - 2012 Facultate: CURSURI PSIHO-PEDAGOGICE la Universitatea ”Spiru Haret”, din Facultatea de Educație fizică și sport, Specializarea: Kinetoterapie și motricitate specială, Bucuresti.
2009 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: Școala Postliceală de Asistent Medical Generalist. la Fundația Ecologică Green (FEG), din Bucuresti.
2009 - 2012 Facultate: Facultatea de Educație fizică și sport, Specializarea: Kinetoterapie și motricitate specială la Universitatea ”Spiru Haret”, din Bucuresti.
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Tehnician în activități economice la Liceul Economic ”Costin C. Kirițescu” din Bucuresti.
1997 - 2005 Școală generală: - la Școala Generală Nr. 311 din Bucuresti.

Premii

Certificari
Oct 2020 - Oct 2020: Curs Terapie Manuală Fascială
Kinetic Recovery Education
Sep 2020 - Sep 2020: Curs Prevenirea Accidentărilor – Level I
Kinetic Recovery Education
Jun 2020 - Jun 2020: Curs Recuperarea Umarului
Kinetic Recovery Education
Feb 2020 - Feb 2020: Curs complet de Recuperare a Coloanei Lombare
Kinetic Recovery Education, București.
Mar 2019 - Mar 2019: Curs complet de Recuperare a Coloanei Cervicale
Kinetic Recovery Education, București.
Feb 2007 - Jun 2007: Certificat în Management și Leadership
organizat de Liderii Mileniului Trei, Fundația CODECS pentru Leadership și BRITISH COUNCIL
Conferinte
May 2019 - May 2019: Simpozionul Național “ Tehnologii avansate pentru reabilitarea medicală”, Societatea Română de Reabiltare Medicală, București

May 2018 - May 2018: Conferința Națională ”Distrofia musculară. Familii și specialiști împreună pentru aceeași cauză”, București.

May 2018 - May 2018: Conferința Națională ”Distrofia musculară. Familii și specialiști împreună pentru aceeași cauză”, București.

Apr 2018 - Apr 2018: Festivalul Intenațional de Fizioterapie și Pregătire fizică, ”Profesia la rang de artă”, Bucuresti

Nov 2017 - Nov 2017: Conferinta Internationala de Fizioterapie, Bucuresti

Oct 2011 - Oct 2011: Conferința Națională ”Mobilitate și Sănătate. Modele de prescriere echipamente de mobilitate și recuperare medicală pentru persoanele cu dizabilități” organizată la București de Fundația Motivation România în cadrul proiectului ”Rețea pentru incluziune”.

Voluntariat
Mar 2018 - Jul 2020: Fundația Romania ProCulture
Mentorarea studenților străini în învațarea limbii române și organizarea diverselor activități pentru o adaptare culturală mai rapidă în București.
Jul 2011 - Aug 2011: Africa, Kenya
Voluntariat în activități medicale, sociale și umanitare pentru copii, adolescenți și oameni defavorizați.
Traininguri
Oct 2015 - Oct 2015: Cursul ”Comunicarea eficientă cu pacientul” în cadrul OAMMR, Filiala Bucureşti.

Oct 2014 - Nov 2014: Cursurile ” Osteoporoza”, ”Noutăţi în resuscitarea cardio-respiratorie şi cerebrală” şi ”Noţiuni de prim ajutor de bază” în cadrul OAMMR, Filiala Bucureşti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close