Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 01.02.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.03.1990

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Consider ca sunt o persoana foarte bine organizata si extrem de riguroasa in activitatea profesionala, dar si personala. Cu abilitati de comunicare si interactiune umana excelente, cu spirit de initiativa si de echipa foarte bine dezvoltate si aptitudini de management si de coordonare a unei echipe indiferent de valoarea numerica a acesteia. Sunt dornic sa demonstrez toate aceste calitati intr-un loc de munca la care sa am posibilitatea de a-mi pune in valoare toata experienta profesionala acumulata in cei 30 de ani de activitate in munca.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2017 - 31.07.2018

Departament: protectia muncii

Titlu Job: inspector sanatate si securitate in munca ssm

Responsabilitati:

In cadrul acestui job am intreprins urmatoarele tipuri de activitati:
- Realizarea documentatiilor prevazute de legislatia specifica pentru buna functionare a activitatii de sanatatea si securitatea muncii (SSM)
- Organizarea si monitorizarea activitatii de sanatatea si securitatea muncii
- Implicarea in activitatile de instruire generala, la locul de munca si periodica pentru personalul firmelor contractate, si a modului de insusire de catre acesta a cunostintelor prin testari specifice
- Auditarea activitatilor proprii de sanatate si securitate in munca
- Am intocmit planul de prevenire si protectie pentru firme cu domenii diferite de activitate
- am facut instructiuni proprii si instructaje SSM la un numar de 12 firme cu domenii de activitate dupa cum urmeaza: paza si protectie; distributie de carburanti; medicina; agricultura; transporturi rutiere; asistenta sociala; mediu monahal; turism; alimentatie publica; cercetare tehnologica si aplicata.

01.04.2016 - 30.11.2016

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: specialist informatii militare

Responsabilitati:

In cadrul acestei activitati am avut ocazia de a intreprinde urmatoarele tipuri de activitati:
- Elaborarea, crearea și implementarea procedurilor de lucru din cadrul biroului prin intocmirea documentelor specifice informațiilor militare.
-Gestionarea documentelor clasificate de nivel superior (ORNISS)

01.07.2006 - 30.04.2016

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: inspector sanatate si securitate in munca ssm

Responsabilitati:

In cadrul jobului de Sef Laborator incercare, am intreprins in paralel cu activitatile curente si atributiile de Inspector Sanatate si Securitate in Munca, pentru angajatii Centrului de Cercetare Maritima. Printre atributiile pe care le-am avut pentru aceasta pozitie se numara:
- Realizarea documentatiilor prevazute de legislatia specifica pentru buna functionare a activitatii de sanatatea si securitatea muncii (SSM) a angajatilor din cadrul unitatii din care faceam parte
- Organizarea si monitorizarea activitatii de sanatatea si securitatea muncii
- Implicarea in activitatile de instruire generala, la locul de munca si periodica pentru personalul unitatii, si a modului de insusire de catre acesta a cunostintelor prin testari specifice;
- Auditarea activitatilor proprii de sanatate si securitate in munca
- Identificarea riscurilor pe fiecare activitate in parte si Intocmirea registrelor aferente.
- Am elaborat și implementat documentele ce reglementeaza Legea 319 din iulie 2006 astfel:
- Am întocmit Instructiuni specifice de lucru la un numar de 65 de posturi de
lucru.
- Am întocmit și supus spre avizare Evaluarea de riscuri a instituției.
- Am întocmit pe baza Evaluării de riscuri Planul de prevenire și protecție.
- Am solicitat angajatorului conform L 319 si a HG-urilor în vigoare, echipamente de protecție și de lucru precum și alimente antidot pentru salariații care lucreasză în mediu vătămător.
- Am solicitat esaloanelor superioare măsurarea și validarea rezultatelor privind lucrul în camp electromagnetic, noxe si aerosoli.
- Am gestionat cu succes controalele sosite de la esaloanele superioare.
- Am informat permanent angajatorul despre noutățile în domeniu cat și pe salariatii acestuia.
- Am efectuat cu succes instructajele SSM eliminand integral evenimentele de muncă.

