Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.07.1982

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:10.08.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Ma aflu in cautarea unui job care sa imi ofere sansa de a castiga si mai multa experienta ca membru al unei echipe. Sunt interesat de un job care sa-mi permita expunerea abilitatilor dobandite, prin rezolvarea problemelor, gestionarea situatilor neprevazute si indeplinirea obiectivelor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: inginer sisteme informatice pentru productie tv

Responsabilitati:

Asigur implementarea proiectelor de grafica pentru emisuni de divertisment, sportive si informative.
Intocmesc documentatia de utilizare a proiectelor de grafica pentru operatori.
Am implementat noul pachet de grafica pentru jurnalele de pe TVR1, TVR 2 precum si pentru diverse emisiuni.

01.07.2016 - 30.06.2019

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: inginer sisteme informatice pentru productie tv

Responsabilitati:

Asigur implementarea proiectelor de grafica pentru emisuni de divertisment, sportive si informative.
Intocmesc documentatia de utilizare a proiectelor de grafica pentru operatori.

01.09.2014 - 31.03.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: broadcast system engineer

Responsabilitati:

Implementarea sistemelor IT de tip broadcast in televiziuni.
Vanzarea si propunerea de solutii pentru televiziunile de pe piata locala ex: (Pro TV, Antena, TVR, etc.)
In anul 2015 am coordonat implementarea unei solutii complete de la compania ORAD pentru o televiziune de pe piata Romaneasca compusa dintr-un MAM, doua storage de la Apache, o masina de transcodare video, un robot pentru arhivare de la Sony (ODSL30M) controlat de XenData, masini de play si ingest dedicate pentru studiouri si emisie. Coordonand acest proiect am mentinut relatiile de colaborare dintre C.Y.B.E.R. din pozitia de integrator cu cei de la ORAD; producator, si clientul final Televiziunea Romania de Maine; TVH.
In anul 2014 am integrat sistemul grafic ORAD pentru grupul Intact. Acest sistem de tracking a fost folosit in cadrul alegerilor prezidentiale din acelasi an.

01.10.2013 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: ceo

Responsabilitati:

Obiectivele principale ale muncii:
- contribui la elaborarea de planuri de investitii si achizitii legate de aspectele tehnice care sa conduca la atingerea dezideratelor de rentabilitate economica si competeitivitate pe piata a companiei
- planific si monitoriz activitatile care implica mijloacele de transport din parcul auto al companiei
Atributii:
- Urmaresc si asigur buna functionare a autovehiculelor din parcul auto al companie
- Stabilesc programul de masuri tehnico-organizatorice, a planului de masuri de protectia muncii in raport cu autovehiculul de care dispune angajatul, a planului pregatirilor de iarna si analiza periodica a nivelului de realizare a acestora
- Urmesc efectuarea verificarilor si a inspectiilor tehnice periodice pentru mijioacele auto din dotare, precum si obtinerea vizelor, autorizatiilor si celorlalte documente necesare mijioacelor de transport utilizate de societate
- Mentin legatura cu service-ul auto pentru a asigura reparația autovehiculelor în timp util, precum si pentru a realiza lucrari impuse de foaia tehnica a acestora sau de legislatia in vigoare (schimbul de ulei, schimbarea cauciucurilor in functie de sezon) pentru buna functionare a fiecarui autovehicul
- Urmaresc si asigur incadrarea in consumul de combustibili stabilit
- Iau de masuri in domeniul protectiei muncii sub aspectul instruirii personalului si examinarii asupra cunostintelor acestuia in ceea ce priveste utilizarea autovehiculului.

01.12.2006 - 30.09.2014

Departament: productie

Titlu Job: inginer sisteme informatice pentru productie tv

Responsabilitati:

Punerea in functiune a noilor echipamente ( servere de emisie, statii grafice pentru emisie, matrice de comutare intre sursele video).
Intretinerea echipamentelor de productie TV a tuturor calculatoarelor cu "placa video" ex: Avid, Final Cut Pro, Pro Tools, insertoare de caractere, insertoare de sigle, grupuri de titraj, promptere, etc.

