Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.09.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.09.2007

obiectiv

 

Angajarea intr-o firma cu prestigiu.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Educatie / Training / Arte, Agricultura, Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia mediului, Controlul calitatii

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: agricultura

Titlu Job: inspector in formare

Responsabilitati:

Certificare agricultura ecologica

01.09.2014 - prezent

Departament: agricultura

Titlu Job: cercetător

Responsabilitati:

Cercetător cu Contract de finanțare nr. PN-II nr. 158/2014 pe proiectul cu titlul „ELABORAREA TEHNOLOGIILOR DE FERTIRIGARE A CULTURILOR LEGUMICOLE DIN SPAȚIILE PROTEJATE”
Documentare, efectuare de calcule statistice și interpretarea rezultatelor obținute, efectuarea de lucrări de înființare și întreținere a câmpul de experiență, observații, etc.

01.09.2014 - prezent

Departament: agricultura

Titlu Job: asistent universitar

Responsabilitati:

Predarea laborator disciplinei de Mașini horticole, peisagistice și agricole studenților facultății.

01.05.2012 - 31.10.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vânzări

Responsabilitati:

Vânzarea de încălţăminte pentru adulţi şi copii, consilierea clienţilor, încasarea folosind casa de marcat și POS-ul, utilizarea programul MENTOR, întocmirea rapotului de gestiune, recepţionarea mărfii, întocmirea actelor și avizelor, amenajarea magazinului și a vitrinei, întreţinerea punctului de lucru, ținerea legăturii de clienții fideli, implementarea de campanii și training-uri, managerierea angajaților, întocmirea de vânzări online, interacționarea cu clienții online.

01.10.2011 - 31.05.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Vânzarea de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi bijuterii pentru adulţi şi copii, consilierea clienţilor, încasarea folosind casa de marcat, programul PosFlowMEDIA şi POS-ul, ţinerea gestiunii, recepţionarea mărfii, amenajarea magazinului, întreţinerea punctului de lucru şi supravegherea.

16.03.2011 - 30.05.2011

Departament: agricultura

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Vanzarea de pomi, butasi, seminte de flori, legume si gazon, tratamente fitosanitate si unelte, consilierea clientilor, incasarea,aranjarea marfii pe raft, gestionarea marfii si supravegherea punctelor de lucru.

19.07.2010 - 18.12.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator-gestionar

Responsabilitati:

Vanzarea de imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii pentru doamne si domnisoare, consilierea clientilor, incasarea folosind casa de marcat si POS-ul, tinerea gestiunii, intretinerea punctului de lucru si supravegherea.

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Doctorat: Specializarea Mecanizarea agriculturii la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Şcoala doctorală de Agronomie, Horticultură şi Zootehnie, Domeniul Agronomie, Facultatea de Agricultură din Iasi. Teza de doctorat: „CERCETĂRI PRIVIND OPTIMIZAREA EXPLOATĂRII MAȘINILOR PENTRU COMBATEREA BOLILOR ȘI DĂUNĂTORILOR DIN PLANTAȚIILE VITICOLE ȘI POMICOLE ÎN VEDEREA REDUCERII GRADULUI DE POLUARE A SOLUI”

Principalelor materii studiate: Metode moderne de cercetare, Managementul carierei, Mașini pentru combaterea bolilor și dăunătorilor, Tehnologii pentru efectuarea mecanizată a tratamentelor fitosanitare din plantaţiile viticole și pomicole.
2010 - 2012 Masterat: Specializarea Amanajări peisagere urbane şi teritoriale la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Facultatea de Horticultură din Iasi. Principalelor materii studiate: Programe peisagistice; Stiluri, genuri şi efecte peisagistice; Materiale şi dotări ecologice; Amenajări floricole; Plantaţii dendrologice; Parcuri şi rezervaţii; Managementul amenajărilor peisagistice; Conservarea, restaurarea şi reabilitarea peisagistică; Sustenabilitatea amenajărilor peisagere; Tehnologii peisagistice avansate.
2006 - 2010 Facultate: Specializarea Horticultură la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, Facultatea de Horticultură din Iasi. Principalelor materii studiate: Maşini horticole; Chimie; Botanică; Genetică; Topografie, cadastru şi desen tehnic; Construcţii; Fiziologia plantelor; Îmbunătăţiri funciare; Pedologie; Ecologia şi protecţia mediului; Fitotehnie; Arboricultură ornamentală; Legumicultură; Pomicultură; Viticultură; Floricultură; Ameliorare; Arhitectură peisageră; Management; Oenologie; Contabilitate; Ampelografie; Tehnologia produselor horticole; Marketing.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Specializarea Matematică-Informatică la Grup Şcolar "Radu Cernătescu" din Iasi. Principalelor materii studiate: Limba romană; Limba engleză; Limba franceză; Matematică; Informatică; Chimie; Geografie; Economie.

Premii

Lucrari publicate
Dec 2016: 17, din care: • în reviste cotate ISI – 1 • în reviste indexate în BDI – 10; • în alte reviste și congrese nationale/internationale – 6

Premii si Distinctii
Oct 2016: • Premiul II cu prezentarea la Simpozionul Facultății de Agricultură de la “Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară” - Iaşi, cu articolul “ The dispersion uniformity of a machinery for combating diseases and pests in vineyards and orchards, equipped with nozzles with/without air absorbtion”

Apr 2010: Premiul III cu prezentarea la Simpozionul studențesc a Facultății de Horticultură de la “Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară” - Iaşi, cu tema “Cercetări privind determinarea uniformităţii debitului pulverizat de unele duze de stropit” (aprilie 2010);

Proiecte
May 2014 - Dec 2015: Doctorand cu bursă în cadrul proiectului POSDRU:
Doctorand cu bursă în cadrul proiectului POSDRU: „Programe doctorale și postdoctorale pentru promovarea excelenței în cercetare, dezvoltare și inovare în domeniile prioritare – agronomic și medical veterinar, ale societății bazate pe cunoaștere”, ID 132765 – proiect coordonat de USAMV Cluj-Napoca, proiectul de doctorat având titlul “CERCETĂRI PRIVIND OPTIMIZAREA EXPLOATĂRII MAȘINII DE COMBATERE A BOLILOR ȘI DĂUNĂTORILOR DIN PLANTAȚIILE VITICOLE ȘI POMICOLE ÎN VEDEREA REDUCERII GRADULUI DE POLUARE A SOLULUI
Certificari
May 2014 - May 2014: Campania caritabilă “Săptămâna Națională a Voluntarilor 2014”
Certificat de participare ca voluntar în Campania caritabilă
“Săptămâna Națională a Voluntarilor 2014” (12-18 mai 2014);
Oct 2013 - Dec 2013: Campania caritabilă “Puțin pentru tine mult pentru alții ediția a III-a”
Certificat de participare ca voluntar în Campania caritabilă “Puțin
pentru tine mult pentru alții ediția a III-a” (20.10.2013-6.12.2013);
May 2011 - May 2011: workshop-ul cu tema ,,Îngrăşăminte SCOTTS pentru gazon, Gama de seminţe SCOTTS Landscaper Pro şi Proselect, Rezultate şi noutăţi”
Certificat pentru participarea la workshop-ul cu tema ,,Îngrăşăminte
SCOTTS pentru gazon, Gama de seminţe SCOTTS Landscaper Pro şi
Proselect, Rezultate şi noutăţi” (2011)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close