Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 07.12.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.01.2012

obiectiv

 

Dorinta de profesare Provocari si oportunitati intr-o companie de succes Dezvoltarea aptitudinilor in cadrul unei echipe ambitioase Dorinta permanenta de specializare si dezvoltare personala Incercarea continua de a aduce plusvaloare companiei.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Inginerie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Tirgu-Mures, Tarnaveni

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2018 - prezent

Departament: protectia muncii

Titlu Job: inspector in sanatate si securitate in munca

01.10.2017 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: manager achizitii

01.08.2017 - 31.10.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer in industria alimentara

01.03.2017 - 31.08.2017

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

Asigurarea calitatii si sigurantei produselor alimentare pe intreg fluxul tehnologic
Efectuarea analizei senzoriale asupra produselor alimentare
Intocmire de proceduri

01.07.2016 - 31.08.2016

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: student practicant

Responsabilitati:

- efectuarea controlului tehnic de conformitate a produselor executate conform standardelor de calitate si specificatiilor tehnice ale produselor.
- Inspectii vizuale si dimensionale ale produselor pe fluxul de fabricatie (ex. ambalare, etichetare).
- Intocmire fise de control cu inregistrarile calitatii pentru produsele executate.

01.03.2015 - 30.06.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

- asigurarea unei serviri impecabile a clientilor
- asigurarea unei livrari corespunzatoare a produselor
- aprovizionarea zonei de lucru

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Managementul Procesarii Moderne al Alimentelor la Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului din Sibiu.
2013 - 2017 Facultate: Ingineria produselor alimentare/ Controlul si expertiza produselor alimentare la Facultatea de "Stiinte agricole, industrie alimentara si protectia mediului" din Sibiu. Discipline principale studiate:
- chimie, fizica, controlul calitatii si siguranta alimentelor, tehnologii in industria alimentara (carne, vin,
produse zaharoase si morarit), utilaje in industria alimentara
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: la din tarnaveni.

Premii

Conferinte
Nov 2018 - Nov 2018: Global Food Student Science Competition - Wuxi, China

Voluntariat
Apr 2015 - Apr 2015: Workshop "Povesti cu condimente"

Proiecte
Oct 2014 - Jun 2015: Laborator Anteprenorial Universiar - Progres prin Inovare si Practica. Proiect POSDRU , Universitatea ,,Lucian Blaga,, Sibiu
In cadrul acestui proiect, am invatat sa imi descopar propria persoana si de a ma orienta spre o
profesie ( Modulul Consiliere si Orientare Profesionala). De asemenea, am dobandit competente
profesionale precum : munca in echipa, respectarea unor principii/reguli, capacitate de convingere ,
sustinere a unui punct de vedere, (Modulul Forumul pentru Dezbateri Karl Popper).
Certificari
Apr 2014 - Jun 2014: Intoducere in HACCP si stabilirea unui plan de securitate alimentara bazat pe HACCP
- implementarea fictiva a unui plan HACCP realizat pe crenvursti de porc



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close