Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.10.1982

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:10.01.2001

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Experienta in sistemele embedded, programare microcontrollere: configurare Timers, PWM, SPI, USART, I2C, ADC si librarii ale perifericelor (motoare servo si stepper, display LCD, senzori).

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Inginerie, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Brasov, STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: junior embedded software engineer

Responsabilitati:

Software development pentru electrocasnice de top
Optimizare cod conform regulilor MISRA
Efectuarea de unit tests
Controlul versionarii si planificarea task-urilor in PTC Integrity

01.01.2016 - 30.11.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Realizarea schitelor, desenelor si planurilor pe suport informatic.
Realizarea memoriilor tehnice pentru proiecte.
Culegerea de informatii tehnice pentru elaborarea planurilor si proiectelor.

01.07.2013 - 31.07.2014

Departament: it hardware

Titlu Job: administrare retea si website

Responsabilitati:

Administrare website.
Administrare si mentenanta retea interna si statii de lucru.
Creare si optimizare fluxuri de documente (Excel, Word).

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Masterat: Sisteme electronice si de comunicatii integrate la Universitatea Transilvania din Brasov. Lucrare: Proiectare si Implementare al unui Bus CAN in Domeniul Auto.
Subiectul lucrarii: Implementarea unui bus CAN pe baza a doua module MCP2515 cu 2 microprocesoare ATMega328p, monitorizarea functionarii cu ajutorul mesajelor transmise prin retea.
Functionarea se poate vizualiza la: https://www.youtube.com/watch?v=tUa5lAtXaJM
Cursuri: Arhitectura procesoarelor si a controllerelor, Sisteme de operare in timp real, HDL, Instrumentatie virtuala, Proiectarea spatiilor virtuale, Management de proiect.
2011 - 2015 Facultate: Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor (limba engleza) la Universitatea Transilvania din Brasov. Lucrare: Convertor Buck Multifaza pentru Sisteme cu 2 Baterii in Domeniul Auto.
Subiectul lucrarii: Simularea topologiei multifaza a unui convertor Buck, folosind un controller PID ca tehnica de control si modulatia PWM pentru a permite functionarea in parametrii specificati. Monitorizarea functionarii si a parametrilor in Simulink.
Cursuri: Matematica, Programare (C, C++, Java), Metode numerice, Dispozitive electronice, Baze de date, Interactiune om-computer, Convertoare statice si electromecanice, Procesarea digitala a semnalelor, Microprocesoare si controllere, Arhitectura retelelor de calculatoare, Achizitii de date, Interfete si perifericele calculatoarelor, Transmisii de date si protocoale.

Premii

Proiecte
Nov 2017 - Nov 2017: Sistem mini radar
Proiectul a fost creat in Atmel Studio 6.2 si este bazat pe un microcontroller ATMega328p, un senzor ultrasonic HC04, un LCD si 3 LED-uri.
In timpul functionarii, cand distanta masurata este sub 10cm, LED-ul rosu va clipi. Pentru o distanta intre 10-20cm, LED-ul galben va clipi, iar pentru o distanta mai mare de 20cm, LED-ul verde va clipi.
Pentru vizualizarea functionarii: https://www.youtube.com/watch?v=Pdrkqjr50Lo
Jun 2017: Portofoliu
Profil Github: https://github.com/krysztoff03
Certificari
Oct 2014 - Jan 2015: Introducere in electronica auto - Continental Automotive Systems Sibiu

Traininguri
Mar 2014 - Mar 2014: Dynamics CRM 2013 - Customization and ConfigurationPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close