Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.04.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.05.2012

obiectiv

 

Job in domeniul juridic, asistenta sociala

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Relatii publice, Administrativ / Logistica, Functii publice, Achizitii, Protectia muncii, Controlul calitatii, Management, Personal calificat

Oras de lucru: Turda

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2014 - 30.06.2015

Departament: juridic

Titlu Job: inspector(referent) resurse umane

Responsabilitati:

Intocmirea si gestionarea documenteor de evidenta a personalului, organizarea recrutarii si selectiei personalului, intocmirea si gestioanrea carnetelor de munca ale personalului angajat, intocmirea dosarului de pensionare, intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat, intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat, oferirea informatiilor privind problemele de personal

01.02.2012 - 31.08.2013

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Asigurarea de consultanta juridica pentru beneficiarii proiectelor, urmarirea aparitia actelor normative si aducerea la cunostinta conducerii obligatiile ce revin acesteia, avizarea pentru legalitatea deciziilor emise de conducerea organizatiei, participarea la eliberarea Regulamentului intern, participarea la intocmirea si semnarea contractelor si conventiilor de colaborare, verificarea si urmarirea respectarii legalitatii in cazul incheierii de contracte.

01.03.2007 - 30.04.2011

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Solutionarea dosarelor in instantele judecatoresti cu privire la litigiile de munca, recuperarea creantelor survenite in urma agresiunilor, accidentelor de munca, accidentelor rutiere, intocmirea caietelor de sarcini cu privire la licitatii(medicamente, materiale sanitare, materiale curatenie, dezinfectanti etc.) , incheierea contractelor si a actelor aditionale cu furnizorii de medicamente, incheierea contractelor de prestari servicii, completarea registrelor personale, arhivarea documentelor, dosarelor personale, analize, statistici etc. . Achizitionarea... in SEAP prin procedura de cumparare directa.

studii

 

Facultati:

1995 - 2001 Facultate / Colegiu: Drept, profilul jurisprudenta, specializarea drept administrativ la Universitatea de Stat al Rep. Moldova din Chisinau.

Premii

Calificari
Nov 2015: Operator calculator electronic si retele

Nov 2014: Operator introducere, validare si prelucrare date

Apr 2014: Formator de formatori

Mar 2014: Consilier orientare privind cariera

Jul 2011: Inspector(referent) resurse umanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close