Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 24.10.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.01.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Urmaresc angajarea in cadrul unei companii unde sa reusesc sa imi pun in valoare experienta acumulata si care sa imi ofere un mediu de lucru placut ,competitional,motivant,precum si posibilitatea dezvoltarii si avansarii profesionale. Momentan doresc un job part-time (2-5ore) ,cu urmatorul program : Luni- Vineri incepand cu ora 19, Duminica incepand cu ora 13.

Salariu: nespecificat

Beneficii: masina de serviciu telefon mobil

Tip job: Full time

Departament: Vanzari

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: key account executive

Responsabilitati:

Vizitarea locatiilor de tip IKA din aria judetelor Arad si Bihor dupa o ruta stabilita: 2 zile in municipiul Arad,respectiv 3 zile in Oradea.
Verificarea prezentei tuturor produselor listate de companie in fiecare locatie.
Verificarea respectarii planogramelor, a preturilor promotionale si a activitatii merchandiselor (in loc atiile unde este contractat merchandiser).
Implementarea si asigurarea mentinerii tuturor plasarilor contractuale pe toata perioada stabilita in contract intre companie si locatia partenera.
Implementarea plasarilor aditionale si a tuturor promotiilor care necesita plasare suplimentara,precum si realizarea plasarilor suplimentare.
Realizarea rapoartelor saptamanale si raportarea acestora.
Raportarea catre superiori (KAS,respectiv ASM) a tuturor problemelor intampinate in piata : nerespectarea planului sau a preturilor promo,activitatea merchandiselor,implementarea plasarilor aditionale etc.

01.08.2019 - 31.12.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Reprezentant vanzari al companiei pe lanturile de farmacii Fildas (Catena) , Sensiblu (Punkt),respectiv Dona,din toata zona exterioara a orasului Oradea (mai exact cele din orasele Alesd,Beius,Marghita,Salonta,Stei). In atributiile mele intra si colaborarea cu cei doi distribuitori agreati de companie pe partea de distributie directa pe TT (Rully Comert) si farmaciile independente (Spinex farm) din judetul Bihor. Colaborarea cu partenerii de tip distribuitor presupune vizitarea si realizarea comenzilor saptamanale,deplasarea 2 zile din 5 cu agentii distribuitorilor la clientii directi,urmarirea achizitiilor facute de distribuitori precum si atingerea target-elor si a obiectivelor lunare,trimestriale si anuale.

01.11.2014 - 31.07.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Am inceput activitatea in cadrul firmei Simba Invest ca si o continuare a activitatii avute in cadrul firmei Naturavit Trade. Simba Invest a preluat toata echipa din cadrul diviziei Wrigley de la Naturavit Trade in urma intrarii acesteia in insolventa,si ne-a oferit un loc de munca,intr-o divizie nou infiintata,ca si agent vanzari van sales divizia Food 3: brand-ul Wrigley(guma de mestecat Orbit,Airwaves,Five si batoanele de ciocolata din gama Mars,Twix,Bounty,Snickers),brand-ulNestle(cafea Nescafe,produse din gama Joe si Maggi,cereale si batoanele de cereale Nestle).
Zona acoperita : Salonta,Tinca,Oradea (cart. Rogerius)
Atributii: parcurgerea zilnica a unei rute prestabilite,livrarea marfii in clientii existenti in baza de date,facturarea marfii catre client,urmarirea soldului existent in piata, incasarea facturilor scadente,precum si identificarea de clienti noi si convingerea lor de a semna un contract de colaborare.
Beneficii oferite clientilor: analiza nevoilor clientului,efectuarea unei precomenzi prin merchantizare primara,facturarea la termen a marfii,merchantizarea finala a marfii in stand etc.
Obiective profesionale: atingerea target-urilor lunare impuse de firma si a obiectivelor smart.
In urma desfiintarii postului de supervizor din cadrul echipei de la Oradea,am preluat si alte responsabilitati,precum: efectuarea comenzilor de aprovizionare cu marfa catre colaboratorii firmei(producatorii produselor comercializate de catre Simba Invest),calcularea target-ului pe echipa si individual fiecarui membru al echipei,urmarirea zilnica a target-ului si notarea acestuia pe tabelul de performanta afisat in birou,efectuarea inventarelor lunare si a celor inopinante.
La sfarsitul lunii Iulie a anului 2018,conducerea SC SIMBA INVEST SRL,a decis sa inchida diviziile de Food3(Wrigley) din toate filialele din nord-vest. In timp ce se pregatea inchiderea diviziei,unul dintre colegii de la divizia Kraft a fost recrutat ca S.R de catre Mondelez Romania. In urma unor discutii avute cu d-nul Cornel Secara ( Regional Manager NV), am decis sa imi fac transferul la divizia Kraft (JDE si MONDELEZ). Din August 2018 pana in Februarie 2019 am fost alocat pe zona Valea Lui Mihai-Tinca- Oradea (cart. IOSIA ). Din Februarie 2019 pana in prezent ,in urma plecarii unui coleg, caruia ii era alocata zona Salonta - Oradea (cart. ROGERIUS),conducerea a decis ca zona sa imi fie alocata mie. Aceasta mutare a avut la baza experienta mea acumulata la divizia Wrigley pe aceasta zona.

