Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.08.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.11.2000

obiectiv

 

Sa lucrez intr-o companie cu nr de salariatii foarte mare.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Beneficii: program de luni-vineri,exclus sambata.

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2013 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: inspector resurse umane

Responsabilitati:

inspector resurse umane :indeplinirea tuturor atributiilor aferente postului si fisei postului.
Reprezentant al societatii Sc Cudimi Axa Prest SRL in vederea indeplinirii tuturor formalitatilor de administrare a societatii.In raport cu banca pentru operatiuni bancare (decshidere de cont,depunere si retragere numerar ,extrase de cont,plati ).Incheierea de contracte comerciale cu persoane fizice si juridice pentru diferite evenimente.

01.11.2007 - 31.12.2008

Departament: banci

Titlu Job: consilier credite clienti persoane fizice

Responsabilitati:

Ofiter de cont cu atributiunii de creditare persoane fizice:
-adminstrarea bazei de clienti;inrolarea clientilor pf;inchideri de cont;actualizare informatii despre client;eliberarea de extrase si alte documente;consilierea clientului privind cardul RZB,promovarea serviciilor de acceptare carduri
-primirea ,verificarea si procesarea operatiunilor non cash pentru persoane fizice:plati,incasari,w.union,incheierea de contr.de deschidere de cont.
-promoveaza si participa activ la vanzarea produselor si serviciilor specifice clientilor pf,identificarea nevoilor clientilor,recomandarea servicilor adecvate,efectuarea operatiuni in contextul procesului de vanzare.
Directorul de agentie.

01.02.2000 - 31.12.2004

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: inspector resurse umane

Responsabilitati:

Verificarea actelor ce sunt inscrise in carnetele de munca si completarea lor,intocmirea proiectelor normative,regulamente ,ordine,decizii,instructiuni,contract colectiv ,evidenta fiselor personaluluisi alte lucrari legate de RU.
In plus ma ocupam si de administrarea instrumentelor de plata,intocmirea doc. de contabilitate primara,intocmirea rapoartelor constand in evidenta contractelor comenzilor,facturilor ,incasarilor;mentinerea legaturii directe cu clientii si furnizorii firmei;urmarirea colectarii sumelor aferente exportului,experienta cu numerarul -plata salariilor angajatilor(500 pers.)in numerar;alte atributii administrative.
Departamentul vama-centralizarea comenzilor pentru marfa sosita,intocmirea documentelor export -import(packing ,cmr,invoice)

adminstratorul firmei si contabila societatii la care am lucrat.
masina.

studii

 

Facultati:

2012 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: inspector resurse umane la Ministerul Muncii din ploiesti.
2007 - 2010 Facultate: Finante si Banci la Spiru Haret din Bucuresti.
2007 - 2007 Colegiu / Studii postliceale: Cursuri de produse pentru persoane fizice si juridice la Raiffeisen Bank din Bucuresti.
2007 - 2007 Liceu / Școală profesională: Curs de specialitate privind serviciile de calittate oferite clientilor la Raiffeisen Bank din Bucuresti.
2006 - 2006 Liceu / Școală profesională: Cusrsuri de Vanzare la Raiffeisen Bank din Bucuresti.
2002 - 2002 Colegiu / Studii postliceale: Perfectionarea Profesionala in domeniul Relatiilor de munca in cadrul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale Inspectia Muncii la Ministerul Muncii din Prahova.
1998 - 2000 Colegiu / Studii postliceale: Specializarea -Contabilitate la Grupul Agromontan Romeo Constantinescu Valenii de Munte din Valenii de Munte.
1994 - 1998 Liceu / Școală profesională: Liceul Industrial -Operator Chimist la Boldesti -Scaieni din Prahova.

Premii

Hobby-uri
Excursii, alergat, activitatii recreative

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close