Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 10.10.1970

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.04.2015

obiectiv

 

Punerea in practica a cunostiintelor acumulate in domeniul panificatie (brutarie, patiserie, cofetarie, ciocolaterie). Formarea unei echipe de profesionisti in domeniu. Optimizarea proceselor de productie.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Alba Iulia

Nivel Cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer industrie alimentara

Responsabilitati:

Demonstratii in brutarii, patiserii si cofetarii.
Dezvoltarea de noi produse in domeniul panificatiei.
Consultanta in domeniul panificatiei.

01.05.2015 - 31.10.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Supravegherea procesului de productie de la receptia materiilor prime pana la depozitarea produselor finite.
Analize de laborartor.
Documentatia referitoare la HACCP.

01.08.2014 - 31.05.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer industria alimentara (brutarie, patiserie, cofetarie)

Responsabilitati:

Proiectarea halei de productie. Utilarea cofetarie/patiseriei.
Realizarea in totalitate a produselor de cofetarie/ciocolaterie/patiserie si brutarie (retetar).
Formarea personalului.

01.09.2013 - 31.07.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog productie (patiserie, cofetarie)

Responsabilitati:

Imbunatatirea produselor existente.
Conceperea si realizarea de produse noi.

01.09.2001 - 31.08.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer tehnolog brutarie patiserie cofetarie ciocolaterie / formator

Responsabilitati:

In calitate de inginer/tehnolog, lucrez "part time" la diferite societati: brutarii - patiserii - cofetarii - catering. Ma ocup de formarea profesionala a personalului, de elaborarea retetarului, realizarea de produse noi sau imbunatatirea celor existente, in perioada sarbatorilor, dar si a diferitelor evenimente (nunti, aniversari, botez, etc) elaborez meniul si coordonez echipa. Colaborez cu hypermarket-uri, hoteluri, societati de catering, brutarii, patiserii, cofetarii, societati specializate in produse din ciocolata si produse zaharoase.
In calitate de formator, lucrez "full time" la Oficiul de Formare Profesionala - OFPPT Maroc. Sunt formatoare de brutarie - patiserie - cofetarie - ciocolaterie - produse zaharoase. Am venit sa lucrez in Maroc in cadrul cooperarii romano - marocane, intermediat de societatea "Romconsult" - Bucuresti.
Imbunatatirea gamei de paini speciale, produse de patiserie si cofetarie din hypermarket-ul "Marjane" si "Aswak Assalam" din Agadir, Maroc
Formarea profesionala a personalului si elaborarea retetarului societatilor "Mini Pain", "Clémentine", "La Fontaine" din orasul Agadir, Maroc.

01.06.1998 - 31.08.2001

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer productie

Responsabilitati:

Inginer in productie.

01.04.1991 - 30.06.1998

Departament: service / reparatii

Titlu Job: tehnician/dispecer

Responsabilitati:

R.A.T - Cluj Napoca este societatea la care am lucrat in perioada studiilor postliceale si universitare.

studii

 

Facultati:

1993 - 1998 Facultate / Colegiu: Inginer Industrie Alimentara la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca. Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor
Specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole
1990 - 1992 Scoala Postliceala: Tehnician Morarit Panificatie la Colegiul tehnic Raluca Ripan din Cluj - Napoca.
1985 - 1989 Liceu: Operator chimie industriala la Colegiul tehnic Ana Aslan din Cluj - Napoca.

Premii

Lucrari publicate
Sep 2006: Confiserie (manual publicat in Maroc, la OFPPT)

Sep 2005: Les bases de la chocolaterie (manual publicat in Maroc, la OFPPT)

Sep 2005: Les bonbons chocolats (manual publicat in Maroc, la OFPPT)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceza(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20