Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 31.08.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.08.2015

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul companiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat

Departament: Marketing, Arhitectura / Design interior, Inginerie, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Constanta, Mangalia, Navodari

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - prezent

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: inginer proiectant

01.03.2018 - 31.07.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vănzări

Responsabilitati:

-Proactiv în abordarea directă a clienților din zona de lucru în vederea promovării produselor;
-Consiliere șisprijin acordate clientului în alegerea celei mai potrivite soluții de creditare;
-Prezentarea produsului de credit în detaliu;
-Furnizarea tuturor documentelor necesare clientului și acordarea de asistență ăn modul de completare;
-Participă activ la campaniile de marketing initiate de catre companie;
-Verificarea preliminară a tuturor documentelor aduse de către client conform procedurilor de lucru și validareacu mențiunea "Conform cu originalul";
-Introducerea corectă a tuturor informațiilor despre client în aplicațiile software utilizate în cadrul procesului de întocmire a dosarului de credit;
-Realizarea tuturor rapoartelor de activitate cerute de superiorul direct;
-Certificarea identității clientului și a consistenței documentelor de identificare prezentate.

01.02.2017 - 31.03.2017

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

În cadrul acestei firme am aprofundat comenzile programului Rhinoceros, punându-le în practică modelând diferite obiecte.
De asemenea, am învățat să folosesc plug-in-ul Orca a acestui soft, fiindu-mi de folos ulterior, la proiectul de licență.

01.06.2016 - 31.07.2016

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Pornind de la un plan de forme frunizat de către îndrumătorul de practică, am generat corpul navei în soft-ul Rhinoceros.
Acest lucru a fost posibil importând planul 2d din AutoCAD în programul Rhinoceros. Folosindu-mă de comenzile acestui program, cu multă răbdare și atenție am generat corpul 3d a navei ilustrată în planul de forme.

01.03.2016 - 31.05.2016

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

În primă fază am urmărit fluxul tehnologic din cadrul șantierului Damen Shipyars. 
Am vizitat secția Confecții unde are loc debitarea, fasonarea și sudarea tablelor, acest proces fiind posibil cu ajutorul aparatelor de tăiat cu plasmă, presei pentru indoit table, aparatelor de sudură automate.
Pe cala altei secții,  am observat suprastructura unui remorcher, urmărindu-i evoluția până în stadiul predării tehnice a corpului.

01.06.2015 - 31.07.2015

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Am efectiuat stagiul de practică în cadrul secției Prefabricare a Șantierului Vard Tulcea, unde am observat stabilirea identității reperelor debitate din table și profile pentru a permite sortarea acestora în functie de ordinea operațiilor tehnologice la care vor fi supuse pe fluxul  de fabricație. 
Am supravegheat efectuarea osaturii simple, osaturii compuse executată pe Robot Micro Panel Line. De asemenea, am văzut cum se face fasonarea și sudarea tablelor, asamblarea secțiilor și blocsecțiilor. 
Pentru a avea o privire de ansamblu, am urmărit întregul proces de fabricare a corpului navei, din faza incipientă până în momentul lansării la apă a acesteia.

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Facultate: Inginer cu specializarea Arhitectură Navală la Facultatea de Arhitectură Navală din Galați. Competențe generale dobândite:

-Capacitatea de a lucra performant în echipe complexe și multiculturale;
-Capacitatea de a lucra pe calculator;
-Cunoașterea logisticii industriale și manageriale;
-Capacitatea de culegere, procesare și analiză preliminară a informațiilor necesare fundamentării și elaborării deciziilor;
-Înțelegerea și participarea activă la optimizarea proceselor din organizații și instituții;
-Abilitatea de comunicare și negociere în medii culturale diverse;
-Capacitatea de adaptare rapidă și eficientă ca inginer într-o varietate de tipuri de organizații și instituții;
-Înțelegerea și utilizarea sistemelor financiar-contabil, de marketing-vânzari, cercetare-dezvoltare în vederea facilitării cooperării interdepartamentale;
-Capacitatea de a îndeplini performant și în timp real atribuțiile din domeniul ingineriei navale, a planificării, organizării, antrenării, coordonării și controlului în sprijinul activităților de proiectare și de producție;


Competențe de specialitate:

-Cunoștințe în desenul tehnic naval și în domeniul proiectării formelor navei;
-Aptitudini de proiectare a corpului navei prin stăpânirea metodelor, a tehnicilor și a instrumentelor de proiectare asistată AutoCad, Tribon;
-Capacitatea de a desfășura activități de producție în atelierele de confecționat, asamblat, montaj și sudură ale secțiilor de corp din cadrul șantierelor navale;
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Tehnician în activități economice la Colegiul Economic ”Delta Dunării” din Tulcea. Competențe profesionale certificate în calificarea profesională"Tehnician în activități economice":
▪ Managementul relațiilor interpersonale
▪ Managementul și marketingul afacerii
▪ Planificare operațională
▪ Resurse umane
▪ Contabilitatea evenimentelor și tranzacțiilor
▪ Realizarea situațiilor financiare
▪ Finanțe și fiscalitate
▪ Asigurări
▪ Analiza pieței
▪ Instrumente de plată
▪ Contracte economicePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close