Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.07.1973

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.11.2005

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Baia Mare

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2011 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector asigurari

Responsabilitati:

Identificarea de noi clienti, prezentarea ofertei societatii catre potentialii clienti, intocmirea contractelor de asigurare, urmarirea incasarii primelor de asigurare si a ratelor pentru contractele incheiate cu plata in rate, urmarirea scadentelor, contactarea clientilor in vederea reinnoirii contractelor inainte de expirare, asistenta la ofertare si incheierea asigurarilor pentru brokerii alocati, inregistrarea in sistemul informatic a decontarii primelor la asigurarile incheiate de catre brokerii alocati.

01.05.2007 - 01.03.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: sef agentie bursiera

Responsabilitati:

Responsabilitati legate de organizarea activitatii agentiei, dotare, acces telefonie, internet, obtinerea avizelor de functionare pe plan local, promovare, marketing, dezvoltare, cresterea numarului de clienti si a volumului de activitate a agentiei. Activitati legate de identificarea de clienti noi, preluarea acestora, deschiderea de conturi, stabilirea unei strategii de investitii, interactiunea cu clientii (ordine, recomandari, transferuri, consultanta, incasari, retrageri), gestionarea relatiei cu celelalte departamente ale societatii (trading, analiza, contabilitate) astfel incat situatia inregistrarilor electronice si a documentelor legate de clienti si operatiunile acestora sa fie intotdeauna la zi. Intocmirea registrului de casa, operatiuni de incasari si plati prin contul societatii, aprovizionarea cu consumabile, transmiterea documentelor originale la sediul central la termenele stabilite.

01.11.2005 - 01.11.2006

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: director economic

Responsabilitati:

Organizarea, conducerea, coordonarea si controlul activitatii departamentului financiar-contabil in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Responsabilitati legate de respectarea legislatiei fiscale la nivel de firma, gestionarea patrimoniului societatii, organizarea contabilitatii societatii in conformitate cu dispozitiile legale si asigurarea efectuarii la timp a inregistrarilor, intocmirea bugetului, intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare, bilanturilor semestriale si anuale, precum si a situatiilor lunare privind principalii indicatori economico-financiari.

01.08.2001 - 01.05.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: agent valori mobiliare

Responsabilitati:

Activitati legate de identificarea de clienti noi, preluarea acestora, deschiderea de conturi, stabilirea unei strategii de investitii, interactiunea cu clientii (ordine, recomandari, transferuri, consultanta, incasari, retrageri), gestionarea relatiei cu celelalte departamente ale societatii (trading, analiza, contabilitate) astfel incat situatia inregistrarilor electronice si a documentelor legate de clienti si operatiunile acestora sa fie intotdeauna la zi.

01.02.2000 - 01.11.2005

Departament: asigurari

Titlu Job: inspector asigurari

Responsabilitati:

Identificarea de noi clienti, prezentarea ofertei de asigurari a societatii catre potentialii clienti, intocmirea contractelor de asigurare, introducerea in sistemul informatic al societatii a politelor incheiate, urmarirea incasarii primelor de asigurare si a ratelor pentru contractele incheiate cu plata in rate, urmarirea scadentelor, contactarea clientilor in vederea reinnoirii contractelor inainte de expirare.

01.03.1998 - 01.02.2000

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: sef serviciu piata de capital

Responsabilitati:

Administrarea portofoliului de active financiare ale societatii, analiza, identificarea de oportunitati de investitii, gestionarea relatiei cu brokerul, plasarea de ordine de cumparare sau de vanzare, urmarirea executarii ordinelor plasate, evidenta tranzactiilor si platilor efectuate.

01.05.1997 - 01.03.1998

Departament: vanzari

Titlu Job: adminsitrator cont

Responsabilitati:

Activitati legate de identificarea de clienti noi, preluarea acestora, deschiderea de conturi, stabilirea unei strategii de investitii, interactiunea cu clientii, gestionarea relatiei cu celelalte departamente ale societatii, inregistrarea operatiunilor clientilor in sistemul informatic, urmarirea executarii ordinelor plasate, a incasarilor si a platilor efectuate pentru conturile clientilor proprii, operatiuni de incasari si plati prin caseria si prin conturile bancare ale societatii.

01.01.1996 - 01.05.1997

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: secretar casier

Responsabilitati:

Responsabil pentru relatiile cu clientii, redactarea corespondentei, operatiuni de incasari si plati prin caseria societatii, intocmire registru casa, ridicare si depunere de numerar in conturile bancare ale societatii.

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: Economie/ Management la Universitatea de Nord, Facultatea de Stiinte din Baia Mare.
1992 - 1995 Facultate: Administratie locala si Secretariat/ Secretar superior la Universitatea de Nord, Colegiul Universitar Economic si de Administratie din Baia Mare.
1987 - 1991 Liceu / Școală profesională: Mecanica la Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare.

Premii

Agent Servicii de Investitii Financiare
Agent Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu
Consultant de plasament

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close