Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.09.1999

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu care să mă ajute să îmi dezvolt abilitățile și competențele de care am nevoie pentru a excela în domeniul ales.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2021 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: intern

Responsabilitati:

Consultanta in constructii, intocmire documente precum: carti tehnice, procese verbale, referate etc

01.07.2020 - 31.10.2020

Departament: protectia mediului

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

Verificarea dosarelor de trasabilitate- verificarea corectitudinii dosarelor și raportarea eventualelor nereguli.
Atribuții de ordin administrativ- activități de birou: contactarea clienților telefonic sau prin E-mail pentru a le oferi suport în vederea soluționării problemelor, verificare documente, îndosariere, preluarea și redirecționarea apelurilor telefonice, primirea corespondenței.

01.11.2018 - 31.01.2019

Departament: marketing

Titlu Job: agent marketing

Responsabilitati:

Apelarea potenţialilor clienţi şi transmiterea unor informaţii cu privire la serviciile firmei şi oferindu-le informaţii despre piaţa financiară. Activitatea se desfașura in limba engleză.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului specializarea Ingineria si protectia mediului la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Specializarea Ingineria și Protecția Mediului
Materii studiate: Poluarea solului, aerului și a apei, mecanica fluidelor, biologia apei și solului, hidraulică, protecția ecosistemelor terestre și acvatice.

Premii

Voluntariat
Dec 2019 - Dec 2019: Erasmus+
Voluntariat în cadrul proiectului “Erasmus+ WEI- Waste Education Initiative“coordonat de Manchester Metropolitan University, United Kingdom. Am prezentat conceptul de economie circulară, importanța reciclării, daunele pe care le cauzează deșeurile, cum pot fi înlocuite obiectele din materiale nereciclabile, etc. Aceste prezentări au fost susținute în grădinițe, școli gimnaziale, universități și alte instituții. Prezentările au fost urmate de două conferințe la care au fost prezenți reprezentanți din mai multe țări.
Jul 2019 - Jul 2019: Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului
Voluntariat în cadrul organizării și desfășurării concursului de admitere pentru anul universitar 2019-2020 pentru Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului.
Sep 2011 - Feb 2017: Asociatia Cultural Sportiva Umanitara Luica

Certificari
Dec 2019 - Dec 2019: INSPECTOR/ REFERENT RESURSE UMANE
Certificat de Absolvire: Participarea la programul de inițiere/ perfecționare/ specializare cu durata de 60 de ore, pentru ocupația (competențe comune) INSPECTOR/ REFERENT RESURSE UMANE, înmatriculat în Registrul național al furnizorilor de formare profesională autorizați.
Nov 2019 - Nov 2019: COMPETENȚE ANTREPRENORIALE
Certicat de Absolvire: Participarea la programul de inițiere/ perfecționare/ specializare cu durata de 40 de ore, pentru ocupația (competențe comune) COMPETENȚE ANTREPRENORIALE, înmatriculat în Registrul național al furnizorilor de formare profesională autorizați.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close