Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 08.04.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.11.2006

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Beneficii: telefon, masina

Tip job: Part time, Full time

Departament: Inginerie, Automatizari

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mecanic

01.03.2017 - 31.01.2020

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant mecanic

Responsabilitati:

Proiectarea conceptelor de efectori finali si statii de lucru pentru proiecte de tip Body in White pentru autovehicule; Crearea desenelor de ansamblu si a celor de executie a pieselor individuale, precum si crearea de fisiere de livrare de tip gl2 sau dxf; Crearea incarcaturilor utile ale robotilor cu efectorii finali atasati; Crearea conceptelor solide si a sistemelor de axe pentru a fi trimise catre departamentul de simulare; Colaborarea cu departamentul de simulare pentru efectuarea de modificari in functie de cerintele clientului; Adaptarea designului facut in functie de preferintele si nevoile clientului; Crearea listelor de materiale folosind aplicatii ca N-Tool, Validat; Packing (Validat, KVS); Colaborarea cu membrii echipei si comunicarea cu managerul de proiect cat mai eficient; Buna gestionare a timpului si stabilirea prioritatilor pentru a putea respecta termenele de livrare.

01.04.2010 - 31.03.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent relatii publice si comunicare

Responsabilitati:

Întocmirea ofertelor de curs; negocierea şi încheierea contractelor de şcolarizare cu diverse firme; organizarea programelor de formare şi gestionarea lor; autorizarea programelor de formare; încasarea contravalorii cursurilor; întocmirea şi prezentarea proiectelor cu referire la meseriile/ocupaţiile ce urmează a fi autorizate; reprezentarea firmei în raport cu instituţiile abilitate ( A.N.C., I.S.C.I.R., ministerele implicate, clienţi etc.).
Implicata in departamentul de proiecte finantate din fonduri UE, oferind asistenta atat la scrierea cat si la implementarea acestora.

01.01.2006 - 31.12.2009

Departament: publicitate

Titlu Job: sales representative

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Facultatea „Inginerie Tehnologică”, Specializarea „Design de produs şi mediu pentru dezvoltare durabilă” la Universitatea Transilvania din Brasov din Brasov.
2005 - 2009 Facultate: Facultatea „Ştiinţa şi Ingineria materialelor”, Specializarea „Ingineria şi Protecţia Mediului in Industrie” la Universitatea Transilvania din Brasov din Brasov.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Specializarea Matematică- Informatică la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” din Bacau.

Premii

Calificari
Jan 2012: Certificat de specializare în ocupația de "Expert Achizitii Publice"

Jan 2012: Certificat de specializare în ocupația de "Manager de Proiect"

Jan 2007: Certificat de specializare în ocupația de „ Asistent de gestiune”

Proiecte
Nov 2011 - Nov 2013: Proiect Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii – AM POST - ”Dezvoltarea abilităților angajaților implicați în absorbția fondurilor europene aferente AM POST și beneficiarilor acestuia prin instruire”
a) scopul şi localizarea proiectului
Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacității administrative a structurilor din sectorul transporturilor prin instruire, astfel încât să se asigure creșterea performanțelor în ceea ce privește managementul, controlul și monitorizarea instrumentelor structurale, cât și creșterea gradului de absorbție a finanțărilor nerambursabile.
b) rezultatele proiectului
Proiectul a presupus organizarea de programe de formare profesională pentru 405 persoane din cadrul AM POS-T și a beneficiarilor POS-T în domeniile: Manager de proiect, Expert achiziţii publice, Condiții de contract FIDIC , Elaborarea cererilor de finanțare pentru proiectele cu finanțare din POS-T, Evaluarea şi verificarea cererilor de finanțare, Analiza cost beneficiu, Dezvoltarea abilităţilor manageriale şi Managementul performanţei şi conceperea indicatorilor de performanţă, în cadrul a 58 sesiuni de instruire
c) rolul întreprinderii solicitante şi nivelul de implicare în proiect.
SC Profiles International SRL este furnizor de formare profesională..
d) atribuţii în cadrul proiectului: organizarea programelor de formare şi gestionarea lor; reprezentarea firmei în raport cu instituţiile abilitate/firme (Ministerul Transporturilor, CNADNR, CFR, Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Aeroportul Tg. Mureş, Oradea, Timişoara, Satu-Mare, Craiova, Tulcea, AFDJ Galaţi, C.N.F.P.A.-Bucureşti, Comisiile de autorizare a furnizorilor de formare profesională din Braşov, Bucureşti etc), organizarea examinărilor finale, întocmirea raportărilor finale către A.N.C. şi Ministerul Transporturilor, eliberarea certificatelor de specializare etc.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close