Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.05.1972

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa obtin un post de inginer conform cu pregatirea si experienta acumulata pana in prezent in campul muncii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Educatie / Training / Arte, Functii publice, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Inginerie, Controlul calitatii, IT Hardware, Management, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer telecomunicatii

Responsabilitati:

Inginer - retea radio si transmisiuni de date, mentenanta echipamente

01.05.1998 - 28.02.2019

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer/inginer senior- manager de proiect

Responsabilitati:

1998 - 2002 - inginer Tc. – Serviciu Reţele Telecomunicatii. Mureş. Retele locale de CU.
2002 - 2006 - inginer, Serviciul Transmisiuni Mures (Statia de Frecventa), inginer- Comp. Transmisiuni SDH/PDH.- activitati de administrare si mentenanta specifice echipamentelor de transport SDH/PDH/Fast Link Siemens, Ericsson si Marconi

In perioada Aug 2004-Iunie 2005 – Bucuresti- Dep. WHOLESALE- referent de specialitate din Partea Romtelecom pe proiect national in cooperare cu ANRC (Acces Neconditionat la Bucla Locala si Interconectare, Managementul Spectrului de Frecventa pe Bucla Locala- servicii xDSL)
2006 -2007 - inginer OAM, comp. NOC SDH BV-MS (National Operation Center SDH) - operare si administrare retea SDH la nivel regional.

2007 – Feb. 2019: inginer senior- project manager, Departament Implementare Proiecte Clienti, cu experienta de peste 7 ani in ducerea la bun sfarsit a unui proiect de anvergura mare/medie/mica in domeniul telecomunicatiilor (servicii de comunicatii digitale, VPN, Acces internet, servicii Broadband, etc)

01.10.1997 - 01.05.1998

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer tc.

Responsabilitati:

inginer telecomunicatii - Regionala SNCFR Brasov- Tirgu Mures. Intretinerea si managementul sistemelor de comunicatii specifice sistemului de Comunicatii ale SNCFR.

studii

 

Facultati:

2000 - 2001 Masterat: comunicatii / tehnici moderne de comunicatii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Cluj-Napoca.
1991 - 1996 Facultate: electronic/comunicatii la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din Cluj-Napoca.

Premii

Traininguri
Nov 2010 - Nov 2010: Project Management Fundamental – TRILEX, Bucuresti
Notiuni fundamentale - tehnici si etape in managementul de proiect
Mar 2009 - Apr 2009: PMP ( Project Management Professional) – CODECS, Bucuresti
curs de manager de proiect - tehnici fundamentale in managementul de proiect (definire, elaborare plan de proiect, managementul planului, managementul problemelor, managementul continutului, managementul comunicarii, managementul riscurilor, managementul documentelor, managementul calitatii, managementul indicatorilor)
Mar 2002 - Mar 2002: Network Element Manager SDH, Network Synchronization – EMCOM Siemens Bucuresti
Sistemul de transport SDH Siemens - tehnologii de sincronizare in retea, administare/operare/mentenanta
Dec 1999 - Apr 2000: The GSM System for Mobile Communications- AGIR Bucuresti
Sisteme de comunicatii mobile - sistemul GSM
Jun 1999 - Jul 1999: UN 1150 – EWSD- OA&M System - EMCOM Siemens Bucuresti
- Operare Administrare si Mentenanta - Centrala telefonica digitala EWSD Siemens
Proiecte
Aug 2004 - Apr 2005: Accesul Neconditionat la Bucla Locala - BUCURESTI, centrul corporatiei
Proiect la nivel national impus si in cooperare cu ANRC (Agentia Nationala de Reglementari in Comunicatii - actual ANCOM). Proiectul s-a constitui ca si o Oferta de referinta pentru accesul in reteaua locala de distributie a Romtelecom pentru Alti Operatori (OLO) acreditati de ANCOM pentru oferirea de servicii electronice de comunicatii la punct fix. Aportul meu, pe langa cea de negociator direct din partea Romtelecom, cu ANRC, s-a constituit pe partea de prezentare a retelei, prezentarea tipurilor de acces la bucla si subbucla locala ( topologii de retea, acces pe MDF si SR), realizarea anexei tehnice privind serviciile acceptate a fi livrate in mod full sau partajat pe reteaua locala (servicii de banda larga xDSL), colocare, serviciul de backhaull, testarea serviciilor, escaladare deranjamente, Anexa cabluri admise in reteaua locala, asistenta tehnica pe partea de administare a serviciilor xDSL, managementul spectrului de frecventa pe bucla locala, etc. Proiectul a fost postat pe site-ul oficial al ANCOM in diferite versiuni.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close