 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
F 11.01.1993 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:12.12.2014
|
|
obiectiv | |
|
Salariu: nespecificat Tip job: Full time Departament: Agricultura, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta Oras de lucru: Brasov Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.05.2016 - 31.01.2017 Departament: controlul calitatii Titlu Job: inginer industria alimentară Responsabilitati: - Cunoașterea și înțelegerea fluxurilor tehnologice;
- Prelevarea probelor de apă, lapte și produse din lapte pentru analize;
- Efectuarea analizelor de laborator, atât fizico-chimice, cât și microbiologice pentru lapte și produse din lapte;
- Teste microbiologice aer si apă;
- Teste ELISA, de determinare a aflatoxinei și a antibioticelor din lapte, teste clasice de determinare a falsificării laptelui materie primă;
- Efectuarea de teste de sanitație pentru utilajele din fluxurile tehnologice;
- Întretinerea și utilizarea corespunzătoare a echipamentelor Foss pentru testarea laptelui;
- Etalonarea echipamentelor de laborator;
- Evaluarea pe teren a condițiilor de igienă în cazul furnizorilor; -
- Resectarea cerinţelor impuse de Organismul Acreditat Renar. |
|
01.12.2015 - 31.05.2016 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: inginer siguranța alimentară Responsabilitati: - Efectuarea de instructaje cu angajații privind normele de igienă și protecția muncii (bucătari, ajutori de bucatătar, personal curățenie, ospătari, barmani, personal linie de servire, gestionari, etc);
- Verificarea activităților desfășurate în bucătării, laboratorul de cofetărie, 4 cafenele și 12 cantine din divizia de catering Bellman, însumând un număr de aproximativ 50 de angajați;
- Efectuarea rapoartelor cu problemele semnalate privind siguranţa alimentului și soluţionarea acestora;
- Studiul și aplicarea cerinţelor legale de reglementare;
- Întocmirea procedurilor de lucru pentru fiecare categorie de activitate în parte: fast-food, a la carte, cantină;
- Asigurarea respectării programelor preliminare de către angajaţi în sistemul de producţie;
- Prelevarea probelor de produse preparate în unitate, a probelor de apă și sanitaţie, în vederea testării acestora în laboratoarele DSVSA;
- Comunicarea și relaţionarea eficientă cu instituţiile publice din domeniul alimentar (DSVSA, DSP). |
|
01.06.2012 - 31.10.2012 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: work & travel usa Responsabilitati: Casier și lucrător în Food Service |
| studii | |
|
Facultati: 2011 - 2015 Facultate: Controlul și expertiza produselor alimentare la Universitatea Transilvania, Alimentație și Turism din Brasov. Tema de licentă : Studiu privind asigurarea inocuității produsului pastramă de oaie, obținut în ateliere tradiționale, prin implementarea procedurilor de asigurare a calității.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Filologie - bilingv franceză la Colegiul Național "Unirea" din Brașov. - Certificat international de competență lingvistică în limba franceză, nivel B2
- Bac francofon
- Proiect de final: Est-ce la ville de Brasov une ville europeenne en point de vue ecologique? Este orașul Brașov un oraș european din punct de vedere ecologic?
Premii Calificari
Feb 2017: TUV Austria - Certificat de Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Siguranței Alimentelor cf.ISO 22000:2005 și ISO 19011:2011
Traininguri
Jul 2016 - Jul 2016: ProGnosis Biotech - Instruire teoretică și practică privind testul de diagnostic BioShield pentru laptele de capră, vacă, și pentru aflatoxina M1 ES
Principiul metodei, tipurile de hrană și speciile utilizate, inhibitorii metodei, cerințele legislative, instrucțiunile pentru utilizarea în siguranță, limita de detecție, limita de cuantificare, pregătirea probei, timpul de analiză, cursul metodei, interpretarea rezultatelor, erorile posibile în timpul analizei, aprobările de la agențiile internaționale și avantajele comparative ale metodei.
Voluntariat
Oct 2015 - Oct 2015: Directia Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor
Laboratorul de toxicologie și microbiologie
Sep 2015 - Sep 2015: Zambartas Wineries - Limassol, Cipru
Studiul etapelor procesului tehnologic de obținere al vinului
Hobby-uri
muzica, drumetii pe munte, calatorii, ciclism, fotografie, badminton
|
|
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|