Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.01.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.08.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: 7.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Inginerie, Controlul calitatii

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectare infrastructura feroviara

Responsabilitati:

Proiectare/verificare lucrări de infrastructură/suprastructura CF pentru toate etapele impuse pentru realizarea proiectului (SF, DALI, etc).

Analiza elementelor de intrare pentru elaborarea proiectului si colectare date de proiectare suplimentare de pe şantier.

Activitatea acopera reabilitarea Coridorul IV PanEuropean de cale ferata din Romania (ex. sectiunea Gurasada - Simeria) si reabilitarea trecerilor la nivel de pe reteaua de cale ferata nationala.

01.01.2014 - 30.04.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: sef proiect - intretinerea si reabilitarea coridorului feroviar iv pan-european

Responsabilitati:

Reabilitarea si mentenanta Coridorului IV Paneuropean. In Romania tronson  Curtici - Simeria –Sighisoara – Brasov – Bucuresti – Constanta, pentru viteza de 160 km/h. Lucrarile presupun refacerea terasamentelor, a suprastructurii CF, lucrari de arta, semnalizarea feroviara ( inclusiv implementare ERTMS nivel 2), implementarea unui nou sistem de management al traficului. Pentru tronsoanele finalizate si aflate in circulatie, planificarea lucrarilor de mentenanta in vederea respectarii vitezei maxime de circulatie impusa in urma lucrarilor de reabilitare.

Membru – expert tehnic infrastructura/sprastructura CF - in cadrul comisiilor de evaluare a ofertelor depuse pentru realizarea proiectului. De ex. sectiunea CF Gurasada – Simeria.

Verificarea proiectului tehnic/documentatiilor de executie a lucrarilor.

In functie de solicitari, urmarirea respectarii procedurilor privind executia proiectului in functie de etapa in care se afla acesta si participarea la receptionarea lucrarilor.

Receptia la producator a materialelor ce vor fi folosite la realizarea proiectului : Voestalpine Austria si Arcelormittal Poland S.A pentru sina UIC tip 49 si 60, Railtech International Franta si Elektro Thermit Germania pentru chituri sudura aluminotermica tip 49, 60 si 65;

Analiza eventualelor schimbari ale solutiilor tehnice de executie a lucrarilor, schimbari ce ar putea modifica valoarea financiara a proiectului, propuse de antrepenor.

Receptia lucrarilor la terminarea perioadei de garantie pe sectiunea CF Bucuresti – Constanta.

Membru in cadrul comisiei de urmarire in exploatare a comportarii sectiunii CF Campina – Predeal.

01.06.2008 - 31.01.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer specialist infrastructura feroviara

Responsabilitati:

Analizarea si intocmirea planului fizic al lucrarilor de reparatie periodica a suprastructurii caii ferate pe baza necesitătilor si bugetelor aprobate aferente intregii retele de cale ferata din Romania. La sfarsitul anului prezinta gradul de indeplinire si eficienta programului desfasurat.

Membru in cadrul comisiilor de licitatii organizate de companie pentru achizitia de materiale si lucrari in vederea asigurarii mentenantei infrastructurii feroviare.

Intocmirea caietelor de sarcini pentru achizitia de materiale si servicii in vederea asigurarii mentenantei infrastructurii feroviare.

Urmarirea contractelor incheiate. Urmarirea calitativa a lucrarilor efectuate de terti. Verificarea calitativa a materialelor livrate de furnizori.

Membru in cadrul comisiilor de omologare a unor produse feroviare critice (traverse, aparate de cale, diferite tipuri de prinderi etc). In urma acestor omologari produsele vor putea fi comercializate si folosite pe reteaua CF din Romania.

01.11.2005 - 30.06.2008

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer intretinere infrastructura feroviara

Responsabilitati:

Atributiile au presupus efectiv executia lucrarilor specifice de intretinere pe calea ferata (cele mai importante sunt inlocuiri de sina, traverse, prinderi, sudarea sinelor si aparatelor de cale) avand rolul de a conduce echipe de aproximativ 10 - 15 oameni;

Sef de santier la lucrarile de reparatie periodica cu ciuruirea integrala a prismei de piatra sparta. Lucrarile se executa prin inchideri de linii, inchideri de care am fost direct raspunzator avand atributii si raspundere in siguranta circulatiei trenurilor ulterioare redeschiderii tronsonului CF respectiv.

studii

 

Facultati:

2000 - 2005 Facultate: Inginerie cai ferate, drumuri si poduri la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti-Facultatea de Cai Ferate Drumuri si Poduri din Bucharest.
1995 - 1999 Liceu / Școală profesională: mate-fizica la Liceul Toma N. Socolescu din ploiesti.

Premii

04.10.2013 - Absolvent al cursului ,,Manager de Proiect'', curs finalizat cu diploma atestata de Ministerul Invatamantului.
Cursul a fost initiat de Ministerul Transporturilor si finantat din fonduri europene POSTDRU.
13.03.2014 - Absolvent al cursului ,,Manager al sistemului de management al calitatii'', curs finalizat cu diploma atestata de Ministerul Invatamantului. Cursul a avut loc la CENAFER si finantat din fonduri europene POSTDRU.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close