Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.09.1962

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.08.2006

obiectiv

 

Inginer proiectant, mentenanta centrale fotovoltaice, retele electrice de JT & MT, devize WinDoc, sau facturare SAP.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 01.07.2014

experienta profesionala

 

01.03.2015 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Lucrari de proiectare & consultanta in domeniul energiei electrice pana la 20 kV:
- instalatii electrice pentru cladiri
- sistememe fotovoltaice amplasate pe acoperis
-linii electrice de JT/MT

01.04.2013 - 31.08.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

- Implicare directa in procesul de proiectare a centralerlor electrice fotovoltaice
- Implicare in organizarea, managementul termenelor limita si corelarea cu normele in vigoare a santierelor de instalatii electrice;
- Implicare in rezolvarea problemelor tehnice aparute pe parcursul desfasurarii lucrarilor; modificarea desenelor de arhitectura, structura si instalatii electrice ale proiectului, in concordanta cu situatia de pe teren.
- Implicare directa in relatiile cu clientii pentru asigurarea standardelor de calitate impuse de client si/sau normele in vigoare si indeplinirea obiectivelor financiare ale proiectului.
- Implicare directa in parcurgerea etapelor impuse de legislatia in vigoare, pentru punerea in functiune a centralelor fotovoltaice si vanzarea energiei electrice produse.
- Asigurarea documentatiei pentru construirea de parcuri fotovoltaice (4 proiecte ), cuprinzand:
• Obtinerea studiului geotehnic si studiului topografic referitor la amplasamentul parcului fotovoltaic vizat, de la firme specializate;
• Obtinerea avizului tehnic de racordare a centralei electrice fotovoltaice la reteaua electrica, apartinand operatorului de distributie din zona, in vederea debitarii energiei electrice catre un consumator;
• Intocmirea documentatiei tehnice in vederea autorizarii lucrarii de construire a centralei electrice (memorii tehnice pe specialitati si avizarea acestora la verificatori de proiecte atestati) si obtinerea de avize, acorduri, notificari emise de catre autoritatile locale (exemplu: agentia pentru mediu, transport urban, cai ferate,salubritate, telefonizare, etc);
• Elaborarea proiectului tehnic executiv, compus din:
 Memorii tehnice pe specialitati ( arhitectura, instalatii electrice si structura de rezistenta ) si sustinerea si aprobarea acestora la verificatori de proiecte atestati conform legislatiei in vigoare, in vederea obtinerii referatelor de verificare a documentatiei tehnice.
 Piese desenate in programul AutoCAD, aferente fiecarei faze de proiect: plan de situaţie proiectata privind amplasarea parcului fotovoltaic, scheme monofilare ale cabinelor echipate cu invertoare si transformatoare, scheme de conexiuni ale panourilor fotovoltaice la cutiile de jonctiune si invertoare, planse ce contin delatii de executie, utilizate pe santier etc.
 Fise tehnice ale produselor utilizate ( caracteristici tehnice pentru: panou fotovoltaic, invertor, transformator ridicator de tensiune, string-box, cabluri solare, cabluri de joasa tensiune , etc).
 Devizul general al lucrărilor, întocmit în conformitate cu prevederile legale în vigoare.
 Anexe:
- Grafic de executie a lucrarilor;
- Plan pentru controlul calitatii lucrarilor de montaj privind fazelr determinante ale lucrarii;
- Plan de securitate si sanatate;
-Chestionar si cerinte de mediu.
• Elaborarea documentatiei necesare pentru obtinerea Autorizatiei de infiintare a parcului fotovoltaic (asigura permisiunea de a realiza /retehnologiza o capacitate energetica ) si a Licentei de producator (se acorda titularului permisiunea de a realiza exploatarea comerciala a capacitatii energetice), emise de catre Autoritatea Nationala de Reglementare a Energiei.
• Elaborarea documentatiei aferenta inscrierii la Operatorul Pietei de Energie Electrica din Romania.
• Evidenta legislatiei in vigoare in conformitate cu care se tranzactioneaza energia electrica si certificatele verzi acordate.
Experienta in domeniul centralelor fotovoltaice

01.01.2011 - 31.03.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Inginer responsabil cu mentenanta retelelor electrice de Medie Tensiune & Joasa Tensiune ce apartin companiei de producere, furnizare si distributie a energiei electrice, SC CEZ DISTRIBUTIE SA

Realizari:

