Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.06.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.01.2010

obiectiv

 

Sunt o persoana ambitioasa, sociabila,dornica sa invat lucuri noi,care sa ma ajute sa ma dezvolt pe plan profesional.Imi doresc un job care sa imi ofere posibilitatea de a imi pune in practica experienta acumulata pentru a creste satisfactia clientilor, companiei si deasemenea reputatia firmei.

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Medicina veterinara

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog( sef sectie productie)

Responsabilitati:

-Conducerea calitatii in industria alimentara a produselor de catering refrigerate si congelate si a produselor de cofetărie. -Marketing-ul in industria alimentara. -Coordonarea aplicarii prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta. -Aplicarea masurilor de igiena si protectia mediului in industria alimentara - Respectarea programarilor de productie. - Intocmirea comenzilor de aprovizionare cu cantitatile de materii prime si materiale necesare realizarii planului de productie. - Verificarea cantitativa si calitativa a materiilor prime si a materialelor. tinerea sub control a stocurilor aflate in gestiunea de productie. - Identificarea si utilizarea resurselor tehnice si materiale necesare pentru realizarea planului de productie. - Coordonarea, instruirea si supravegherea personalului in vederea respectarii principiului FIFO, a utilizarii corecte a materialelor pentru incadrarea in normele de consum cat si gestionarea eficace a timpului de lucru al acestora. -Instruirea si supravegherea personalului din subornine in vederea respectarii normelor de igiena si protectie. -Instruirea si supravegherea personaluilui din subordine pentru utilizarea utilajelor si respectarea protocolului acestora. - Efectuarea analizelor fizico - chimice a probelor prelevate in cursul procesului de fabricatie, in baza carora se realizeaza calculele de bilant de materiale. - Intocmirea si analiza rapoartelor de productie zilnice. - Fexibilitate in indeplinirea sarcinilor aflate in fisa postului, cat si in ceea ce priveste programul de lucru. - Recepția calitativă a mărfurilor. -Receptionarea comenzilor de la furnizor, asigurarea necesarului de productie, realizarea comenzilor conform datelor de livrare. -Verificarea pe fluz a respectarii parametilor stabiliti pentru ambalarea produselor, -Verificarea permanenta a zonei de etichetare-ambalare. -Realizarea pontajului, programarea concediilor, verificarea personalului daca respecta normele si timpul de lucru. -Calcularea retetelor , necesarului de materie prima si ambalaje si emiterea comenzilor catre departamentul de achizitii. -Colaborarea cu departamentele de vanzari, mentenanta , logistica,resurse umane. -Intocmire raport productie zilnic, impartirea saricnilor ,oamenilor din subordine si verificarea lor. -Verificarea proceselor de fabricatie ,a semifabricatelor, a produselor finitie, din punct de vedere calitativ, senzorial, cantitativ si completarea tuturor inregistrarilor aferente. -Evaluarea personalului din subordine, organizare schimburi productie, pontaj, planificare concedii, sustinere interviuri,. -trasabilitate produse alimentare,sustinerea auditurilor impreuna cu departamentul de calitate. -accesarea programelor si comunicarea cu departamentul de contabilitate. -instruri , reclamatii furnizori. -Preciez ca am avut in subordine 100 de persoane

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Expertiza produselor agroalimentare la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti din Bucuresti.
2010 - 2014 Facultate: Controlul si expertiza produselor alimentare la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti -Controlul si expertiza produselor alimentare din Bucuresti.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Real la Grup Scolar Maneciu din Maneciu.

Premii

Certificari
Aug 2020 - Aug 2020: Curs IFS FOOD, versiunea 6.1

Jan 2009 - Jun 2009: CISCO
Cursuri de informatica
Jan 2009 - Jun 2009: Delf A2
cursuri limba franceza



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close