Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.12.1981

obiectiv

 

• Desfasurarea activitatii, într-un mediu dinamic, profesional, care sa îmi permita utilizarea şi dezvoltarea cunoştinţelor acumulate; • Punerea in practica a acestor cunostinte, in avantajul companiei, cu scopul atingerii obiectivelor propuse si dezvoltarii acesteia; • Locul de muncă să reprezinte o provocare continuă şi să îmi ofere posibilitatea aplicării de idei şi metode noi, de rezolvare a problemelor.

Salariu: 2.200,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2009 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector asigurari

Responsabilitati:

Verificarea facturilor de comision emise de catre intermediari (brokeri, agenti persoane juridice si persoane fizice autorizate); transmiterea catre entitatile din cadrul companiei, cat si catre intermediari, a inconsistentelor depistate in urma concilierii datelor care au stat la baza emiterii facturilor de comision, cu cuantumului comisionului rezultat din situatiile generate de aplictiile informatice; propunerea la plata a facturilor de comision, in sistemul informatic; pregatirea documentelor necesare, in vederea platii facturilor; emiterea de rapoarte din sistemul informatic, analizarea si prelucrarea datelor continute de acestea; rularea in sistemul informatic, a situatiilor de comision si transmiterea acestora catre intermediari; verificarea procentelor de comision setate in grila intermediarilor si a celor inregistrate pe polite, in sistemul informatic.

01.02.2009 - 01.05.2009

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector de specialitate asigurari

Responsabilitati:

Verificarea contractelor de asigurare si a intocmirii corecte a borderourilor de depunere, emise de catre intermediari si inspectori de asigurare; mentinerea legaturii cu inspectorii de asigurare si cu sucursalele alocate; verificarea comisioanelor aferente primelor de asigurare incasate de intermediari; identificarea si instiintarea asupra erorilor intalnite in documente; solutionarea retururilor de prima.

01.03.2008 - 01.02.2009

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector coordonator intermediari

Responsabilitati:

Verificarea contractelor de asigurare incheiate de catre intermediarii aflati in subordine; redactarea si negocierea ofertelor de asigurare solicitate; verificarea gestiunii; urmarirea depunerii borderourilor si a sumelor incasate; instruirea si consilierea intermediarilor, in procesul de incheiere a politelor de asigurare, in vederea respectarii normelor in vigoare; calculul comisioanelor; emiterea contractelor si a suplimentelor de asigurare, pentru intermediari; instiintarea asupra erorilor intalnite in documente si urmarirea rezolvarii acestora la timp; raportari si situatii saptamanale, privind incasarile ratelor de prima scadente si reinoirea contractelor de asigurare; efectuarea inspectiilor de risc, dupa caz; solutionarea retururilor de prima; intocmirea de referate.

01.10.2004 - 01.03.2008

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector de asigurari

Responsabilitati:

Incheierea asigurarilor generale si de viata; gestionarea portofoliului de asigurari; urmarirea ratelor scadente, reinnoirilor si modificarilor ulterioare; anuntarea asiguratilor in timp util; contactarea unor potentiali clienti; elaborarea si prezentarea ofertelor; coordonarea agentilor de asigurare; cooptarea de noi colaboratori; largirea portofoliului de asigurari; satisfacerea nevoilor clientilor, prin oferirea de solutii si informatii, intr-un mod profesionist.

studii

 

Facultati:

2000 - 2004 Facultate: Asigurari si Protectie sociala la Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori - Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Premii

Certificari
Apr 2007 - Apr 2007: Cursul „Asigurari de bunuri – Tehnici de vanzare si pasii vanzarii”, organizat de S.C. Asigurarea Romaneasca – ASIROM S.A

Jul 2006 - Jul 2006: Cursul „Asigurari de Viata – Tehnici de vanzare si pasii vanzarii”, organizat de S.C. Asigurarea Romaneasca – ASIROM S.A.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close