Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.10.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.01.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Cercetare - dezvoltare, Inginerie

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - 31.08.2019

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Ingineria si proiectarea instalațiilor după un P&ID:
-Configurația unor anumite zone/skid-uri (3D)
-Dimensionarea podului de țevi
-Crearea echipamentelor (pompe, vaselor, schimbătoarelor de căldură, etc.)
-Calculul și dimensionarea lirelor de compensare
Desene 2D: Realizarea desenelor (cotare, indicare) precum și pregătirea acestora pentru a fi trimise clienților (pus în format, completat indicator aferent).
Crearea listelor de materiale.

01.06.2016 - 30.09.2016

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: supraveghetor

Responsabilitati:

Asigurarea siguranței clienților înainte de pornire,instruirea în caz de pericol sau accident, precum și semnalelor date de angajați. Supravegherea participanților iar în cazul de pericol, intervenția imediata.

01.06.2016 - 30.09.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: crew member

Responsabilitati:

Principalele activități au fost prepararea mâncării și pregătirea comenzilor pe care le primeam într-un timp cat mai scurt. Aprovizionarea zilnica, si săptămânala. Pentru scurte perioade de timp managerii ne schimbau poziția cu cei din front-desk, pentru a interacționa cu clienții în vederea îmbunătățirii comunicării.

01.06.2015 - 31.07.2015

Departament: productie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Studierea masinilor unelte si a seriei de productie;
-Observarea etapelor de lucru pentru o serie de piese si pentru alte piese diferite;
-Comunicarea cu angajatorul si intelegerea managementului firmei;
-Instruirea protectiei muncii;
Participarea la un concurs pentru o eventuala posibilitate de angajare.

studii

 

Facultati:

2017 - 2019 Masterat: Proiectare Asistata de Calculator a Sistemelor Flexibile la UTCN Cluj - Napoca din Cluj Napoca. Competente generale:
-Reverse Engineering
-Fabricație Asistata
-Software avansat pentru proiectare I și II
-Elemente de realitatea virtuala și fabricare digitala
2013 - 2017 Facultate: Inginerie Mecanica la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial din Iasi. Disciplinele importante studiate :
I. Discipline fundamentale: Analiza matematica; Algebra liniara si geometrie analitica; Matematici
speciale; Calcul numeric asistat de calculator; Limbaje de programare structurata; Programarea si
utilizarea calculatoarelor; Fizica.

II. Discipline tehnice generale: Desen tehnic, Studiul materialelor; Tehnologia materialelor; Rezistenţa materialelor; Organe de maşini; Termodinamică; Electrotehnică; Maşini unelte şi prelucrări prin aşchiere; Tehnologii de prelucrare mecanică.

III. Bazele ştiinţifice ale specializarii: Mecanica fluidelor; Dinamica fluidelor compresibile; Mişcări
potenţiale şi hidrodinamica reţelelor de profile.

IV. Discipline tehnice de specialitate: Pompe, suflante, ventilatoare; Staţii de pompare şi sisteme de
ventilaţie; Reţele de conducte; Turbine hidraulice şi turbotransmisii; Centrale hidroelectrice. Maşini
hidraulice volumice; Acţionări hidraulice şi pneumatice; Automatizarea sistemelor hidraulice;
Proiectare asistată de calculator (CATIA); MATLAB-Simulink; Măsurarea parametrilor fluidelor;
Măsurarea mărimilor mecanice.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica la COLEGIUL NAŢIONAL CATOLIC „SF. IOSIF” din Bacau. Competente generale:
-limba romana, limba engleza, matematica, informatica, biologie, fizica, chimie;

Premii

Premii si Distinctii
May 2017: Diploma de Excelenta oferita de Universitatea de Stat din Tiraspol pentru participarea in cadrul "Salonului International de Inventica EUROINVENT 2017".

May 2017: Diploma de Excelenta oferita de Univeritatea Tehnica a Moldovei, in cadrul expozitiei internationale EURO INVENT 2017, sesiunea 25-26 mai 2017, Iasi.

May 2017: Premiul I la Sesiunea Cercurilor Stiintifice Studentesti , din cadrul departamentului Mecanica fluidelor Aplicata, Masini si Actionari Hidraulice si Pneumatice, cu proiectul ,, Constructia si Programarea unei linii de asamblare LEGO-EV3 ", anul universitar 2016-2017.

May 2017: Premiul III la Sesiunea Cercurilor Stiintifice Studentesti, din cadrul departamentului Mecanica fluidelor Aplicata, Masini si Actionari Hidraulice si Pneumatice, cu proiectul ,, Modelarea unui regulator de debit cu doua cai ", anul universitar 2016-2017.

Apr 2017: Diploma de Onoare pentru participarea la activitatile ,, Simpozionului Regional de Cultura Tehnica in Domeniul Studiului Tehnicilor de Automatizare ROBOTECH_ ", organizat la Liceul "Stefan Procopiu" Vaslui, pe 6 aprilie 2017.

May 2016: Premiul II la Concursul de Mecanica Fluidelor ,, Paul Matei ", din cadrul departamentului Mecanica fluidelor Aplicata, Masini si Actionari Hidraulice si Pneumatice, sectiunea Actionari Hidraulice si Pneumatice, anul universitar 2015-2016.

May 2016: Premiul II la Sesiunea Cercurilor Stiintifice Studentesti , din cadrul departamentului Mecanica fluidelor Aplicata, Masini si Actionari Hidraulice si Pneumatice, cu proiectul „ Programarea unui robot autonom pentru urmarirea unei traiectorii predefinite ", anul universitar 2015- 2016;Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close