Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.11.1951

obiectiv

 

Departament: Constructii / Instalatii, Controlul calitatii, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Craiova, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

21.05.1984 - 07.10.2010

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inspector specialitate

Responsabilitati:

Verificarea calitatii lucrarilor in constructii in toate etapele (proiectare , executie , urmarire comportare in exploatare)
Verificarea respectarii disciplinei in autorizarea si executarea lucrarilor de constructii.
Verificarea respectarii conditiilor de autorizare/atestare a laboratoarelor de incercari in constructii, statiilor de betoane, asfalt, sortare.

Realizari:

Functii de conducere a Inspectoratului in Constructii Valcea in perioada 1995-2005

01.09.1975 - 23.04.1984

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer biroul productie

Responsabilitati:

Organizarea si urmarirea productiei , controlul calitatii, dirigentie de santier

Realizari:

Drumuri in bazinul carbonifer Amaradia Taraia, imbracaminti asfaltice, poduri, dirigentie santier: pod peste raul Olt in Rm. Valcea, poduri pe DJ 676,drumuri de legatura CHE Babeni, Zavideni, Dragasani, inclusiv podurile peste baraje si centrale
- sef birou productie 1980-1984

studii

 

Facultati in straiatate

-

Premii

Cursuri de managementul calitatii
DIRIGINTE DE SANTIER AUTORIZAT domeniile: produse pentru constructii;constructii civile industriale si agricole categoria de importanta B, drumuri, poduri , tunele, piste de aviatie, transport pe cablu de interes national; cai ferate, metrou, tramvai; lucrari hidrotehnice- cat. importanta B; lucrari tehnico edilitare de alimentare cu apa si canalizare; lucrari tehnico edilitare de imbunatatiri funciare; consolidari constructii inclusiv monumente.
RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA - domeniul II- constructii rutiere, drumuri, poduri, tunele

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close