Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 00.04.1982

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, IT Software, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2008 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: j2ee developer

05.02.2005 - 01.02.2008

Departament: it software

Titlu Job: j2ee developer

Responsabilitati:

In dezvoltarea sistemelor bancare produse de compania italiana Elsag si comercializat in Arabia Saudita si Malaezia pentru cea mai mare banca islamica din lume, responsabil cu dezvoltarea Java (jsp, taglibs, javascript, EJB-stateless/statefull, baze de date..) folosind ca framework web Struts, ca server de aplicatii Websphere AS 5.1, iar ca server de baze de date Microsoft SQL Server 2000 si IBM DB2.


- August - noiembrie 2006 activitate de dezvoltare, suport, consultanta, in Riyadh (Arabia Saudita) si Kuala Lumpur (Malaysia) pentru aplicatiile dezvoltate sau in curs de dezvoltare.


- Ianuarie 2007-Decembrie 2007 Al Rajhi Bank Malaysia – Kuala Lumpur -support tehnic pe aplicatia de retail banking si submodulele cu care aceasta interactioneaza, inclusiv aplicatia de Internet Banking.
Responsabilitati: rezolvarea rapida a oricarei probleme tehnice sau de business aparute in environmentul de productie pentru aplicatia de retail banking, baze de date, application server.. fix patch-uri, deployment.
Prima persoana responsabila de buna functionare a aplicatiei de core-banking.

12.01.2005 - 12.01.2005

Departament: it software

Titlu Job: programator java

Responsabilitati:

Java developer: Swing, Threading

01.09.2001 - 30.06.2006

Departament: it software

Titlu Job: inginer it

Responsabilitati:

- 2004 – prezent, cateva din aplicatiile realizate:

Folosind platforma JAVA:

1. Sistem distribuit de executie a joburilor (gateway, execution unit, UI) - permite executia unui set de joburi/programe intr-o structura de tip cluster.
Gateway-ul realizeaza functia de intermediere a resurselor clusterului, planificarea executiei joburilor trimise de UI in functie de incarcarea UE si urmarirea starii programelor.
UE: demoni pe masinile din cluster care isi publica resursele din sistem (CPU, memorie, spatiu de stocare) precum si starea lor (gradul de folosire al procesorului, al memoriei, spatiu liber pe disc etc). In functie de aceste ultime informatii, se va face repartitia job-urilor in GW. Se conecteaza la GW si asteapta comenzi din partea acestuia (interogari de stare / cereri de executie a unor procese)

2. Aplicatie peer-to-peer de tip BitTorrent in Java, constand intr-un nod central si orice numar de clienti. Atat nodul central cat si clientii sunt multithreaded, pentru comunicatie am folosit pachetul java.nio (socketi neblocanti), pe socketi se trimit obiecte serializate, sunt folosite mecanisme de sincronizare a accesului la resurse intre entitati.

3. Aplicatie distribuita pentru decriptarea unui text folosind forta bruta. Arhitectura consta intr-un server si mai multi clienti, care comunica prin JAVA RMI.

4. Aplicatie web care permite acces SSH peste protocolul HTTPS, folosind tehnologia Java Servlets/JSP, si Apache TOMCAT 5.5 ca application server.


5. Aplicatie web pentru procesarea cererilor de inscriere ale studentilor la universitati folosind EJB 3.0, servlets/jsp, JBOSS Application Server 4.0.3 SP1, database engine HSQLDB, HIBERNATE pentru persistenta, Apache ANT pentru deployment.

6. Simularea unei miniretele de bancomante folosind JBoss Application Server, HSQLDB. Clientii comunica prin JMS. Pe partea de server am folosit MDB (Message Driven Beans)

7. Shell remote – arhitectura client-server, comunicatia se realizeaza folosind XML-RPC. Aplicatia ruleaza pe Solaris, realizata in Java, iar pt deployment se foloseste ANT.

8. Aplicatie client-server interactiva pentru un serviciu de administrare si configurare remote a serviciilor deschise pe masina server, folosind CORBA.

9. Sistem pentru accesul autorizat la fisiere folosind PKI, SSL, BouncyCastle. Sistemul este format dintr-un server care permite upload-ul si download-ul de fisiere. Modelul de autorizare este de tip Role Based Access Control (RBAC).Un client deschide o conexiune SSL la serverul de fisiere, se autentifica cu un certificat X509 V3, care contine si rolul lui, va verifica identitatea certificatul serverului si va putea cere sa uploadeze un fisier.
Aplicatia foloseste facilitatile de securitate din JAVA: SSL(JSSE), JCE, JAAS
etc


Folosind platforma MICROSOFT .NET (mai-iunie 2006):

Framework GIS (Geographic Information System) – Lucrare de diploma.
On top este formata din 2 aplicatii (desktop si web), se pot incarca harti, realiza operatii de zoom, pan, search, selectii de layere, incarcari de configuratii de harti din fisiere XML.
Aplicatia web foloseste un serviciu web statefull, furnizeaza imagini in format SVG, si este realizata in ASP.NET.
Aplicatiile cat si serviciile web se bazeaza pe niste librarii comune care interactioneaza cu baze de date sau cu fisiere standard shapefile.
Am folosit: Microsoft .NET Framework, Visual Studio 2005, IIS, Subversion pentru controlul versiunii.

Folosind limbajul C/pe platforma Unix:

1. realizarea unui compilator pentru o varianta restransa de C††, folosind flex†bison si limbajul C (front-end, back-end)
2. mini-shell pentru sistemul de operare Linux.
3. aplicatii client-server dezvoltate in C pentru platforma Linux (server de fisiere) folosind socketi TCP.
4. Implementare a protocolului RARP folosind raw sockets.
5. etc.

studii

 

Facultati:

Univ. "Politehnica" din Buc. Fac. De Automatica Si Calculatoare -Sectia Calculatoare -specializarea C3

Premii

Cisco CCNA 1

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close