01.04.2012 - 31.10.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari van sales

Responsabilitati:

Agent vanzari van sale divizia Wrigley - guma de mestecat Orbit.
Zona acoperita : Salonta,Tinca,Oradea (cart. Rogerius)
Atributii: parcurgerea zilnica a unei rute prestabilite,livrarea marfii in clientii existenti in baza de date,facturarea marfii catre client,urmarirea soldului existent in piata, incasarea facturilor scadente,precum si identificarea de clienti noi si convingerea lor de a semna un contract de colaborare.
Beneficii oferite clientilor: analiza nevoilor clientului,efectuarea unei precomenzi prin merchandizare primara,facturarea la termen a marfii,merchandizarea finala a marfii in stand etc.
Obiective profesionale: atingerea target-urilor lunare impuse de firma.
Reusite profesionale: realizarea target- ului impus,precum si depasirea constanta a acestuia cu o medie de 5% in perioada 03.2014 - 09.2014.
Motivul plecarii: intrarea firmei in insolventa in oct 2014.

02.12.2011 - 06.01.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

01.11.2008 - 31.12.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: director punct de lucru

Responsabilitati:

dezvoltarea portofoliului de clienti
asigurarea unei aprovizionari constante cu marfa
urmarirea facturilor scadente
supervizarea rutei agentilor
mentinerea unei relatii optime cu clientii
am avut in subordine o echipa de 4 agenti vanzari si 3 soferi
in responsabilitatea mea a intrat si preluarea comenzilor si distribuirea marfii la magazinele de K.A din jud Cluj,Satu - Mare,Baia - Mare,Bihor,Salaj.
Am reusit sa aduc si sa mentin filiala din Bihor doi ani consecutiv pe primul loc in tara raportat la media de vanzare pe masina intr-un sezon,reusind o crestere a vanzarilor cu 15%
Adrian Dodenciu - 0725221716
masina
telefon mobil

01.04.2008 - 31.10.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Vizitarea clientilor dupa o ruta zilnica bine stabilita
Aprovizionarea clientului cu marfa precum si merchandizarea acesteia.
Efectuarea de facturi si incasarea facturilor scadente

Realizari:

Realizarea targetului impus pe sezonul 4.2008 - 10.2008 precum si depasirea acestuia cu 10%

01.01.2008 - 31.03.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar

Responsabilitati:

Aprovizionarea cu marfa
Preluarea si pregatirea comenzilor pt fiecare agent in parte
Avizarea comenzilor preluate de la agenti
Efectuarea stocurilor lunare si anuale

studii

 

Facultati:

2002 - 2007 Facultate: inginerie economica la Universitatea din Oradea, Facultatea de Energetica din oradea.

Premii

Hobby-uri
calatoriile, sporturi de echipa

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close