Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.01.1979

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Inginer mecanic, Lucrator desemnat SSM, SU & PSI, Responsabil RSVTI Gestiune deseuri, Inginer productie , Achizitii - Vanzari, Logistica

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Productie, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Achizitii, Inginerie, Controlul calitatii, Service / Reparatii, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Achizitii si inregistrari de mijloace fixe, obiecte de inventar si piese pentru parcul auto precum si gestionarea lor, in orice fel situatie.
Decizii de responsabil SSM, SU&PSI, MEDIU (gestiunea deseurilor), raportari catre institutii
Coordonareea personalului din subordine pentru realizarea obiectivelor precum si desfasurarea activitatii personalului pe santiere intr-un cadru favorabil .
Rezolvarea problemelor strict administrative si de specialitate din societate ce rezulta din fisa postului .

01.01.2015 - 31.12.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: magaziner

Responsabilitati:

Receptia, gestiunea si urmarirea de stocuri, administrare date in programul de gestiune, achizitii si comenzi mijloace fixe si obiecte de inventar si gestionarea lor.
Inregistrarea si distribuirea in productie a materilor prime.
Pregatirea, ambalarea si efectuarea documentelor de expeditie/transport a produselor finite.

01.05.2013 - 31.10.2014

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef depozit

Responsabilitati:

Receptie, gestiune si urmarire stocuri, operare NIR-uri, fise de magazie si program de gestiune, facturi, avize,cmr-uri, incasari bani si alte mijloace de plata, operare motostivuitorare.
Decizii de responsabil SSM, PSI, RSVTI, MEDIU

01.06.2008 - 30.11.2012

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: functionar administrativ / gestionar

Responsabilitati:

Receptie, gestiune si urmarire stocuri, administrare date in programul de gestiune, achizitii mijloace fixe si obiecte de inventar si gestionarea lor, urmarirea si gestionarea combustibilului pentru parcul auto
Decizii de responsabil SSM, PSI, RSVTI, MEDIU
Coordonarea Programului Rabla si gestionarea deseurilor rezultate
Coordonareea personalului din subordine pentru realizarea obiectivelor.
Rezolvarea problemelor administrative din societate

01.01.2003 - 31.05.2008

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Receptie, gestiune si urmarire stocuri, administrare date in programul de gestiune, achizitii mijloace fixe si obiecte de inventar si gestionarea lor, urmarirea si gestionarea combustibilului pentru parcul auto.
Decizii de responsabil SSM, PSI, MEDIU, RSVTI
Coordonarea Programului Rabla si gestionarea deseurilor rezultate.
Coordonareea personalului din subordine pentru realizarea obiectivelor.
Identificarea si rezolvarea problemelor administrative din societate.

01.07.2002 - 30.11.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial

Responsabilitati:

Comenzi in functie de targhet si livrari a produselor din catalogul societatii si urmarirea centralizatorului cu incasari.
Incasarea la scadenta a drepturilor banesti.

studii

 

Facultati:

2005 - 2008 Facultate: Inginerie Economica in Domeniul Mecanic la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu – Facultatea de Inginerie Hermann Oberth din Sibiu.
1998 - 2001 Facultate: Metalurgia Recuperarii Metalelor Neferoase la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu – Facultatea de Inginerie Hermann Oberth - Colegiu Universitar din Sibiu.
1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Electromecanic Locomotiva la Liceul Industrial de Transporturi Nr.2 C.F.R. din SIBIU.

Premii

Calificari
Jul 2013: Autorizatie de Stivuitorist Nr.C_72C_03292

Jun 2010: Curs postuniversitar de Evaluarea Riscurilor de Accidentare si Imbolnavire Profesionala

Mar 2008: Curs de Operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea tehnica a Instalatiilor I.S.C.I.R. - RSVTI - SB 1285

Feb 2007: Curs cu durata de 60 ore pentru Cadru Tehnic cu Atributii in Domeniul Apararii Impotriva Incendiilor P.S.I. & S.U.

Feb 2007: Curs specializare Inspector Protectia Muncii (80 ore)

Nov 1998: Curs electrician, Intretinere si reparatii in cadrul Fundatiei Romano GermanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close