Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.05.1993

obiectiv

 

Carierea mea profesionala m-a ajutat in dobandirea si dezvoltarea urmatoarelor abilitati: -Realizarea planului de prelucarea al unui reper pe baza desenului tehnic , incepand de la achizitia materialului brut trecand prin etapele de prelucrare ale acestuia sub forma unei fise tehnologice ce indica postul de lucru al fiecarei operatii la care este supus ,procesul tehnologic care i se aplica semifabrictului cat si stabilirea situatiilor in care acesta pleaca in scopul prelucrarii la terti; -Stabilirea tipului de semifabricat utilizat cat si calculul necesar de achizitie pentru acesta in scopul fabricarii unei comenzi primite de la client; - Antecalculul efectuat in scopul stabilirii pretului de vanare al unui produs finit catre client, lund in considerare cheltuielile directe, indirecte, complexitatea proceselor produsului , timpii de productie si alti factori aditionali; -Depistarea cazurilor in care apar pierderi in procesul de fabricatie in urma normarii cat si stabilirea unei solutii de imbunatatire fie prin schimbarea sculei utilizate fie ea nepotrivita sau uzata, inlaturarea timpilor morti, restabilirea unui pret de vaznare corect. -Gestionarea interna a stocurilor de materie prima; -Logistica interna. -Abilitatea de a negocia, -Bune abilitati de a stabili prioritatile in realizarea sarcinilor zilnice cat si executarea ascestora sub situatii de stres spre exemplu in cazurile urgente in care se doreste finaizarea unui proiect intr-un timp limitat; -Implicare in activitatea zilnica si dorina de dezvoltare prin acumularea a noi cunostinte si dezvotarea abtitudinilor de a solutiona situatii in scopul realizarii obiectivelor si a unei bune organizari.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

-Precalculul costurilor de productie a produselor finite realizate in cadrul intreprinderii
-Normarea timpilor de productie
-Realizarea fiselor tehnologice necesare procesului de productie intern
-Achizitionarea S.D.V.-urilor uzuale necesare departamentelor direct productive
-Achizitii organe de asamblare
-Achizitii consumabile.

01.09.2016 - 31.12.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: practica inginer tehnolog

Responsabilitati:

-Calcul de material necesar productiei unei comenzi
-Realizare schite desen tehnic

01.05.2013 - 31.05.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: practica in cadrul universitatii transilvania

01.12.2012 - 31.12.2012

Departament: inginerie

Titlu Job: practica in cadrul universitatii transilvania

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Managementul Calitatii la Universitatea Transilvania Brasov din Brasov.
2012 - 2016 Facultate: Ingineria si Managementul Calitatii la Universitatea Transilvania Brasov din Brasov. Analiza FMEA;
Calcul capabilitate;
Evaluare din punct de vedere al managementului mediului;
Realizare plan de operatii pentru repere prelucrate;
Intocmire de liste cu SDV-uri necesare prelucrarilor mecanice;
Masuratori cu instrumente de masura si control;
Desen tehnic.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close