Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.08.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.09.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectul meu profesional este gasirea unui job care sa-mi permita dezvoltarea unei cariere solide, bazata de cunostiintele din facultate si experienta dobandita la actualul loc de munca.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Administrativ / Logistica, Functii publice, Transport / Distributie, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente, Naval / Aeronautic, Management

Oras de lucru: Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Targu Neamt, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Radauti, Falticeni

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2014 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inspector de specialitate

Responsabilitati:

Inspector de specialitate in cadrul Directiei de administrare a pietelor, cu atributii de coordonare a activitatiii din pietele municipiului Falticeni:
- inchirierea spatiilor catre comercianti;
- organizarea comerciantilor pe categorii de produse;
- verificarea documentelor de provenienta si a certificatelor de producator;
- respestarea unor conditii de igiena si calitate a comercializarii produselor;
- asigurarea curateniei si organizarii pietelor prin intermediul muncitorilor din subordine;
- aplicarea unor amenzi in caz de nerespectare a conditiilor impuse.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: SISTEME MODERNE PENTRU CONDUCEREA PROCESELOR ENERGETICE la Universitatea Stefan cel Mare Suceava - Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, Suceava (România) din Suceava. Studii de masterat
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA la Inspectoratul Teritorial de Munca din Suceava.
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: MANAGER DE PROIECT la Asociatia Tineri pentru educatie si societate din Bucuresti.
2014 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL PREVENIRII SI STINGERII INCENDIILOR la SC Psihotest SRL, din Piatra Neamt.
2009 - 2013 Facultate: INGINERIE ECONOMICA IN DOMENIUL ELECTRIC, ENERGETIC SI ELECTRONIC la Universitatea Stefan cel Mare Suceava - Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor, din Suceava. Discipline tehnice:
- Metode si procedee tehnologice (cunoasterea, controlul si proiectarea proceselor tehnologice)
- Bazele electrotehnicii (efectuarea de calcule, demonstratii si aplicatii specifice ingineriei)
- Masurari electrice si electronice (cunoasterea, masurarea si controlul parametrilor proceselor tehnologice)
- Echipamente electrice (cunoasterea principalelor tipuri de echipamente electrice utilizate in cadrul instalatiilor electrice)
- Actionari electrice (cunoasterea tipurilor de actionari electrice utilizate in cadrul fluxurilor tehnice si tehnologice)
- Instalatii electrice industriale (cunoasterea, proiectarea si controlul instalatiilor electrice industriale)
- Sisteme flexibile de productie (cunoasterea si controlul sistemelor de productie automatizate, bazate pe roboti industriali)
- Traductoare, interfete si achizitii de date (cunoasterea modurilor de monitorizare si transmisie de date pentru conducerea proceselor energetice)
- Teoria reglarii automate (intelegerea principalelor notiuni privind comanda si reglarea sistemelor pentru sisteme statice si dinamice)
- Limba Engleza tehnica (cunoasterea pricipalilor termeni tehnice folositi in inginerie)
- Practica inginereasca (familiarizarea cu activitatile specifice unui inginer in cadrul unei societati)
Discipline economice:
- Bazele economiei (cunoasterea principiilor fundamentale ale economiei)
- Managementul productiei ( planificarea, programarea si conducerea întreprinderilor, precum si a retelelor logistice asociate , precum si urmarirea productiei)
- Contabilitate (cunoasterea pricipiilor contabilitatii primare)
- Managementul calitatii (cunoasterea principiilor managementului calitatii si aplicarea lor la fiecare nivel al procesului de productie)
- Analiza diagnostic a intreprinderii (cunoasterea metodelor de analiza a unei intreprinderii din perspectiva celor cinci functii principale)
- Calcul de pret si cost (cunoasterea metodelor de calcul a preturilor si a costurilor)
- Managementul resurselor umane (identificarea rolurilor si responsabilitatilor într-o echipa pluridisciplinara si aplicarea de tehnici de relationare si munca eficienta în cadrul echipei)
- Managementul financiar (elaborarea si evaluarea fluxurilor tehnice, economice si financiare la nivel de afacere, gestiunea fenomenului tehnic, economic si financiar)
- Managemntul proiectelor (identificarea obiectivelor de realizat, a resurselor disponibile, a etapelor de lucru, a duratelor de executie, a termenelor de realizare si a riscurilor aferente)
- Practica economica (familiarizarea cu activitatile specifice unui economist in cadrul unei societati)

Premii

CAMBRIDGE - nivel avansat

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close