Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.02.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Inginer in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole cu licenta in Bucuresti (2012-2016) la UTCB si masterul in dubla diploma cu Ecole nationale des ponts et chaussées din Paris (2016-2020), doresc sa evoluez in cadrul unei firme cu potential in domeniul tehnic (proiectare seismica pentru cladiri rezidentiale si hale cu structuri de rezistenta din metal/beton) in Bucuresti.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - 31.08.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer metode (stagiar)

Responsabilitati:

Acest stagiu a avut in vedere pregatirea proiectului de dizertatie.
Am studiat rolul si importanta aditivilor utilizati in tunel de catre masina de forat, precum si mortarul injectat intre teren si elementele prefabricate de sustinere a tunelului. Am pus in concurenta diferitii candidati furnizori ai acestor produse si am scazut astfel pretul de cumparare.

01.03.2018 - 30.09.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: asistent diriginte de santier (stagiar)

Responsabilitati:

Realizarea unui pod cadru ce face parte din proiectul Grand Paris Express. Acesta a fost necesar pentru a nu intrerupe circulatia trenurilor pe linia existenta si pentru a permite construirea viitoarei gari dedesubt.
Responsabilitati :
• Scrierea procedurilor de control;
• Urmarirea indeaproape a lucrarilor si verificarea armarii;
• Distribuirea documentatiei de santier necesara clientului ;
• Vizite curente pe santier pentru a semnala nereguli de securitate.

01.08.2017 - 28.02.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: asistent sef de proiect (stagiar)

Responsabilitati:

Societe du Grand Paris a fost infiintata de catre statul francez care i-a acordat responsabilitatea de a se ocupa de proiectul Grand Paris Express. Acest proiect vizeaza expansiunea retelei de transport a Parisului: construirea a 200 de km de linie de metrou si a 68 de statii.

Responsabilitati :
• Analizarea pistelor optimizante propuse de canditati, precum si trierea acestora in functie de posibilitatea aplicarii practice;
• Abordarea unor subiecte inovante din domeniul tunelelor : elementele prefabricate de sustinere (realizate cu fibra metalica si nu cu armatura uzuala);
• Cautatrea de noi solutii pentru gestionarea materialului excavat avand ca scop principal cresterea procentului de revalorificare.

studii

 

Facultati:

2016 - 2020 Masterat: Inginerie civila la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti din Bucuresti. Master Inginerie Structurala in limba franceza la Facultatea de inginerie in
limbi straine (FILS) din cadrul UTCB, ce mi-a permis plecarea cu bursa
Erasmus in Dubla Diploma cu Ecole nationale des ponts et chaussées din Paris.
2016 - 2019 Masterat: Inginerie civila la Ecole nationale des ponts et chaussées (ENPC) din Paris. Master in Dubla Diploma cu Universitatea Tehnica de Constructii din
Bucuresti, Facultatea de inginerie in limba franceza.
Materiile studiate in cadrul ENPC au servit ca o completare a cunostintelor
mele de inginer, deoarece pe langa calculul cladirilor rezidentiale si calcul
geotehnic, aici am putut afla foarte multe lucruri despre proiectarea
autostrazilor, a liniilor de metrou, a centralelor nucleare si a barajelor.
Medie generala : 14/20
Nota proiect de dizertatie : 14/20
2012 - 2016 Facultate: Constructii civile, industriale si agricole la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti din Bucuresti. Proiectarea si calculul structurilor multietajate din beton armat sau metal
(inclusiv a halelor industriale) -in zone seismice (calcul realizat cu ajutorul
Eurocodurilor).
Medie generala : 9.22/10
Nota proiect de licenta : 10/10

Premii

Certificari
Dec 2018: Test TCF
Test de limba franceza_nivel C1 (512 puncte) necesar obtinerii diplomei de inginer (sustinut in Paris).
Apr 2018: TOEIC
805 puncte obtinute, echivalent a nivelului B2. Testul a fost sustinut in Paris in vederea obtinerii diplomei de masterant.
Mar 2015: Atestat cadru didactic debutant
Atestat cadru didactic debutant, obtinut in urma participarii in cadrul cursurilor de formare semestriale (in perioada facultatii), in urma examenelor si probelor practice.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close