• Implicare directa in conducerea, organizarea si realizarea planificarii lunare; verificarea conformitatii cu specificatiile clientului si cerintele normelor in vigoare.
• Oferte tehnico-economice de proiectare si realizare de retele electrice de Joasa Tensiune, necesare participarii la licitatii publice, in scopul achizitionarii de lucrari. Dosarul de participare la licitatie contine solutia tehnica ( memoriu tehnic & desene in AutoCAD) si oferta economica ( deviz general, liste cu cantitati de lucrari, realizate in programul de devize WinDOC).
• Intocmirea dosarelor de receptie pentru lucrarile executate, obtinute prin licitatii publice.
• Intocmirea programului saptamanal de lucrari, conform programului lunar de lucrari si aprobarea acestuia la centrul de exploatare CEZ.
• Intocmirea documentatiei pentru pregatirea materiala a lucrarilor cuprinse in plan (stabilirea necesarului de materiale in conformitate cu normele de consum materiale in vigoare ) si lansarea comenzilor la furnizori, in scopul asigurarii stocului de materiale.
• Intocmirea comenzilor interne pentru fiecare lucrare de mentenanta.
• Calcularea manoperei aferenta fiecarei lucrari (stabilita conform Normelor de consum materiale specifice)
• Intocmirea devizelor generale privind cheltuielile necesare fiecarei lucrari.
• Intocmirea de situatii de lucrari executate pentru facturare si decontare.
• Elaborarea programului de aprovizionare cu materiale corelat cu programul de lucrari
• Punerea la dispozitia sefilor de formatii documentatia necesara pregatirii lucrarilor.

01.01.2007 - 01.01.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

- Inginer responsabil cu proiectarea retelelor electrice de Medie Tensiune & Joasa Tensiune ce apartin companiei de producere, furnizare si distributie a energiei electrice, SC CEZ Distributie SA.
- Inginer mentenanta retele electrice de Medie Tensiune & Joasa Tensiune ce apartin companiei de producere, furnizare si distributie a energiei electrice, SC CEZ DISTRIBUTIE SA, avand responsabilitatile.

Realizari:

• Obtinerea permiselor necesare construirii retelelor electrice, emise da catre autoritatile locale / nationale ( avize, acorduri, notificari, etc)
• Elaborarea proiectelor tehnice compuse din memorii tehnice pe specialitati, planse desenate in AutoCAD, deviz general al lucrarii, realizat in programul WINdoc si avizarea acestora la verificatori de proiecte atestati
• Intocmirea devizelor de lucrari in programul SAP, facturarea in programul SAP, a lucrarilor de mentenanta a retelelor electrice, in vederea decontarii acestora si realizarea pontajului pentru colectivul firmei (SAP).
• Coordonator metrolog privind asigurarea verificarii metrologice a mijloacelor de masurare utilizate in procesul de productie.
• Responsabil cu asigurarea calitatii, in cadrul sectiei de Productie.

01.05.1999 - 01.12.2007

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

- Inginer mentenanta statie de racord adanc SRA 110/6kV si a posturilor de transformare 6/0.4kV, din patrimoniul fabricii de rulmenti

Realizari:

• Intocmirea si asigurarea realizarii planului de revizii curente si reparatii planificate ale componentelor, instalatiilor si ehipamentelor electrice din sectorul energetic, in conformitate cu normativele in vigoare, asigurand astfel continuitatea alimentarii cu energie electrica a masinilor , utilajelor si instalatiilor din fluxul de productie a rulmentilor.
• Coordonarea reparatiilor accidentale inregistrate in instalatiile de transport si distributie a energiei electricecare .
• Intocmirea necesarului de piese electrice de schimb standardizate si nestandardizate si urmarirea stocului minin al acestora.
• Intocmirea consumului de energie planificat si realizat aferent productiei de rulmenti.

studii

 

Facultati:

1982 - 1987 Masterat: Sectia Electroenergetica la INSTITUTUL POLITEHNIC BUCURESTI – Fac. ENERGETICA din Bucuresti. 2014 – ANRE BUCURESTI - Atestat - electrician autorizat grad III, tip B, legitimatie nr. 31296 / 2014 : Competente pentru executare de instalatii electrice cu orice putere instalata tehnic realizabila si la o tensiune nominala maxima de 20kV.


2011 - ANRE BUCURESTI - Atestat - electrician autorizat grad III, tip A, legitimatie nr. 21877 / 2011 : Competente pentru proiectare de instalatii electrice cu orice putere instalata tehnic realizabila si la o tensiune nominala maxima de 20kV.

1987 – Diploma de absolvire – Curs de Pedagogie – INSTITUTUL POLITEHNIC BUCURESTI

1995 – ROMFRA - ALEXANDRIA - Atestat - operator calculatoare si retele de calculatoare (inclusiv Word, Excel,abilitati mail) .

Premii

- Atestat ANRE Bucuresti - Electrician autorizat grad III, tip A + B.
- Atestat operator Calculatoare si retele de calculatoare ( inclusiv Word, Excel,
Power Poin, Outlook )- ROMFRA -Alexandria, 1995;
- Diploma de absolvire - Curs Pedagogie - IPB ( 1987);Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close