Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.05.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Student doctorand, cu experiență în organizare de evenimente, cercetare, recrutare și educație. Îmi doresc o carieră în domeniul resurselor umane sau alte domenii potrivite experienței mele.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti, Targu Jiu, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - 31.01.2020

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: junior project officer

Responsabilitati:

Căutare de CV-uri în vederea recrutării unor experți internaționali pentru o varietate de proiecte finanțate și implementate de organizații internaționale precum UNICEF, Banca Mondială sau Uniunea Europeană.
Atribuții principale: asistență oferită responsabilului de proiect prin căutarea experților în bazele de date (internă, Development Aid, LinkedIn, Google), contactarea și preevaluarea acestora, în funcție de termenii de referință ai proiectului.
Alte atribuții: actualizarea și mentenanța bazei de date interne, formatare de CV-uri, traduceri română-engleză / engleză-română, instruirea noilor colegi și alte sarcini administrative.

01.09.2018 - 30.09.2018

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator de teren

Responsabilitati:

Proiectul a presupus desfășurarea unei cercetări de teren (culegere de date) prin aplicarea unor chestionare individuale în județele Neamț și Bacău (Piatra Neamț, Roman, Bacău și comuna Sagna), în cadrul unui proiect ce avea în vederea consumul cultural și valorile culturale ale românilor.

01.09.2017 - 30.06.2018

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: consultant pe termen scurt

Responsabilitati:

Proiectul* avea în vedere o cercetare la nivel național, coordonată de Banca Mondială, în vederea dezinstituționalizării copiilor din sistemul de plasament din România. Activitatea mea s-a desfășurat în cadrul centrelor de plasament și sediilor județene ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Constanța, Iași și Timișoara.
Activități principale: introducere și colectare de date, cercetare de teren prin aplicare de chestionare și interviuri managerilor de caz din cadrul DGASPC-urilor județene.
* numărul real de zile de muncă este de 28, distribuite pe întreaga durată a contractului.

01.10.2013 - 30.04.2015

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator de teren

Responsabilitati:

Cercetare de teren* în orașe și comune din județele Vrancea, Teleorman și Buzău, în cadrul unui proiect privind clientelismul politic, realizat în colaborare cu University of Columbia din New York.
* numărul real de zile de muncă este de 14, în octombrie 2013, decembrie 2014 și aprilie 2015.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Doctorat: Științe Politice - Relații Internaționale la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.
2015 - 2017 Masterat: Security and Diplomacy la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană - Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.
2012 - 2015 Facultate: Științe Politice - Relații Internaționale și Studii Europene la Facultatea de Științe Politice - Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București.

Premii

Conferinte
Jun 2019 - Jun 2019: Academos International Conference, 6th Edition, “Political and Economic Unrest in the Contemporary Era”
Prezentarea lucrării "Hegemonic Rule and Minor Power Sovereignty: The Case of Romania and Soviet Union During the Brezhnev Era"
Jun 2017 - Jul 2017: "Patterns of Violence Across Political Communities"
Prezentarea lucrării de disertație "Political-Economic Institutions and Hegemony during the Cold War. A Comparison between the United States and the Soviet Union".
Conferința a fost parte a proiectului "Moralitate și Violență" și a fost organizată de Grupul de Studii Avansate în Relații Internaționale (GSARI).
Apr 2017 - Apr 2017: A IV-a ediție a Conferinței Anuale Studențești a Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA
Locul II cu prezentarea "Romania's Accession to NATO. A Neo-classical Realist Perspective".
Jun 2016 - Jun 2016: "Morality, Violence and Imagined Communities: the Relevance of Benedict Anderson at the Beginning of the XXIst Century”
Prezentarea unor fișe de lectură pentru cartea Benedict Anderson - "Immagined Communities" și a două articole academice din Albania care au avut legătură cu tema proiectului "Violență și Moralitate" și pe care le-am prezentat în cadrul atelierului organizat de Grupul de Studii Avansate în Relații Internaționale.
Lucrari publicate
Jun 2019: Hegemonic Rule and Minor Power Sovereignty: The Case of Romania and Soviet Union During the Brezhnev Era

Dec 2018: Recenzie Can America and China Escape Tucydides's Trap?" de Graham Allison

Jun 2018: The U.S. Hegemonic Model during the Cold War

Jun 2016: US future strategy in North-East Asia. Balancing or buck-passing?

Certificari
Nov 2018 - Nov 2018: Diplomă expert accesare fonduri europene
Curs de accesare fonduri europene în cadrul Institutului European din România.
19/11/2018-23/11/2018, 40 h
Voluntariat
Oct 2018: Grupul de Studii Avansate în Relații Internaționale (GSARI)
Predarea unor cursuri de pregătire pentru studenții masteranzi care nu sunt absolvenți de Științe Sociale.
Responsabilități principale: pregătirea și predarea cursurilor, întocmirea bibliografiei și documentarea pe Științe Politice, Relații Internaționale și metodologie.
Alte activități: întocmire procese verbale întâlniri, legătură cu studenții, asistență în organizarea unor întâlniri informale între studenți și profesori, în vederea prezentării unor cercetări în lucru.
Mar 2016 - Oct 2017: NATO Partnerships and Studies Center
Asistență în ceea ce privește organizarea primelor două ediții ale conferinței internaționale "Bucharest Security Conference" (2016 și 2017), finanțată de NATO.
Atribuții principale: scrierea aplicației de finanțare NATO, cercetare, redactare documente oficiale (română și engleză), traduceri română-engleză / engleză-română, redactarea biografiilor invitaților, recrutarea și coordonarea voluntarilor.
Pentru mai multe detalii: http://securityconference.ro/
Nov 2015 - Apr 2017: Proiect "Violență și Moralitate" (Grupul de Studii Avansate în Relații Internaționale - GSARI), SNSPA
Cercetare în cadrul proiectului "Violență și moralitate în procesele de definire ale comunităților
politice", finanțat de UEFISCDI.
Atribuții principale: colectare de date ale unor demnitari, cercetători și profesori din domeniul științelor sociale din Albania și redactarea unor fișe de lectură ale unor articole și a unei cărți în domeniul violenței politice.
Proiectul s-a finalizat în 2019, cu publicarea unei cărți, contribuția mea rezumându-se la editarea unei părți din indexul acesteia. Detalii: https://www.euroinst.ro/titlu.php?id=1659
Mai multe detalii: http://moralityandviolence.net/
Jun 2014 - Mar 2015: Tinerii Construiesc o Românie Civică
Activități principale: participare la dezbateri pe teme civice în spații publice și universități; asistență în ceea ce privește partea logistică.
Hobby-uri
Citit, Desen, GătitPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close