Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.06.1995

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.10.2013

obiectiv

 

Obținerea experienței și dezvoltare profesională, dar și personală, mai ales acolo unde este necesară interacțiunea constantă cu diverse medii sau persoane.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: intern team assistant

01.11.2017 - 31.01.2018

Departament: marketing

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Pe parcursul celor 2 luni de intership am învățat ce înseamna organizarea de evenimente, redactarea de texte, crearea și implementarea campaniilor de marketing offline și online, campanii de newsletter, dar și ce înseamna munca în echipă și aplicarea unei idei, plecând de la cei care gandesc ideea, până la cei care o și implementează.

01.08.2016 - 28.02.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial

01.06.2016 - 30.09.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Responsabilități principale: recepția mărfii, întocmirea actelor zilnice, aranjarea produselor, efectuarea tuturor operațiunilor necesare pe casa de marcat.

01.01.2016 - 31.01.2017

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: președinte lasspri

01.12.2014 - 31.01.2016

Departament: relatii publice

Titlu Job: vicepreședinte media și relații publice

Responsabilitati:

Actualizarea site-ului, crearea și promovarea de evenimente, reprezentarea organizației în exterior și participarea la diverse evenimente în acest scop (FOSR 2015, Gala Solidus, Gala CSE, Gala LSFEE, alte ședințe și întâlniri cu președinții celorlalte organizații din Sibiu)

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Managementul Integrării Europene și Administrației Publice la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu din Sibiu.
2014 - 2017 Facultate: Facultatea de Științe Socio-Umane, Specializarea Științe Politice la ULBS din Sibiu.

Premii

Voluntariat
Nov 2014 - Jul 2015: AIESEC
Departamentul de Relații Externe se ocupă de relația organizației cu mediul extern (companii, instituții publice, organizații, asociații). Departamentul este responsabil de crearea și implementarea unei strategii pentru a asigura dezvoltarea relațiilor pe termen lung ale AIESEC-ului cu celelalte entități publice și private din Sibiu. Echipa are rolul de a identifica potențialii parteneri, a stabili modul de relaționare cu noii parteneri și cu membrii Grupului Local de Parteneri
Oct 2014 - Jun 2015: AIESEC
Departamentul de Relații Externe se ocupă de relația organizației cu mediul extern (companii, instituții publice, organizații, asociații). Departamentul este responsabil de crearea și implementarea unei strategii pentru a asigura dezvoltarea relațiilor pe termen lung ale AIESEC-ului cu celelalte entități publice și private din Sibiu. Echipa are rolul de a identifica potențialii parteneri, a stabili modul de relaționare cu noii parteneri și cu membrii Grupului Local de Parteneri.
Oct 2014 - Mar 2016: LASSPRI (Liga Absolvenților și Studenților de la Științe Politice și Relații Internaționale)
Vicepreședinte LASSPRI (Liga Absolvenților și Studenților de la Științe Politice și Relații Internaționale) pe departamentul de Media și Relații Publice
Actualizarea site-ului, crearea și promovarea de evenimente, reprezentarea organizației în exterior și participarea la diverse evenimente în acest scop (FOSR 2015, Gala Solidus, Gala CSE, Gala LSFEE, alte ședințe și întâlniri cu președinții celorlalte organizații din Sibiu)
În prezent, ocup poziția de Președinte.
Certificari
Apr 2013 - Apr 2014: ECDL (European Computer Driving Licence)
Acest certificat oferă deținătorului dovada că știe să utilizeze întreg pachetul Microsoft Office la calitate ridicată.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close