Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.08.1992

obiectiv

 

Imi doresc sa imi pun in aplicare cunostintele si aptitudinile profesionale si sa realizez cat mai multe proiecte frumoase si de succes. La fel de important este si un mediu de lucru care sa imi ofere sanse reale de crestere si dezvoltare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Functii publice, Relatii clienti / Call center, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - prezent

Departament: relatii publice

Titlu Job: jr. media associate

Responsabilitati:

Responsabila de Media Relations - redactare comunicate de presa, interviuri, mentinerea relatiei cu jurnalistii. De asemenea, sunt implicata in elaborarea strategiilor si campaniilor de PR si particip la implementarea proiectelor in derulare.

01.08.2016 - 30.09.2016

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: intern (practica erasmus)

Responsabilitati:

Am participat la organizarea cursurilor, prezentarilor academice si am predat un curs in cadrul seminarului "The Future of the EU". De asemenea m-am ocupat de promovarea proiectelor universitatii: updatarea site-urilor, realizarea de tutoriale video, gestionarea conturilor in retelele sociale.

01.07.2015 - 30.09.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: sales operations specialist

Responsabilitati:

Am dezvoltat relatia cu partenerii din Europa de Sud-Est prin oferirea de suport (escaladarea cazurilor urgente, gestionarea comenzilor si a reclamatiilor, etc) si prin furnizarea de training-uri si materiale necesare. Am colaborat cu toate departamentele implicate pe segmentul Sales Operations. De asemenea, am gestionat inconsecventele aparute pe parcurs si am monitorizat cazul pana la solutionarea sa.

01.11.2014 - 30.04.2015

Departament: altele

Titlu Job: jr. project manager

Responsabilitati:

Am fost responsabila de gestionarea intregului proiect - alocarea sa catre traducatorii corespunzatori si controlul graficului de lucru. De asemenea, am mentinut legatura cu clientii pe parcursul intregului proces de traducere si m-am asigurat ca sunt respectate cerintele si necesitatile acestora.

01.09.2014 - 30.11.2014

Departament: relatii publice

Titlu Job: pr intern

Responsabilitati:

In cadrul internshipului m-am implicat in desfasurarea activitatii de PR. In acest sens am realizat monitorizari de presa, am redactat drafturi de comunicate de presa si materiale pentru Social Media.

01.08.2014 - 30.09.2014

Departament: altele

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

In urma scolii de vara am fost selectata sa particip la programul de mentorat Oracle, in cadrul caruia un angajat al companiei mi-a oferit sfaturi si indrumari privind viitorul profesional.

01.07.2013 - 30.04.2014

Departament: marketing

Titlu Job: marketing support

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati au fost stabilirea relatiilor cu potentialii parteneri din Rusia si, implicit, mentinerea acestora. De asemenea, am realizat materialele de marketing - brosuri si cataloage, utilizate pentru prezentarea si promovarea companiei. O alta responsabilitate a fost oferirea suportului pentru operatiunile de vanzare si gestionarea relatiei dintre birourile de vanzari din celelalte state.

01.04.2013 - 31.07.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: sales intern

Responsabilitati:

Principalele responsabilitati au fost elaborarea propunerilor de promovare de produs, realizarea prezentarilor pentru noii clienti ai companiei, research pentru pentru proiectele proprii ale agentiei. Alte activitati din cadrul internshipului au fost redactarea textelor pentru brosuri, editarea materialelor pentru site-uri web, traduceri etc.

studii

 

Facultati:

2014 - 2017 Masterat: Brand Management si Comunicare Corporatista la SNSPA din Bucharest.
2015 - 2016 Masterat: Erasmus Comunicare Audiovizuala la Universidade da Coruña din A Coruña.
2011 - 2014 Facultate: Comunicare si Relatii Publice la SNSPA din Bucharest.
1999 - 2011 Liceu / Școală profesională: Uman la Ion Luca Caragiale din Orhei.

Premii

Traininguri
Aug 2016 - Aug 2016: International Summer School
Am urmat cursul de EU Employment Law din cadrul International Summer School 2016, organizat de Universidade da Coruña (A Coruña, Spania). In urma acestui curs am obtinut cunostinte despre legislatia europeana a muncii.
Apr 2013 - May 2013: Oratorica
Am participat la Oratorica, ediția a 5-a (proiect marca ASCIG), unde mi-am aprofundat abilitățile de public speaking.
Sep 2012 - Jun 2013: Succes în România
Am fost participantă a programului de mentorat Succes în România, în cadrul căruia am participat la diverse traininguri de dezvoltare personală și profesională, iar mentorul meu mi-a oferit lecții valoroase despre profesia unui om de comunicare.
Voluntariat
Oct 2013 - Jun 2014: Gradinita pentru hipoacuzici
Am implementat diverse jocuri și lecții de handmade pentru copiii de la grădinița pentru hipoacuzici“București", dezvoltându-mi creativitatea și perseverența.
Apr 2013 - Apr 2013: Voluntar Inspire Bussines
Voluntar Inspire Bussines pentru organizarea evenimentului BUZZ!Camp București din aprilie 2013. Cele mai importante activități au fost întâmpinarea și ghidarea invitaților și participanților, amenajarea locației, contactarea participanților etc.
Proiecte
Dec 2012 - Feb 2013: Analiza de teren
Operator de sondaj al "Asociației pentru sănătate, educație și familie". Am urmat cursuri de pregătire (partea teoretică) și am aplicat chestionare pe teren.
May 2012 - Sep 2012: Ethics of TV News
Internship la agenția Active Watch în cadrul Departamentului de Cercetare și Educație Media. În cadrul acestuia m-am implicat în activități de colectare și procesare date în cadrul analizei media circumscrise proiectului Ethics of TV News.
Apr 2012 - Jun 2012: Intelligent Communication
Angajat al departamentului monitorizare în cadrul firmei de exercițiu în comunicare și relați relații publice - Intelligent communication, o simulare didactică la disciplina Introducere în Teoria Organizațiilor.
Premii si Distinctii
Jun 2011: Locul II la concursul de eseuri „Europa la noi acasă”, (Universitatea Perspectiva, Rep. Moldova).

Mar 2011: Locul IV la olimpiada republicană de istorie (Rep. Moldova).Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close