Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.10.1966

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.11.2004

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Tip job: Part time, Full time

Departament: Internet / e-Commerce, Productie, Cercetare - dezvoltare, Transport / Distributie, Inginerie, Petrol / Gaze, IT Software, IT Hardware, Proiectare civila / industriala, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti, Buzau, Ploiesti, Ramnicu-Valcea

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2006 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: inginer sistem

Responsabilitati:

Intretinerea hardware si configurarea software atunci cind este nevoie a serverului de baze de date. Sistemul de operare folosit este Windows 2003 iar baza de date este sustinuta de MSSQL.Aceasta implica realizare de back-upuri, replicari raportat la serverul central, modificarea sau realizarea unor joburi conform cerintelor.
Intretinerea retelei de calculatoare hardware si software. Pe acestea ruleaza Windows XP, o aplicatie de tip ERP, Microsoft Office, un manager de email.Intretinerea POS-urilor (casele de marcat). Acestea sint tot calculatoare echipate cu placa fiscala, care ruleaza o aplicatie dedicata pe Linux ca sistem de operare.Casele sunt configurate intr-o retea independenta si avind server propriu.
Realizarea de rapoarte la cerinta conducerii.
Negocierea zilnica a stocurilor pentru rezolvarea incidentelor.
Asigur suportul utilizatorilor in utilizarea de zi cu zi a programelor informatice.

Realizari:

Adrian Nedescu - Director

01.03.2001 - 31.12.2004

Departament: it software

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

CMIG SRL colaboreaza ca si distribuitor in judetul Valcea cu societati multinationale (ex. Johnson Wax Romania).Ca si colaborator al societatii ma ocup de intocmirea si inaintarea catre aceste companii a unor rapoarte cu privire la evolutia stocului,evolutia vinzarilor pe total si pe fiecare produs, distributia acestora in piata, urmarirea clientilor pe produs sau clasa de produse, urmarirea promotiilor. De asemenea ma ocup de intretinerea echipamentelor informatice din punct de vedere hard si soft.

01.03.2001 - prezent

Titlu Job: colaborator

Responsabilitati:

Soft Systems este creatorul programului de gestiune financiar contabila si management "Platphorma". Ca reprezentant local am instalat sistemul la mai multe societati din Rm Valcea.Acest lucru a presupus, pe linga instalarea propriuzisa, analiza de flux informational, instruirea personalului, asistenta pina la obtinerea primei balante de verificare corecte si complete.

16.06.1999 - 30.09.2000

Departament: achizitii

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Asamblare, vanzare, service, depanare, echiparea software a diferitelor tipuri de calculatoare dupa dorinta clientilor

Realizari:

Mai mult de 200 de calculatoare configurate hard si soft.

16.06.1999 - 31.03.2006

Departament: it software

Titlu Job: inginer sistem

Responsabilitati:

Construirea fizic, de la zero, configurarea soft, intretinerea unei retele de calculatoare.
Repararea calculatoarelor, intretinerea soft a acestora.
Implementarea unui sistem de gestiune finaciar contabila.
Instruirea si asistarea colegilor in activitatile de gestiune stocuri, facturare, intocmirea rapoartelor, urmarire produs, calcule costuri de productie, intocmire a notelor si balantelor contabile.
Asistarea departamentului de tehnoredactare.
Realizarea de site-uri pentru firma.
Intretinerea bazelor de date clienti-furnizori, ofertare.
Realizari :

Realizari:

Am construit hard si soft de la zero o retea compusa din 18 statii care ruleaza Windows 98 si XP plus doua servere, pentru date pe platforma Windows 2000 si Linux pentru email si gazduirea site-urilor web ale firmei. Activitatea mi-a permis aprofundarea cunostintelor de configurare pentru sistemele de operare mentionate,configurarea si intretinerea unei retele, gestionarea activitatilor de natura aparent diferita, aprofundarea cunostintelor de contabilitate conform cu specificul firmei (productie, vinzare cu amanuntul) pina la nivel de realizare bilant.

Se pot vizualiza urmatoarele site-uri realizate: www.drapele.com, www.viatavalcii.ro, www.novachim.ro).

01.11.1993 - 15.06.1999

Departament: productie

Titlu Job: engineer

Responsabilitati:

Noiembrie 1993 - Octombrie 1994 sef formatie interventie la sondele de petrol exploatate in regim de pompaj - sectia Otesti.
Noiembrie 1994-iunie 1999 - inginer in cadrul serviciului tehnic al Schelei de petrol Dragasani.Sarcini: -studiul regimului de exploatare al sondelor exploatate prin pompaj de adincime si in mai mica masura al celor exploatate in gaz-lift. Fiecare determinare a parametrilor de lucru trebuia sa fie urmata de propuneri pentru optimizarea regimului de exploatare.De asemenea, trebuia urmarita eficienta programului propus pentru fiecare sonda. Intre 1996-1999 am lucrat complementar activitatii de baza ca ajutor al administratorului sistemului informatic.In 1998 am participat la un experiment de stimulare cu abur a zacamintului Meotian Otesti

Realizari:

Activitati:operatii testare si inlocuire a echipamentului de fund, operatii de spalare si consolidare, 3000 de determinari a parametrilor hidrodinamici, mecanici si electrici pentru 600 de sonde. Pentru fiecare sonda am propus un program de optimizare a regimului de exploatare. Am realizat de asemenea 30 teste de refacere a presiunii in sonda, pentru calculul parametrilor fizico-hidrodinamici ai zacamintului.Acestea au stat la baza executarii unor operatii de stimulare a zacamintului.In citeva cazuri am determinat cu echipamentul de lucru posibile accidente in echipamentul de exploatare prin gaz-lift.Aceasta activitate a dus la cresterea productiei pentru multe sonde.Exploatarea unui zacamint a fost radical schimbata plecind de la aceasta activitate.Ca participant la experimentul de injectie cu abur am supervizat computerul cu care era echipat generatorul de abur. In citeva cazuri l-am reparat fizic si am reincarcat softul.Am urmarit sondele inainte si dupa efectuarea experimentului.

16.06.1985 - 30.06.1987

Departament: productie

Titlu Job: timplar

Responsabilitati:

Am lucrat ca muncitor necalificat in atelierul de timplarie

15.06.1982 - 30.09.1985

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: muncitor necalificat

Responsabilitati:

Muncitor necalificat in constructii in perioada vacantelor scolare

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close