01.08.2002 - 30.04.2016

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: sef laborator incercari

Responsabilitati:

In cadrul acetui job am intreprins urmatoarele tipuri de activiati:
- Concretizarea activitatii de cercetare Serie 0 (Produs Unic) prin participarea directa la intreg procesul de productie.
- Participarea activă la elaborarea documentațiilor tehnice pentru realizarea prototipurilor industriale și a Seriilor Zero (Produs Unic), pentru dispozitive si subansamble specifice Marinei Militare.
- Participarea si intocmirea documentatiei necesare in vederea omologarii produselor rezultat al cercetării.
- Elabolarea specificatiilor tehnice pentru produsele aflate in proces de omologare
- Obținerea cerintelor necesare in vederea concretizarii solicitarilor Beneficiarului
- Tot in cadrul acestui job am avut sarcina de a gestiona, in perioada 2003 – 2006, documentele clasificate și arhiva tehnică a unitații - documentatia avea caracter strict secret ceea ce presupunea un nivel de responsabilitate foarte ridicat. Pentru derularea acestei activitati fiind necesara obtinerea Certificatului ORNISS

01.09.1988 - 31.08.2002

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: specialist armament naval

Responsabilitati:

In cadrul acestui job am intreprins urmatoarele tipuri de activitati:
- conducerea si coordonarea focului cu armamentul anti-submarin in cadrul activitatilor de antrenament si pregatirea echipajelor pentru situatiile reale din teatrele de operatii (conflicte armate)
- conducerea si antrenarea echipajelor in vederea pregatirii acestora pentru situatii reale din teatrele de operatii in colaborare cu structurile militare NATO.

studii

 

Facultati:

1985 - 1988 Colegiu / Studii postliceale: Cadrul M.Ap.N - Specializare Navigatie la Institutul de marina Mircea cel Batran din Constanta. Diploma de Absolvire a Institutului de Marina Militara

Premii

Certificari
Oct 2016 - Nov 2016: Cadru tehnic AII (Apararea impotriva incendiilor)
Am obținut Certificatul de absolvire Nr. 00080859 in cadrul cursului "Cadru tehnic cu atribuții în domeniu prevenirii și stingerii incendiilor" care s-a desfasurat pe parcursul a 4 saptamani, in orasul Constanta.
Oct 2015 - Nov 2015: Inspector în domeniul Securității și sănătății muncii
Curs: Inspector în domeniul Securității și sănătății muncii. Cursul s-a desfasurat pe o perioada de 4 saptamanii, la finalul caruia am obtinut certificatul de absolvire Nr 00107212
Feb 2009 - Mar 2009: Curs in domeniul SSM
Am absolvit "Cursul de nivel mediu în domeniul SSM" (Sanatate si Securitate in munca)
Cursul s-a desfasurat pe parcursul a 4 saptamani si a avut loc la "Școala de aplicație a Forțelor Navale Constanta"
Jan 2008 - Mar 2008: Curs de Achizitii Publice
Participarea si absolvirea cu succes a cursului de Achizitii Publice, care s-a desfasurat pe parcursul a 2 luni, in cadrul Academiei Tehnice Militare Bucuresti.
Jun 2007 - Jul 2007: Certificat KARL DEUTSCH
Am obtinut "Certificatul de lucru în domeniul Controlului nedistuctiv KARL DEUTSCH" care s-a desfasurat pe parcursul a 2 saptamani, si care a avut loc in Bucuresti.
Nov 2002 - Dec 2002: Managementul Calitatii
Participarea și absolvirea cursului de Management al calității A.R.C/E.O.Q. Care s-a desfasurat pe parcursul a 2 saptamani, in cadrul Agentiei Nationale de Cercetare-Dezvoltare si Tehnologii Militare Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close