Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.09.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.04.2009

obiectiv

 

Ocuparea unui post intr-un mediu concurential si performant, care sa-mi ofere posibilitati de afirmare si dezvoltare profesionala.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Baia Mare

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - 28.02.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer in industria alimentara

Responsabilitati:

Supravegherea intregului proces de productie in vederea realizarii productiei planificate in conformitate cu obiectivele si standardele de calitate ale firmei;
Intocmirea de retete noi;
Coordonarea si supravegherea activitatii personalului din subordine;
Stabirea necesarul zilnic de materii prime, material, precum si solicitarea fiselor tehnice ale produselor de la furnizori;
Supraveghierea procesului de igienizare a sectiei de productie;
Prelevarea la zi a contraprobelor de produs finit si materii prime si inregistrarea acestora conform procedurilor;
Analize periodice ale produselor, apa, suprafete, conform planului anual si inregistrarea acestora conform procedurilor;
Intocmirea buletinelor de analize si a declaratiilor de conformitate;
Monitorizeaza neconformitatile intervenite;
Implementarea proceduriilor si documentatiilor necesare bunei functionari a firmei conform certificarii ISO, Planul HACCP, Programele preliminare, Programele operationale, Manualul de Control al Calitatii si Sigurantei alimentului, procedurile de sistem, instructiunile generale, instructiunile de lucru si alte documente specifice asigurarii calitatii si sigurantei alimentului;
Pregatirea rapoartelor necesare pentru controlul anual al organismului de certificare BIO;
Reprezentarea firmei in raport cu organele de control (Directia Sanitar Veterinara), audituri interne;

01.03.2016 - 31.08.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Coordonarea si supraveghierea activitatii personalului din subordine;
Verificarea realizarii productiei cu incadrarea in consumurile specifice;
Monitorizarea neconformitatilor intervenite si informarea seful ierarhic superior;
Implementarea de noi retete;

01.08.2015 - 31.03.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Prelevarea la zi a contraprobelor de produs finit si materii prime si de inregistrarea acestora conform procedurilor;
Mentinerea si dezvoltarea proceduriilor si documentatiile necesare bunei functionari a firmei conform certificarii ISO;
Supravegherea intregului proces de productie in vederea realizarii productiei planificate in conformitate cu obiectivele si standardele de calitate ale firmei;
Verificarea corectitudinii procesului de ambalare;
Supraveghierea procesului de igienizare a sectiei de productie;
Supraveghierea utilizarii materiilor prime si paletizarii marfurilor conform principiului FIFO;
Raportarea lunara a cantitatii de ambalaje introduse in piata care Ecologic 3R precum si managementul deseurilor rezultate din activitatea de productie a societatii;

01.03.2012 - 31.12.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

01.09.2011 - 15.01.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Sisteme de procesare si controlul alimentelor la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca din Cluj-Napoca.
2009 - 2013 Facultate: Controlul si Expertiza Produselor Alimentare la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca.

Premii

Calificari
Jun 2017: Curs de igiena

Apr 2011: Curs de certificare a alimente lor HACCP

Proiecte
Jun 2013: Participare la "Festivalul Alimentului editia a II-a" organizata de Facultate de Stiinta si Tehnologia Alimentelor Cluj Napoca cu 2 sortimente de branzeturi, productie proprie (branza de vaci cu rozmarin si salvie, respectiv branza cu dulceata de ceapa)

Feb 2013: Participare la Simpozion Studentesc organizat de Univeritatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca cu tema:"Valorificarea laptelui degresat in branzeturi"

Feb 2011: Participare la Simpozion Studentesc organizat de Univeritatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca cu tema: "Influenta mucegaiului asupra vitaminei C din fructe si legume"

Voluntariat
Jun 2012 - Aug 2012: Practica desfasurata in cadrul SC.PANEMAR MORARIT SI PANIFICATIE.SRL Cluj-Napoca iunie - august (morarit si panificatie)

Jun 2011 - Aug 2011: Practica desfasurata in cadrul SC.NAPOLACT.SA Cluj-Napoca pe perioada iunie - august (lapte si produse lactate)

Jun 2010 - Aug 2013: Practica desfasurata in cadrul statiilor pilot din cadrul Facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor (morarit si panificatie, lapte si produse lactate, carne si produse din carne, tehnologii fermentative)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close