 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
F 08.05.1987
|
|
obiectiv | |
|
Dezvoltarea permanenta atat in planul profesional cat si in cel personal.
Salariu: 1.500,00 USD / luna Beneficii: - posibilitati de promovare
- prime in functie de performante Tip job: Part time, Full time Departament: Turism / Hotel staff, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa Oras de lucru: Arad, Ineu Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.06.2016 - 31.07.2018 Departament: inginerie Titlu Job: inginer in industria alimentara Responsabilitati: Winemaker
Coordonarea si participarea la activitatile de prelucrare a strugurilor, de producere, conditionare, stabilizare, imbuteliere si etichetare a vinurilor;
Supravegherea fluxului tehnologic si controlul calitatii produsului pe intreg fluxul tehnologic;
Respectarea practicilor si tratamentelor oenologice admise in productia de vinuri;
Efectuarea controlului analitic si senzorial al vinurilor;
Urmarirea pierderilor tehnologice si gasirea de solutii pentru reducerea acestora. |
|
01.12.2012 - 31.12.2014 Departament: inginerie Titlu Job: inginer in industria alimentara Responsabilitati: Intocmirea documentelor contabile primare cu privire la operatiunile realizate in cadrul sectiei depozitare-conditionare vin, precum si a operatiilor de primire si de eliberare a bunurilor (note intrare receptie materii prime si materiale, rapoarte de productie, transferuri, bonuri de consum).
Completarea fiselor de magazie si verificarea stocurilor.
Implementarea tehnologiilor de fabricare si conditionare a vinurilor.
Supravegherea parametrilor procesului de productie in functie de specificatiile de produs si proces.
Implementarea si respectarea sistemului de management al calitatii. |
|
01.02.2012 - 31.12.2012 Departament: inginerie Titlu Job: inginer in industria alimentara Responsabilitati: Intocmirea documentelor contabile primare cu privire la operatiunile realizate in cadrul sectiei depozitare-conditionare vin, precum si a operatiilor de primire si de eliberare a bunurilor (note intrare receptie materii prime si materiale, rapoarte de productie, transferuri, bonuri de consum).
Completarea fiselor de magazie si verificarea stocurilor.
Implementarea tehnologiilor de fabricare si conditionare a vinurilor.
Supravegherea parametrilor procesului de productie in functie de specificatiile de produs si proces. |
|
01.06.2011 - 30.09.2011 Departament: inginerie Titlu Job: inginer tehnolog Responsabilitati: Testarea si implementarea de noi retete si tehnologii in procesul de productie. |
| studii | |
|
Facultati: 2012 - 2015 Doctorat: Biotehnologii la Universitatea Dunarea de Jos, Facultatea: Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati.
2009 - 2011 Masterat: Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism la Universitatea Dunarea de Jos, Facultatea: Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati.
2005 - 2009 Facultate: Inginerie si Management in Alimentatie Publica si Agroturism la Universitatea Dunarea de Jos, Facultatea: Stiinta si Ingineria Alimentelor din Galati.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica. la Colegiul National I.L.Caragiale din Ploiesti.
Premii Voluntariat
Mar 2016 - Jun 2016: Asociatia Lindenfeld
Programul Ajungem Mari
Certificari
Apr 2015 - May 2015: The World of Wine
The University of Adelaide, Australia /edX
Jan 2015 - Mar 2015: Introduction to Nutrition - Food For Health
Wageningen University, Netherlands / edX
Feb 2011 - Feb 2012: Educatie antreprenoriala
Rural antreprenor
|
| | aptitudini | |
|
Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit): franceză(mediu,mediu,avansat) |
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|