Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.11.1966

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.10.2016

obiectiv

 

Doresc sa folosesc cunostintele mele tehnice si aplicative in domenii de productie si calitate si in continuare sa ma dezvolt d.p.d.v . profesional. Am o mare capacitate de invatare si intelegere a notiunilor noi , ma adaptez rapid la diverse situatii si incerc sa aplic cele mai bune metode de lucru in functie de necesitati . Formez caractere si cariere de aceea sunt tot timpul dispusa la perfectionare profesionala deoarece lucrul cu oamenii este foarte complex si delicat . Comunicarea foarte buna cu colectivul este punctul meu forte ,abilitati de gestionare eficienta a conflictelor , capacitate de ascultare , analiza si sinteza ,spirit dezvoltat de lucru in echipa , capacitate de acumulare de noi cunostinte , flexibilitate si punctualitate ; acestea sunt cateva dintre actiunile care ma caracterizeaza .

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Protectia muncii, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta, Personal calificat

Oras de lucru: Pitesti, Mioveni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2007 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: instructor preparator formare

Responsabilitati:

Datorita cererilor crescute de calitate a produselor finite m - am specializat pe activitatea de scolarizare personal - functia Instructor Preparator Formare .
Implementez cunostinte de lucru prin activitatea de scolarizare unui colectiv de 450 de muncitori carora le aduc la cunostinta zilnic notiuni legate de calitate , eficienta muncii , perfectionarea metodelor de munca in vederea obtinerii de rezultate optime in procesul de productie . Am contribuit in mod direct la implementarea proiectelor Volkswagen , Mercedes , Audi B7 si Audi B8 , Crafter si de asemenea am scolarizat muncitorii din locatiile respective ca sa poata monta cablaje in conditii de calitate si eficienta economica maxima .
Analizez si identific masuri pentru solutionarea reclamatiilor legate de calitatea produselor si urmaresc aplicarea lor zilnica in practica .
Totodata explic metodele de lucru si prin demonstratii practice, pregatesc materialele necesare pentru exemplificarea metodelor de lucru, pregatesc pliante explicative, pregatesc sala in care are loc scolarizarea si aparatura necesara.
Stabilesc de comun acord cu superiorul ierarhic si colegii din productie intervalul orar in care se fac scolarizarile, fac planificari si stabilesc teme de scolarizare a personalului.
Fac verificari prin diverse metode a eficientei scolarizarii personalului .

01.02.2006 - 30.06.2007

Departament: productie

Titlu Job: maistru productie

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de productie cablaje electrice Audi;
Supravegherea activitatii de montaj a unui schimb de productie format din 150 de montatori cablaje auto;
Supravegherea si imbunatatirea permanenta a calitatii produselor;
Efectuarea instructajelor de protectia muncii si securitatii si sanatatii in munca pentru personalul din subordine;
Intocmirea pontajelor zilnice;
Scolarizarea permanenta a personalului din subordine in vederea imbunatatirii calitatii produselor si eficientei economice a activitatii de montaj.

01.03.2003 - 28.02.2006

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: sef formatie montaj

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii de productie, scolarizarea si supravegherea unei grupe de productie care avea ca activitate zilnica montajul pe planseta al cablajului auto Wolkswagen si BMW.
Intocmirea listei de prezenta.
Supravegherea calitatii produsului si remedierea eventualelor defecte de productie;
Scolarizarea personalului, imbunatatirea procesului de productie.

01.08.1997 - 30.09.2001

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: operator prelucrare cauciuc

Responsabilitati:

Executia pieselor si reperelor auto din cauciuc presat necesare in industria auto.

01.03.1986 - 31.07.1997

Departament: chimie / biochimie

Titlu Job: operator prelucrare cauciuc

Responsabilitati:

Executia pieselor si reperelor auto din cauciuc presat necesare in industria auto.

studii

 

Facultati:

2005 - 2007 Colegiu / Studii postliceale: Scoala Postliceala de Maistri la Liceul Tehnologic ASTRA din Pitesti.
1981 - 1985 Liceu / Școală profesională: Agroindustrie la Liceul Agroindustrial Curtea de Arges din Curtea de Arges.

Premii

Certificari
Jul 2017 - Jul 2017: Curs de Conducere si Motivare
Curs de perfectionare profesionala organizat de Codecs Romania.
Sep 2016 - Sep 2016: Formarea Formatorilor
Curs de perfectionare profesionala organizat de Best Consulting
Mar 1987 - Jun 1987: Curs Perfectionare Contabilitate Agroindustriala
Perfectionare contabilitate pentru unitati agricole.
Calificari
Jun 2007: Maistru Mecanic

Hobby-uri
Literatura, Imbunatatirea tehnicilor de interrelationare umana, imbunatatirea permanenta a capacitatilor de lucru cu calculatorulPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close