Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.07.1988

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:11.06.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obtinerea unui job full time

Salariu: 700,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Grafica / Webdesign / DTP, Educatie / Training / Arte, Agricultura, Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Focsani, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2018 - 30.09.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Responsabilitatile postului:
- Oferirea solutiilor tehnice conforme cu cerintele clientului la proiectele complexe.
- Realizarea desenelor de productie.
- Dezvoltarea noilor concepte.
- Asigurarea aportului personal in vederea imbunatatiirii continue a produselor.

01.09.2017 - 30.06.2018

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Activitatea desfășurată se încadrează în domeniul proiectării de instalații, principalul obiect de activitate fiind realizarea documentațiilor necesare lucrărilor de: instalații de alimentare cu apă și canalizarea apelor uzate menajere, stații de epurare, captări de apă, dar și a altor obiective. În vederea realizării proiectelor se întocmesc documentațiile scrise și piesele desenate aferente proiectului, în conformitate cu legislația în vigoare. În cadrul activității am colaborat la realizarea de studii de fezabilitate (S.F.), documentații tehnice pentru obținerea avizelor, acordurilor, autorizații de construire și funcționare (D.T.A.C.), la întocmirea proiectelor tehnice (PTh), cât și a documentațiilor de execuție (D.E.).

01.10.2014 - 30.09.2017

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent universitar

Responsabilitati:

Activităţi de cercetare ştiinţifică în domeniile de interes ale departamentului, efectuarea activităţilor pedagogice de laborator, seminarii şi a proiectelor de an în strânsă colaborare cu titularii cursurilor, coordonarea proiectelor de diplomă ale studenţilor din an terminal, monitorizarea activităţii de informare bibliografică şi formare aplicativă a studenţilor, consultarea şi îndrumarea studenţilor în procesul de învăţare, activităţi de evaluare a performanţelor stundenţilor în urma activităţilor desfăşurate, notarea, şi oferirea feedback-ului asupra activităţii personale în vederea îmbunătăţirii performanţelor.

01.10.2012 - 30.09.2014

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare stiintifica

Responsabilitati:

Principalele activităţi desfăşurate sunt cele de elaborare a studiilor de cercetare ştiinţifică, proiectare şi activitate în laborator, administrarea laboratorului de protecţia mediului şi a patrimoniului acestuia, participarea la conferinţe şi comunicări de specialitate, păstrarea confidenţialităţii asupra tuturor informaţiilor la care am avut acces, raportarea şefului ierarhic asupra situaţiilor şi evenimentelor semnificative din cadrul departamentului, îndeplinirea tuturor sarcinilor prevăzute de fişa postului , precum şi ale celor trasate prin dispoziţii de către superiorii ierarhici în limitele competenţei profesionale.

01.08.2011 - 30.11.2011

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: junior acount manager

Responsabilitati:

Asigurarea de suport (comercial) clienţilor care solicită informaţii despre serviciile comercializate, prezentarea ofertei de servicii, consilierea clienţilor, menţinerea şi dezvoltarea relaţiei cu partenerii.
Atingerea target-urilor propuse

07.06.2009 - 16.10.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Servire la bar, încasări, marcare pe casa fiscală, deservire bauturi alcoolice şi
nealcoolice conform reţetarului propriu al unităţii, admninistrarea corectă a stocului de bauturi.

Realizari:

Indeplinirea cu succes a atributiilor si sarcinilor trasate

12.06.2008 - 01.10.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Deservire băuturi alcoolice şi nealcoolice conform reţetarului propriu al unităţii, admninistrarea corectă a stocului de băuturi, înregistrarea vânzărilor, întocmirea listei de vânzare de peste zi, întocmirea inventarului ori de cate ori era necesar.

Realizari:

Indeplinirea cu succes a atributiilor si sarcinilor trasate.

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Doctorat: Domeniul: Inginerie Mecanică la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Facultatea Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucureşti. Teza de doctorat are ca temă de studiu “Cercetări privind procesul de uscare convectivă a produslor vegetale în uscătoare convective cu independenţă energetică”
În cadrul elaborării tezei de doctorat am studiat aspectele teoretice şi tehnice cu privire la procesul de uscare convectivă, realizând încercări experimentale ale procesului în vederea îmbunătăţirii randamentului energetic şi calitativ al procesului.
2011 - 2013 Masterat: Inginerie și Management în Protecția Mediului la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Facultatea Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucureşti. Disciplinele principale studiate: Cercetare ştiiţifică, Statistică şi probabilităţi; Fizica mediului şi protecţia la radiaţii, Ingineria şi managementul mediului, Ergonomia şi ecologia mediului de muncă, Modelarea şi simularea proceselor ecologice, Monitorizarea şi controlul factorilor de mediu, Asigurarea calităţii în ingineria mediului, Ingineria calităţii aerului.

Competenţe profesionale dobândite: Aplicarea şi interpretarea principiilor ştiinţifice, a regulilor specifice în ingineria mediului precum şi a Sistemelor de Management de Mediu.
Abilitatea de a identifica, formula, explica probleme de mediu şi de a propune şi interpreta coerent soluţii pentru rezolvarea acestora. Proiectarea de sisteme de monitorizare a calităţii mediului.
2007 - 2011 Facultate: Ingineria Mediului la Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Facultatea Ingineria Sistemelor Biotehnice din Bucureşti. Specializarea: Ingineria Sistemelor Biotehnice și Ecologice
Disciplinele principale studiate: Grafică Inginerească, Mecanică, Ştiinţa Materialelor, Rezistenţa Materialelor, Ingineria Mediului, Chimia Mediului, Utilaje pentru Ecologizarea Localităţilor, Sisteme de Depoluare, Legislaţia Mediului, Protecţia Mediului.

Competenţe profesionale dobândite: Cunoaşterea ştiinţifică profundă a problematicilor din câmpul tehnic-ştiinţific studiat, analiza critică calitativă şi cantitativă a informaţiilor (datelor) din diferite surse şi elaborarea unor argumentaţii solide ce pot sta la baza deciziilor, capacitatea de a estima erori şi ordine de mărime ale mărimilor ce caracterizează procesele, elaborarea de rapoarte şi articole ştiinţifice folosind un limbaj tehnico-ştiinţific adecvat într-o formă corectă
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Profil Tehnic la Grup Şcolar Mărăşeşti din Mărăşeşti. Dişciplinele studiate: Protecţia Mediului, Bazele Ecologiei, Biochimie, Metode şi Mijloace de Măsură, Instrumente şi Tehnici de Laborator, Ecosisteme Terestre.

Competenţe profesionale dobândite: Capacitatea de a gestiona deşeurile, de a spuraveghea şi controla calităţile apelor naturale, supravegherea şi controlul solului, supravegherea si controlul apelor uzate, supravegherea şi controlul calităţii mediului în ecosistemelor.

Premii

Voluntariat
Feb 2012 - May 2013: Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea Ingineria Sistemelor Biotehnice
Membru reprezentant al studentilor in Consiliul Profesoral al Facultatii
Feb 2008 - Aug 2013: Uniunea Nationala a Studentilor din Romania U.N.S.R.
Alături de U.N.S.R. am participat la diferite activităţi de voluntariat cum ar fi organizarea campaniilor de colectare a sangelui organizate in cadrul UPB, organizarea targurilor de job-uri sau a evenimentelor de tipul Studentiada, dar si participarea la activitati de ecologizare sau ajutorare.
Hobby-uri
Inotul, Ciclismul, Pescuitul, Tenisul

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close