In 2009 am fost desemnat de catre Consiliul Directoral sa pregatesc si sa sustin doua cursuri legate de automatizarea care a fost implementata pentru directia stiri. De asemenea ma ocupam de doua module din partea de automatizare: modulul de play: “ON AIR” care se realizeaza cu ajutorul calculatoarelor si de integrare a graficii ORAD in proiectele de jurnal.
In anul 2009 am pornit pe partea de grafica ORAD un nou proiect pentru Departamentul Stiri Sportive. De asemenea , in acest proiect , am implementat noul sistem de grafica ORAD si pentru rubrica de meteo. Am creeat primele proiecte de grafica sportiva , dupa care am invatat persoanele care trebuiau sa lucreze pe aceste calculatoare cum sa implementeze elementele grafice , astfel incat sa rezulte un proiect.
In anul 2008 an realizat partea de inserare a graficii de canal pentru noile canale de televiziune ex: TVR HD, TVR3, TVR INFO. De asemenea pentru canalul TVR HD am ajutat la realizarea clipurilor video care au fost date initial pe post.
Tot in 2008 am participat la doua seminarii: Annual Meeting of Radio – Tv si Network Seminar organizate de EBU.
Cel mai important proiect, realizat tot in acest an, inaugurarea canalului TVR Info, unde am coordonat intreg proiectul. Am achizitionat datele necesare aplicatiei care face posibil ca pe ecrane sa avem acele camere IP din intreaga lume, am realizat asezarea tuturor elementelor grafice.
Am coordonat pe partea de grafica, toate alegerile parlamentare si prezidentiale, din clipa in care m-am angajat pana cand s-a infintat colectivul de Grafica TV Online.
Am coordonat instalarea unui sistem de supraveghere video precum si intretinerea lui.
Intretineam echipamentele de productie TV pentru a asigura buna functionare a emisiei si instalam echipamente noi necesare in procesul de televiziune.

01.10.2006 - 30.11.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer sistme informatice

Responsabilitati:

Ma ocupam de punerea in functiune a calculatoarelor ce asigurau procesul de functionare al diferitelor instalatii. Acestea erau calculatoare specializate pe proces.
Am condus o echipa de 10 oameni care au asigurat punerea in functiune a unui cazan industrial folosit in procesele chimice (cazanul ridica temperatura apei la 500 grade si presiunea la 200 de atmosfere).

01.08.2002 - 28.02.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: tehnician

Responsabilitati:

Vanzarea produselor electrice catre clienti, intocmirea actelor pentru licitatii, deplasarea in vederea achizitionarii de marfa, evidenta stocului etc.
Castigarea de licitatii, indeplinirea obiectivelor firmei.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: la din Pitesti.
2001 - 2006 Facultate: Calculatoare la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca din Cluj Napoca.
1996 - 2001 Liceu / Școală profesională: la din Pitesti.

Premii

Certificari
Nov 2019 - Nov 2019: Certificat de competenta profecionala pentru transportul rutier de marfa

Jul 2019 - Jul 2019: Certificat de pregatire profesionala a conducatorului auto

Jan 2007 - Jan 2007: SeaChange Broadcast Media Library
Certificate of Achievement on SeaChange Broadcast Media Library/ Media Client Training Course ( instructor Carlo Cacciurri )
Dec 2006 - Dec 2006: Apple
Apple Final Cut Studio course ( instructor Catalin Marian Patru )
Oct 2006 - Oct 2006: Yokogawa
DCS CS3000 Operation&Engineering certificate from Yokogawa ( Instructor: Costin Vasile )
Premii si Distinctii
Jun 2006: Second award at The Anual Internationally Attended Students' Scientific Conference "CERC 2006" offerd by Military Academy with the paper Tracking Systems with Image Recognition

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close