Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.09.1952

Stagiu militar: da

obiectiv

 

- munca intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva, la un nivel corespunzator; - dobandirea de noi cunostinte tehnice si optima lor conjugare cu aptitudinile personale; - sa fiu un profesionist in ceea ce fac.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Inginerie, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala, Service / Reparatii

Oras de lucru: Targu Jiu, Rovinari

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.1982 - 19.11.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginerie, marketing, constructii, instalatii, amenajari, achizitii

Responsabilitati:

Proiectare constructiva, proiectare tehnologica, coordonare laborator incercari electrice pentru atestarea calitatii echipamentelor electrice, emiterea de buletine de incercari, proiectare documentatie constructiva [utilizand Visio Pro Technical], proiectare documentatie tehnologica (consum de materiale si tehnologie de executie) utilizand Excel si Word, intocmire documentatie (caiete de sarcini, carti tehnice, manuale de utilizare) pentru masini unelte, intocmire documentatie pentru certificare CE a produselor, asistenta tehnica si coordonare activitate la atelierul electric.
Toate lucrarile si proiectele, incepand din 1993 le-am executat numai pe calculator.

Realizari:

- am coordonat activitatea laboratorului de incercari pentru efectuarea probelor si verificarilor si am emis buletine de incercari in vederea omologarii produselor;
- am proiectat documentatie electrica pentru echipamente electrice si cablaj aferenta masinilor unelte [prese hidraulice, prese mecanice, foarfeci de debitat tabla, abkanturi pentru indoit tabla, linii tehnologice, etc.]: scheme electrice, specificatie de aparate, desene de amplasare aparate in dulapuri electrice, cutii, pupitre de comanda, scheme de cablaj instalatie electrica pe masina, jurnale de cabluri, amplasamente si trasee, caiet de sarcini.
La proiectarea schemelor electrice am utilizat softul Visio Pro Technical;
- am proiectat documentatie tehnologica pentru executia echipamentului electric si a cablajului, aferente masinilor unelte proiectate [Nomenclatorul cu aparate si materiale, tehnologia de executie, fisele de masuratori, avize de modificare pentru eventualele modificari constructive sau tehnologice, etc.]
La proiectarea documentatiei tehnologice am utilizat Excel_ul si Word_ul;
- am avut contacte permanente cu distribuitorii de dulapuri si cutii neechipate, aparate electrice, materiale electrice [Electrotel Alexandria, Telemecanique, Siemens, Moeller, Gefran, Heidenhain, s.a.] pentru a urmari cotatiile de pret si a alge oferta cea mai avantajoasa;
- am intocmit dosarul si documentatia aferenta produselor care au obtinut atestare CE, fiind responsabil cu atestarea CE;
- am acordat asistenta tehnica si am coordonat activitatea de executie a echipamentului electric si a cablajului, montarea pe masina si efectuarea probelor si masuratorilor, lucrari efectuate la atelierul electric.

01.09.1975 - 01.09.1982

Departament: inginerie

Titlu Job: inginerie, marketing, constructii, instalatii, amenajari, achizitii

Responsabilitati:

Proiectarea tehnologica, urmarirea in executie, urmarirea in probe la beneficiari in vederea omologarii precum si in probele de anduranta, membru in comisia de omologare echipamente electrice odata cu produsul [masina unealta, utilajul] pe care il echipeaza, membru in comisia de inventii, inovatii, marci de fabrica.
Ca proiectant tehnologie am avut responsabilitate pentru echipamentele electrice ale masinilor si utilajelor produse de: FMREH Cluj Napoca, UNIREA Cluj Napoca, IMAMUS Iasi, s.a.

Realizari:

Am reproiectat echipamentul electric aferent masinilor de rectificat tip RPO200 si RPO320 [variantele normale si complexe] inlocuind executia cablajului pe jgheab cu cablajul "paianjen". In acest fel s-au realizat economii la consumul de Cu [conductor] si la consumul de tabla.
In echipa, prin reproiectare, am inlocuit echipamentul electric pentru pornirea lina a unui motor facuta cu autotransformator [import REO/RFG] cu echipament electric cu amplificatoare magnetice [AMSU-6A - productie indigena Electrotehnica Bucuresti].

studii

 

Facultati:

Liceul teoretic "Tudor Arghezi" Tg. Carbunesti / Facultatea de Electrotehnica din Craiova

Facultati in straiatate

Nu

Activitati extracurriculare

Vocabular si tinuta elevate.
Diplomatie, profesionalism, obiectivitate.
Spirit de echipa, spirit intreprinzator.
Bune abilitati de comunicare.

Premii

- Curs Visio Pro-tech [particular]
- Sef laborator incercari electrice [atestat cu prelungire anuala pana in 2003]

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(mediu,mediu,avansat)

rusă(mediu,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close