Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.06.1987

obiectiv

 

Sa lucrez in sistemul juridic, avand posibilitatea de aprofundare a cunostintelor dobandite pana in prezent

Salariu: nespecificat

Beneficii: confidential

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Juridic, Relatii publice, Educatie / Training / Arte, Transport / Distributie, Relatii clienti / Call center, Protectia mediului, Protectia muncii, Management

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2014 - 31.07.2016

Departament: juridic

Titlu Job: juristconsult/sef de atelier

Responsabilitati:

-supraveghere si consilierea clientilor care executa munca neremunerata in folosul comunitatii in cadrul atelierului(persoane condamnate in urma unei sentinte penale definitive sa execute munca neremunerata in folosul comunitatii)
-asigurarea ca munca in folosul comunitatii se face in mod corect, respectand numarul de ore programate(acorda informatii/ajutor/explicatii clientilor)
-managementul si instruirea personalului angajat in atelier, coordonarea echipei aflata in subordine
-asigurarea functionarii eficiente si in conditii de siguranta a atelierului, acordarea de sprijin Directorului Executiv si Directorului Adjunct in chestiuni administrative, legale/juridice, bugetare si de control legate de managementul intern al atelierului
-asigurarea ca dezasamblarea se efectueaza corespunzator si cu respectarea normelor de protectia muncii, monitorizarea bunei desfasurari a procesului de munca, controlul calitatii in atelier
-intocmirea si gestionarea documentatiei specifice necesare functionarii atelierului(obtinere,reinnoire contracte si autorizatii de functionare)
-asigurarea unor relatii excelente de comunicare si colaborare cu partenerii locali, presa, Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Tribunal, Procuratura si Serviciul de Probatiune Brasov si Covasna.
-intocmirea gestiunii de DEEE-uri(deseuri echipamente electrice si electronice) si raportare lunara si anuala la ANPM.

Referinte: dl. Alin Paun-Director Executiv FPSC

01.12.2010 - 01.04.2014

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: team leader west area

Responsabilitati:

-Urmarirea zilnica a activitatii personalului, asigurarea ca subordonaţii direcţi isi îndeplinesc toate obiectivele si respecta standardele de calitate stabilite.
-Luarea de masuri prompte pentru a îndruma, perfecţiona si instrui subordonaţii din punct de vedere profesional.
-Recomandarea calificativelor de performanta trimestriale, bianuale.
-Organizarea si distribuirea resursele umane la locul de munca, alocarea alte resurse (ex.supplies ) si monitorizarea activitatii zilnice a echipei conform planului si planificării stabilite; evaluarea si raportarea asupra stadiului de realizare a obiectivelor si asupra rezultatelor echipei,saptamanal si lunar.
-Luarea de masuri pentru eliminarea abaterilor de la standardele stabilite care ar putea avea impact negativ.
-Oferirea de sprijin in calitatea de şef de echipa, ori de cate ori este nevoie.
-Asigurarea ca oamenii din subordine primesc suportul necesar pentru a-si atinge potentialul si sustinerea echipei prin feedback periodic si coaching.
-Asigurarea ca echipa este motivata si contribuie la cresterea indicatorilor de atasament al oamenilor din echipa fata de companie in relatie cu obiectivele stabilite (cunostinte, abilitaţi si atitudine).
-Coordonarea a 12 orase, implicand 16 oameni in subordine.
-Organizarea lor efectiva si cresterea business-ului pe orasele cu indicatori de performanta scazuta.
-Motivarea constanta a oamenilor din subordine pentru atingerea obiectivelor lunare propuse, ridicand echipa de West peste cea de East si Bucuresti.
Dna Irina Iftenie- Supervisor Service Points
bonuri de masa, targete

04.04.2009 - 01.12.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: beauty adviser

Responsabilitati:

-promovarea produselor cosmetice ( dermatocosmetice si de ingrijire corporala ), precum si a parfumurilor de lux;
-cunoasterea amanuntita,prezentarea si recomandarea gamelor cosmetice, prin evidentierea beneficiilor acestora pentru clienti;
-consilierea clientilor in alegerea variantei optime ( sfaturi, recomandari, prezentarea produselor firmei si evidentierea anumitor avantaje in functie de cerintele clientului);
-mentinerea si promovarea imaginii marcilor;
-atragerea de noi clienti si fidelizarea celor vechi;
-mentinerea merchandising-ului magazinului;
-aprovizionarea rafturilor;
-oferirea serviciilor de make-up clientilor

10.05.2008 - 15.03.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: beauty adviser

Responsabilitati:

promovarea produselor cosmetice ( dermatocosmetice si de ingrijire corporala ), precum si a parfumurilor de lux; -cunoasterea amanuntita,prezentarea si recomandarea gamelor cosmetice, prin evidentierea beneficiilor acestora pentru clienti; -consilierea clientilor in alegerea variantei optime ( sfaturi, recomandari, prezentarea produselor firmei si evidentierea anumitor avantaje in functie de cerintele clientului); -mentinerea si promovarea imaginii marcilor; -atragerea de noi clienti si fidelizarea celor vechi; -mentinerea merchandising-ului magazinului; -aprovizionarea rafturilor; -oferirea serviciilor de make-up clientilor

studii

 

Facultati:

2006 - 2012 Facultate / Colegiu: Juridic la Drept din Brasov.
2007 - 2010 Facultate / Colegiu: Psihologie la Psihologie si pedagogie din Brasov.

Premii

Certificari
Apr 2012 - Jul 2014: Angajatul lunii
In decursul a 2 ani am obtinut de 12 ori titlul de "Angajatul lunii"
Premii si Distinctii
Mar 2012: Angajatul Anului

Hobby-uri
Lectura, Plimbare, Dans, Gatit, Baschet

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close